Midsommarhelgen

Midsommar ute i Sommarhagen har blivit ett måste sen jag och Marcus blev tillsammans. Hans släkt har som tradition att alltid fira där ute, iallafall på dagen. Mat, dans runt stången, lekar, lotteri, volleybollturnering för ungdomarna hos Johanssons och sen fest på kvällen. 
På midsommardagen är det även tipspromenad. Men i år gick det inte bra alls, för någon av oss. 
Här kommer lite bilder också, fast tog bara under lekarna. Hälften av deltagarna är barn och andra hälften är Marcus och hans brorsas kompisar typ. Ni kan ju gissa vilka som har roligats och är mest tävlingsinriktade. 
 
Förra året så råkade de binda fast en stol när de klädde stången. Så i år satte de fast en igen. Jag sa för några dagar sedan att de säkert skulle göra det igen och att det kommer bli en tradition.

Svenska of course

Jag är ledig på fredag eftersom det är midsommar. Så därför har jag extra på jobbet imorgon. Och torsdagar på Bauhaus som redan är fullspäckade. Jag ska försöka åka så tidigt som möjligt, så jag inte blir kvar hela kvällen. Men nu ska jag ta lite jordgubbar och grädde! 

SRB

Idag har jag jobbat helt själv för första gången. Fast, det är inte riktigt sant. Jag jobbade faktiskt helt själv förra tisdagen och onsdagen, men den här veckan är första på Marcus vikariat. Det gick bra på kaoshaus, hade inte mycket att göra alls. Så det var bra att jag hade fått extrauppdrag idag. Money, money, money!
Men imorgon är det bara Coop Extra, "ordinarie". Men jag ska aldrig säga aldrig.

Bentransplantation någon?

Mina ben och fötter känns mörbultade. Jag jobbade igår på två ställen, som tog ca 5 timmar vilket jag ungefär hade räknat med. Jag tänkte var på jobbet lite efter 8, så skulle jag få lite fritid på eftermiddagen. Trodde jag, ja. Min chef ringde precis efter att jag slutade på sista stället och frågade om jag kunde åka till Bauhaus. De hade ringt till henne nyligen och sa att de hade 5 fulla pallar med varor (utöver det vi brukar ha) som skulle vara uppe tills idag, eftersom det tydligen skulle vara nyöppning. Bra info där kaoshaus!
 
Så jag åkte direkt dit och började jobba själv, och Marcus kom han med efter några timmar. När klockan var 8 på kvällen så tyckte jag att det räckte för dagen fast vi inte hade plockat alla pallar. 12 timmar på jobbet är väl inte överdrivet lockande kanske. Den där lediga eftermiddagen var ju som bortblåst! Hem, laga mat, gå och lägga sig. Vi var på Bauhaus klockan 6 imorse, så vi skulle hinna plocka lite innan alla kunder kom vid 7.
 
Så nu vilar jag ikväll och ska ta lite sovmorgon imorgon innan jag jobbar sista dagen med Marcus innan han går på sin semester!

Årets studenter

Idag har Salas treor tagit studenten! Marcus syster Hanna var en av dessa, så jag har varit på studentskiva nu på kvällskvisten. Jag har inte så mycket mer att säga, utan lägger upp några bilder istället.
 

RSS 2.0