Jealous much?

Igår råkade jag komma över ett recept. Och inte vilket recept som helst, utan Ben & Jerry's Cookie Dough-recept. Deras orginal alltså. Hittade receptet på själva glassen också, och nu är jag väldigt sugen på att göra lite Cookie Dough-glass. Eller bara själva kakdegen och äta den.

Rubrikbrist

Jag blev sjuk i lördags, och är fortfarande det. Men jag mår bättre idag än tidigare, ingen feber. Så jag har inte gjort så mycket de senaste dagarna. Jag jobbade även sista dagen på Åkrahallen i fredags. 
Det enda jag har gjort är att tittat på tv, suttit vid datan, läst och kört bil. Tro inte att jag bara har satt mig i bilen och kört omkring, jag har faktiskt haft ärenden på stan. Idag var jag bl.a. och hämtade mitt körkort. Åh, vad det känns bra att säga! Och skriva. Mitt körkort!

One of those days

Nu lär jag väl blogga antar jag. Det var nog ett tag sedan. Jag är mer inne i hela den här instagram-grejen, har fastnat rejält! Det är så enkelt att ta en bild, skriva några ord och sen lägga upp. Kortfattat och enkelt, så som jag gillar't!

Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag har jobbat och varit ledig, solat lite, tagit körkort, träffat kompisar. Ni vet, allt det där vanliga.


Great day

Jag och Marcus åkte ut till stugan igår och sov kvar. Det regnade mest hela tiden, men det var ganska mysigt. Det var bara han och jag och det var riktigt skönt att få komma bort från vardagen tillsammans. Igår var en riktigt bra dag.

Idag var en ganska bra dag det också. Efter att jag kom hem från stugan så övnigskörde jag och pappa. Eftersom det var jag som körde så bestämde jag att vi skulle åka till Västerås. Jag shoppade en klänning, en bikini och ett snorkelset. För Greklandsresan, alltså. 

Nu ska jag sova. God natt!

At Rebeccas place

Jag älskar att vara hemma hos Rebecca och ta kort på hennes söta små kattungar. De är 6 veckor nu och man ser allas olika personligheter. Jag skulle jättegärna vilja ha en av dem.
Igår när jag var hos Rebecca passade vi även på att boka en liten resa. Eller liten och liten, en vecka i Grekland blev det! Det ska bli skönt att komma bort från regn-Sverige ett tag få lite sol. Vi åker om en månad.

Guiness, hona.


Lily, hona.


Leon, hane.


Mini, hona. Hon har det finaste ansiktet. Älskar henne!

Dragon

Jag gillar origami. Jag såg en istruktionsvideo på youtube hur man vek en drake. Jag blev väldigt sugen på att testa själv, och efter en dryg timme så blev jag äntligen klar. Det enda origamipapper jag hade som var stort nog var blommigt, så det blev en flower power-drake.
Vad tycks?


RSS 2.0