Rösta på mig!

Nu har jag chansen att vinna ett armband av Heyli igen! Allt som behövs är att ni röstar på mig, snälla goa människor! Klicka HÄR, rösta på nummer 11 senast den 4 februari!


Bowling

Har inte bloggat på ett tag nu, tänkte att det var dags. Jag, Marcus, Ejik och Olle bowlade igår iallafall. Gissa vem som vann? Jag såklart! Spöade skiten ur dem faktiskt. Min bästa serie hittills, 150 poäng! Fick nästan bara strikes och spärrar.

Party

Idag är det lördag. Det betyder att det är fest! Marcus ska ha fest för han fyllde ju år förra veckan. Hoppas det blir kul och roligt folk kommer.

...

Snart är första skolveckan 2010 avklarad. Den har varit sådär, skolan är ju ingen höjdare precis. Har haft fullt upp med annat oxå, t.ex har jag varit på körskolan i tisdags och onsdags för att gå på teorilektioner. Lite småsegt att sitta och lyssna i 2 timmar bara. Tur att jag har både Marcus och Annie med mig iallafall.

Marcus fyllde ju år i lördags och den här lördagen ska han ha fest. Så det blir väl kul för omväxlings skull nu när skolan har tagit fart.

Grattis

Idag fyller Marcus år. 18 år. Ville bara säga grattis till honom!

<3

Jag älskar min pojkvän! Ville bara säga det.

Bio och mys

Igår var jag på bio. Jag, Marcus, Annie, Ejik och Sofie såg Avatar. Sjukt bra och intressant film, rekommenderas starkt! Den var rätt lång, 2 timmar och 40 minuter. Men filmen var så bra att man inte ens tänkte på att man satt där så länge.
Efter filmen gick jag och Marcus hem till honom för att sova. Men istället låg vi i hans säng och snackade några timmar, om allt och inget. Det är alldeles underbart.

2010

Ett nytt år. En ny start. Nya möjligheter. Stora förhoppningar. Jag hoppas att det här året blir bättre än det förra på vissa sätt, men på andra sätt är det omöjligt.

I år firar jag och Marcus 1 år, vi ska åka till Egypten tillsammans, jag fyller 18 år, mitt sista sommarlov, jag börjar sista året på gymnasiet och förhoppningsvis tar jag körkort.

RSS 2.0