Sala Mässan

Jag har nyss kommit hem från Sala Mässan. Jag, syrran och brorsan med familjer var där och kollade runt. Det är väl inte så mycket att se, men lite gratis godis och musik är inte fel. Sällskapet var inte heller fel. Det är trevligt att umgås mer med familjen.


Jobb igen

Första dagen på jobbet. Igen. Har fått tre veckor till på kommunen med samma som förut. Alltså skyltinventering om ni inte visste. Idag var oxå första dagen för bl.a. Marcus och Rebecca i skolan. Haha! Never again for me! Lite annorlunda känns det, men bra.

Jag ska snart ta en dusch och gå och lägga mig. Första dagen är alltid den jobbigaste att gå upp på, så jag är lite trött just nu.


Run baby, run

Idag har jag, syrran och Vincent varit ute och promenerat och lekt. Vi gick till Dalhems lekpark där Vincent fick springa av sig. Och jag fick jaga honom. Det är lite jobbigt att springa upp- och nerför den där kullen i gassande sol. Men jag har fått lite motion iallafall. Och nu äter jag några Pringles så att jag inte ska vara alltför hälsosam, haha.


Söndag

Just nu är Marcus på väg till Rom. Eftersom han är konfirmationsledare får han och resten en gratisresa varje år. Lite fusk tycker man, men trevligt för honom. Han kommer hem på onsdag igen, så jag får lite ledig tid med honom innan han börjar skolan igen om en vecka. Haha, och jag slipper det.


Onsdag

Idag har jag käkat lunch hos mamma med henne, morfar och brorsan med familj. Trevligt, och gott med fläskfilé och trattkantareller mitt i veckan. Efter det åkte jag och Marcus till kalkbrottet för att bada i sommarvärmen. Och det kan väl sammanfatta min dag. Jag gör inte alltför mycket nuförtiden. De flesta jag känner jobbar nu eller är bortresta. Och om ett par veckor börjar några skolan igen. Vilket jag är tycker är riktigt skönt! Men det kommer nog kännas ganska konstigt då när Marcus ska upp till skolan och inte jag. För efter sommaren så går man ju alltid tillbaka till skolan. Men inte i år. Inte något annat år heller för den delen.


Vid kalkbrottet.

RSS 2.0