Snygga och smärta

'Erik & Mackan - Snygga och smärta' är ett underbart och ett sjukt program. Men mycket underhållande.

Mackan: Fast tänkt om du skulle göra det med din lillesyrra.
Erik: Nej men usch, vad äcklig du är.
Mackan: Men du?
Erik: Sluta.
Mackan: Du har väl ingen syrra?
Erik: Nej, just det.

En vit jul?

Jag tror att det kommer att bli en vit jul. För enda sedan jag var liten har min mamma berättat för mig att om det är slaskigt den sista november kommer det att bli en vit jul och om det är vitt ute den sista november kommer det att bli en slaskig jul.
Idag är det den 30:e november och det regnar ute. För mig räknas det som slask. Eller?

Åh nej!

Hur kan detta vara möjligt? Jag förstår inte! Åkrahallen av alla ställen! Hur kan det vara slut på chokladkalendrar..?


1:a advent

Idag är det 1:a advent. Hela släkten ska hem till mormor för adventsfika, som vi gör varje år. Alltid trevligt och mysigt :)
Det är julskyltning nere på stan idag oxå, ska försöka tvinga med mig Emmy. Måste ju köpa julklappar oxå.

Åh nej! Jag måste åka till Åkrahallen idag! Jag har inte fått någon chokladkalender av mamma eller pappa... Snålt va? Måste köpa en själv...

25 dagar

Gulp! Det är bara 25 dagar kvar till Julafton! Jag måste köpa typ tusen julklappar! Okej, inte så många, men nästan. Jag har bara köpt 22% av alla julklappar. Snälla hjälp mig! Jag har 0% fantasi...

Saknade stater

Jag sitter hemma hos Rebecca med henne och Frida. Idag ska vi ha riktigt skoj! Hitta på nåt med killarna kanske ;)
Jag har känt mig väldigt uttråkad idag på kemilektionen. Så för att liva upp tillvaron, vet ni vad jag gjorde? Jag försökte att komma på, ur mitt minne, alla USA:s 50 delstater. Och folk, det är 50 stater, inte 52 som vissa obildade säger!
Jag kom på 48st, och de för att komma på de sista 2 frågade jag Marcus om hjälp. Inte för att jag trodde att han skulle kunna. Men som tur var kunde han söka på google på sin mobil och vi hittade de två saknade staterna!


Mugg och skålar

Vi fick ta hem våra skålar och muggar som vi har gjort på bilden idag. Skålarna är inte drejade så därför är de ganska buckliga. Men de blev helt ok :) Eller vad tycker ni?


Godnatt

Jag börjar bli lite trött. Jag ska nog sova snart. Träna lite på min pianoläxa kanske. Jag har ingen annan läxa att göra och jag har tråkigt. Jag har ingenting att göra om jag inte har läxor. Jag behöver läxor. Usch vad hemskt det låter. Jag skoja bara, jag vill inte ha läxor.

Se, jag svamlar bara. Jag ska gå raka vägen till min säng. Snart.

Bevis

Vill ni ha mer bevis på min klasskompis dumhet? Kolla på kommentaren i mitt förra inlägg ;)

Den osmartaste jag vet

Min klasskompis är det osmartaste jag vet. Ärligt talat. För några veckor sedan satt en person och berättade att hennes kattunge hade ramlat från trappan och hon var rädd att den hade brytit ryggraden. Då säger min klasskompis; "Men vadå, kattungar har väl ingen ryggrad?" Vi bara glodde på henne. "Men dom är ju så mjuka!" säger hon sen. Alltså, den kommentaren fick mig att skratta hela dagen!

Idag skulle jag ner på stan för att köpa foundation så hon och jag gjorde sällskap. Då påminde jag henne om det hon hade sagt om kattungar. "Du skulle säkert säga att ormar inte heller har någon ryggrad" sa jag till henne. "Men dom har ju inte det!" svarade hon. Jag skrattade så att jag inte kunde andas! Om jag inte hade haft min cykel att stödja mig mot hade jag ramlat ihop på gatan. När jag väl kunde få luft igen svarade jag: "Men Herregud! Självklart har de ryggrad! Det är typ det enda de består av. Dom har ju ben som t.ex. skyddar organen." Gissa hennes nästa kommentar. "Organ? Vadå för organ?"

Nästa gång hon påstår att hon är smart ska jag be henne att läsa min blogg igen.

Heroes

Jag och Tobbe har tjuvkollat på tredje säsongen av 'Heroes'. Så spännande! Ni kan aldrig tro vad som händer! Någon kommer kanske skapa en förmåga? Claire kanske har en till farbror? Micah kanske träffar sin döda mamma?
Nu blev ni allt nyfikna va?

Jag vill ha mat

¡Tengo hambre! På spanska betyder det: Jag är hungrig! Pappa håller på att laga spagetti och köttfärssås. Det är dugligt gott :)
Just fan! Det slog mig nyss, att jag har matteläxa tills imorgon! Det här är andra matteläxan jag har fått den här veckan... Men den är snart gjord. Snart. Efter maten. Eller efter jag duschat. Hmm... Eller imorgon bitti? Jag har ju sovmorgon då!


Prison Break

Snart är det Prison Break! Så spännande! Mahone åker ju fast, har man sett på reklamen iallafall. Och Michael ska ju såklart hjälpa honom. Synd bara att det är reklam så ofta. Fast det är bra om man har läxor. "Synd" bara att jag inte har några läxor.

Uttal

Jag har tänkt på en sak. Uttal i olika länder. Alla som har läst lite spanska i skolan vet att man inte uttalar h. T.ex. ordet hola, så säger man 'ola. Då slog tanken mig; hur skrattar spanjorer? A a a?
Amerikaner och engelsmän kan ju inte prata så bra svenska utan dialekt. T.ex kan de inte uttala bokstaven a i ordet bad. När jag var i USA så lärde man några amreikaner svenska (svär)ord. Usch så man skrattade x)

Fler läsare

Woho! Det går uppåt! Igår hade jag mer läsare än vad jag har haft tidigare :D Fast... Jag tycker att det borde bli ännu fler! Så alla som läser min blogg kan ju tipsa, låt oss säga, alla de känner? Det skulle vara bra. Ni kan ju länka till min bogg oxå, så länkar jag till er :) Vad säger ni?


Prov

Idag har jag haft två prov. Visst är det roligt med prov på en måndag, så man måste plugga på helgen? Fast det gjorde inte så mycket för mig, det var engelska, hörprov som inte går att plugga till, och matteprov. Matte är rena barnleken för mig så jag har "pluggat" 10 minuter i helgen ungefär (kemiläxa inräknat). Haha, men dagen har vart bra. Fast kemilektionerna var sega som vanligt.

Balls of Steel

Har ni någonsin sett 'Balls of Steel' på TV400? Det har den bästa humorn! Speciellt 'The Annoying Devil'. Jag skrattar så jag gråter nästan! Jag citerar: " Mark Dolan presenterar en ny grupp komiker och utmanar dem att utföra en rad våghalsiga och ibland livsfarliga uppdrag för att ta reda på vem som har ballar av stål." Underbart program!


Frida

Idag har jag vart med min Frida :) Vi har vart ute och gått i kylan, men vi kom inte längre än till ishallen. Höll nästan på att frysa ihjäl. Men efter ett tag kom vi iväg igen, på väg till Åkrahallen. Köpte energidryck och godis. Men den här gången drack jag inte den precis innan jag skulle sova iallafall. Man lär sig av sina misstag ;)

Harry Potter

Vilken vettig människa är ute och går med hunden klockan 3 på en söndagsmorgon?
Igår åkte jag ner till Liljas för att möta Tobbe. Han skulle köpa hamburgare eller nåt. När han hade ätit upp gick vi hem till honom, och vi började prata om Harry Potter. Fråga mig inte varför. Men vi bestämde iallafall att vi skulle se 'Harry Potter och Den Flammande Bägaren'. Okej, jag bestämde. Jag var ju helt besatt av 'Twilight' igår och då skulle man ju självklart se Cedric Diggory ;) Usch vilken trevlig kväll!

Twilight

Är jag den enda som så desperat vill se 'Twilight'? Jag har hört att den ska vara bra, men de recensioner jag har läst om den är inge vidare bra. Fast det verkade som om en av dem inte ens handlade om 'Twilight'... Jaja, jag har bestämt mig för att se den iaf! Någon som vill se den med mig?

Mätt

Usch vad jag är mätt. Min syster bjöd mig och pappa på mat nyss. Fransk lantgyta. Det var jättegott!
Nu sitter jag framför datorn och undrar vad jag ska göra sen. Jag tror att pappa ska gå på hotellet ikväll, om jag hörde rätt när jag tjuvlyssnade lite. Kom gärna med förslag :)

Miss Snowman

Det var snöstorm igår. Snön var överallt! Om man sitter inomhus och tittar ut genom fönstret tänker man 'Åh så fint med mycket snö!'. Men när man går ut och ska gå genom halva stan tänker man 'Hade inte jag svarta kläder på mig nyss?'.
Igår stack jag hem till Tobbe, och vi kollade på 'The Hot Chick'. Asbra film! Fy vad vi skrattade! När vi hade kollat klart på filmen gick vi i snöovädret hem till Obbe, där några andra var. Sen ut i snön, igen, hem till Fredde. Jag har nog aldrig varit så vit i hela mitt liv.

Helgläxa

Mitt huvud är helt blankt. På vägen hem från skolan visste jag precis vad jag skulle skriva i bloggen. Men nu är det helt borta! Det var något... Jo! Alla lärare är jättesega på att rätta prov, för att de inte vill rätta dem över helgen. Men oss kan de ge läxor och sånt över helgen utan problem! Vad är det för rättvisa? Ingen! På måndag har jag kemiläxa, matteprov och engelskaprov. Suger inte det då?


Ett sista blogginlägg idag

Här sitter jag nu, i mörkret inne på mitt rum med endast skenet från TV:n och datorn. Usch så dramatisk jag låter. Haha. Men jag tänkte att ett blogginlägg till måste skrivas ;)
Jag fick ta hem min mugg idag som jag har tillverkat helt själv på bilden. Den är nu målad och glaserad och har varit inne i ugnen på 1000 grader. Den blev väl bra, för att vara hemgjord ;) Bild kommer senare när jag har får ta hem mina skålar som jag oxå har gjort.

Marabou Amigo

Har nyss kommit hem från Emmy. Och här är bilden som jag lovade tidigare:



Är ni inte lite avundsjuka då? ;)


Vinst

Jag sitter hemma hos Emmy nu. Jag snodde hennes dator för att skriva minst ett blogginlägg idag ^^ Fast hon behöver skriva på sin djurrapport eller något.
Men idag så fick Emmy hem ett paket på posten. Gissa vad det var? Jo, vinsten från bilddagbokens Halloweentävling (som jag för övrigt anmälde henne till). Det var godis, Marabou Amigo! 15 * 200g chokladkakor! Och eftersom Emmy är så snäll och go' så bjuder hon på några! Tack Emmy!
Bild kommer sen ;)

Läxfri

På hela den här veckan har jag haft två läxor. Eller rättare sagt har. Spanska grammatikövningar och en kemiuppgift har jag tills på fredag. Och de har jag gjort nu, för jag hade inget bättre för mig, så nu är jag helt läxfri! :D Congratz till mig då, va? ;)
Så, om det är någon annan som inte har några läxor eller bara stuntar i att göra dem så får ni gärna umgås med mig imorgon :)

SMS-tummar

Jag ska försöka att inte sms:a så mycket imorgon. Jag har fått sms-tummar. Dom värker lite då och då, och det hjälper inte av att jag sitter och knappar på tangentbordet. Så jag ska nog sluta skriva nu x)

Rummy

Jag har blivit helt besatt av ett kortspel. Carioca Rummy, eller Gin Rummy, är beroendeframkallande! Man spelar med 2 kortlekar, 2-6 spelare men 4 personer är alldeles lagom och man ska bli av med alla korten på hand genom att bilda triss och stege. Pappa har laddat hem det och jag sitter och spelar mot datorn stup i kvarten! Pröva det!

G

Jag tyckte att min förra svensk(& idrotts-)lärare var snål med betygen. Men min nya svensklärare är ännu snålare. På ett referat prov vi gjorde för en månad sen (och alla lärare är även väldigt sega på att rätta alla prov) gav min lärare mig ett G... Mitt första G i världshistorien! Jag låter som pluggisarnas pluggis, men när man är van vid att vara bäst i allt man gör så suger det här verkligen...

Spanskalektion

Jag sitter i datasalen i skolan. Vi håller på med spanskans grammatik. Inte så jättesvårt. Hoppas hon inte kommer på mig bara, vi är bara fem elever x) I vanliga fall är det NV08, SP08A & SP08B, men SP är på klassresa till Estocolmo. Jag är klar med det vi skulle göra, men vi ska fortsätta med lite av det som behövs. Fast jag tycker att det är tråkigt så jag bestämde mig för att blogga istället ;) Olydiga lilla flicka...

Nackont

Jag har ont i nacken. Antagligen av allt hängande med huvudet idag. Och, det snöar ute nu. Riktigt mycket.

Deprimerad

Idag har jag försökt leva på skadeglädje. Men trots det så har min dag varit allänt deprimerad. Det började med att när jag och Frida var och kollade på innebandyn igår så kom det några och delade ut gratis Red Bull. Fan vad schysst tänkte jag. Men jag svär på att det var en komplott mot alla godtrogna ungomar så att dom inte skulle kunna njuta av en god natts sömn. Jag kunde inte somna på ett bra tag efter det. Halva natten låg jag och rablade ett sms som jag fick från Emmy för ett tag sen; "Sex is good, sex is fine, doggy style or 69. Just for fun or getting paid, everone loves getting laid. I am horny, I'm from Sweden, I like to do it hela tiden. ;) Skicka detta till dina 5 kåtaste vänner, annars blir du dömd till ett dåligt sexliv, FÖREVIGT!"

När jag vaknade imorse var jag dödstrött. Och höll på att somna på matten. På håltimmen efteråt spelade vi kort, som vanligt. Idag så var det tråkigare än nogonsin.
Idrott, basket, är då fan inte bättre. Och lunchen gick inte att äta så mycket av, fast det vad kycklingklubbor. Visst åt jag dubbelt så mycket som alla andra men kött för mig är som sprit för en alkoholist.
Sen fick jag veta att Kajsa inte skulle gå på musiklektionen. Då blev jag lämnad ensam, i mitt usla tillstånd.
Fast min musiklärare måste vara tankeläsare eller något, för vi fick sluta 2 timmar tidigare!
Men min lycka varade inte länge, för det regnade ute. Jag försökte tigga skjuss hem av både mamma och pappa men båda skulle gå på möte.

När jag cyklade hem i det äckliga pissvädret blev jag nästan överkörd av ett antal olika personer. Jag har inte svurit så mycket på länge.

5 veckor

Vet ni? Det är bara 5 veckor kvar i skolan! Det betyder 5 musiklektioner. 15 timmar, 900 minuter eller 54000 sekunder musik!

Promenad

Frida och jag tok en promenad i vintervädret. Det var faktiskt skönt, när man hade varma kläder på sig :) Vi gick runt lite på stan och men sen började vi frysa lite efter någon timme. Så vi gick in till idrottshallen där några innebandylag hade träning. Det var varmt och skönt där inne, och rätt så skoj att titta på alla killar som sprang runt där ;) Möhö, Prison Break nu!

Frida

Frida är hemma hos mig nu :D Har saknat min lilla älskling. Vi träffas ju inte så ofta nu när hon inte bor inne i stan eller att vi inte går på samma skola längre och jag som har så mycket mer läxor. Fast nu är hon här :D och vi ska väl hitta på något skoj!
Hörs!

Slisk och slask

Jag kom på att jag hade lovat mamma att jag skulle äta hos henne idag. Så ut i ruskvädret iallafall. Slaskigt på väg dit, som sedan hade fryst på väg hem. Usch, inge skoj att cykla till skolan imorgon. Men jag blir väl så illa tvungen antar jag.

Mer snö

God morgon, klockan 12.43 på dagen. Man vaknar av att pappa kommer in och väcker en och säger: 'God middag. Det snöar ute.' Då slår jag upp ögonen och tänker; 'Ujujuj...' Det blir nog en innedag idag, framför datorn och TV:n.


Narnia

Nu har jag kommit hem från syster. Vi kollade på Narnia - Prins Caspian. Den var bra, men den första var bättre. Fast ändå värd att se :) Det känns som om jag jämt skriver om filmer jag har sett. Fast det är ju bra filmer iallafall ;) Jag har sms:at lite grann oxå. Och ätit upp min B&J. Det är väl typ allt. Fast jag fick jävligt ont i ryggen helt plötsligt. Men som tur är har jag en snäll syster som masserade mig :D

Avundsjuk

Min kära syster ringde nyss. Hon och hennes kille skulle åka till Åkrahallen och handla chips eller något för kvällen och hon undrade om jag skulle med. Jag ska åka till dem och kolla på film, förstår ni :) Jag svarade iallafall: 'Nej, jag har redan glass. Ben & Jerry's.' Jag blev nästan döv i mtt högra öra när hon skrek 'VA?!' i telefonen. Jag tror att hon blev ganska avundsjuk.

Shopping

Idag åkte jag och Emmy till Västerås för att shoppa. Pappa skulle oxå dit så vi fick skjuss :) Jag köpte ett par jeans på Gina Tricot och ett linne på JC. Sen så åt vi på McDonalds oxå, såklart. Emmy köpte likadana jeans som jag, en tröja på Gina Tricot och jeanstights från Bik Bok :)


Förjävligt

Robin E åkte ut. Förjävligt. Jag har ingen aning om hur Sverige tänker. Samma sak när Daniel röstades ut förra året. Det var ett stort misstag för han var verkligen begåvad! Med dessa idioter som röstar blir det säkert Johan eller Robin B som vinner. Suck...

Idol

Det är Idol nu. Duett i detta ögonblick, och bra är de :)
Tidigare åkte jag till Åkrahallen för att köpa Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie som jag skulle ha till Idol. Mums så god den är! Och usch så bra musik det är :)

     

Kevin, Robin E, Robin B, Johan, Alice & Anna.

Gratis mode

Vill du få gratis presentkort? Bli då medlem på:

http://www.gratismode.se/?c=7512

Presentkort på b.la KICKS och H&M :)

Inställd kemi

Är hemma nu :) Sista lektionen, kemi, blev inställd så jag fick sluta klockan 13.05 :) Och jag hade tur att det regnade. Ja det låter konstigt, men jag ringde min snälla pappa så han kom för att hämta mig!
Det var mässa idag igen, så förmiddagen var lite annorlunda. Vi fick sovmorgon till klockan 9, jippie :D, med idrott. Det var ingen seriös idrott så vi fick göra lite vad vi ville. Kul faktiskt :)

Mässa

Vi har haft mässa i skolan idag. Det var väl ok, ganska jobbigt att försöka ragga alla 9:or till NV ;) Inga vill vara pluggisar ^^ Så alla 93:or, välj Naturkunskapsprogramet på Kungsängsskolan i Sala!
Efter skolan följde jag med Emmy hem. För en gångs skull fick jag henne att plugga lite matte. Men fy så vi skrattade när vi försökte att säga proportionalitetkonstanten x) Det är inte så lätt i början.
Vi har mässa i skolan imorgon oxå, men då ska jag inte stå i monter, utan vara på lektion. En extra idrottlektion den här veckan blir det imorgon, men jag får sovmorgon till klockan 9 iaf :)

Systrar i jeans

Jag har nyss kollat klart på filmen 'Systrar i jeans'. Jättebra film! Jag har läst böckerna och man blir inte besviken när man ser filmen, vilket man oftast blir. Det handlar om 4 bästa kompisar som för första gången åker ifrån varandra under sommaren och skickar ett par jeans mellan sig, som otroligt nog passar alla 4 tjejerna perfekt.
Blake Lively, America Ferrera och hon som spelar Rory i Gilmore Girls är tre av tjejerna som är med i filmen :) Typisk tjejfilm som definitivt är värd att se!


Pyssel

Ellen kom och hälsade på i skolan idag. Hon hade studiedag, så hon har varit med på min spanskalektion. Efter det följde jag med henne hem. Jag, Ellen och hennes syster började att julpyssla. Jag vet, lite tidigt kanske. Men de hade köpt ett julpysselkit på Lidl för bara 60kr! Superbilligt! Så jag kanske åker förbi Lidl någon gång och köper, jag som är lite pysslig av mig :)


Skavsår

Imorse när jag cyklade jag till skolan och hade kommit halvvägs, till Vallaskolan, hörde jag dunk, dunk. Jag hade fått punktering på bakdäcket... Igen. Så jag hade 15 min att gå till skolan. Otroligt nog så hann jag :) Fast matte var första lektionen så det skulle inte vara någon panik ifall jag hade kommit lite sent.
Efter matten var det håltimme, så jag, Kajsa, Emma och Adam spelade kort som vanligt. När vi precis skulle resa oss för att gå till idrotten kom Linus och Hannes och sa att den var inställd! :D Så vi började inte för än 12.30. Då bestämde vi oss för att gå ner på stan till Johansson's för att äta :) Ost & skinkbaguette. Uj så gott!
När vi hade ätit klart gick vi ner till Gallerian, där jag och Kajsa provade på några riktigt fula kläder x)
Sen gick vi tillbaka till skolan för att ha musik, och usch så segt det gick när vi satt i biblioteket och svarade på frågor. Jag och Kajsa hade så tråkigt och vi skrattade åt de mest knäppa saker x) Hon skrattade så hon började gråta!

När skolan hade slutat gick jag och Emmy ner på stan för att fika. Johansson's igen x) Gott och trevligt. Och ni kan ju förstå vilken skavsår jag har efter att ha gått så långt! Men tack och lov kom min kära far och hämtade mig.


Klassfest

Idag är det Prison Break! Underbar serie, right Kajsa? ;) Det enda som suger är alla de tusen reklamerna.

I skolan så har vi börjat pratat om att vi måste ha en klassfest! Oda nämnde det förra veckan, och Marcus dagen därpå. Fan vad kul det skulle vara med en klassfest :D Att få pluggisen Joel att festa loss ^^ Så på lektionerna sitter vi och smider våra små planer på att invadera Johans lägenhet x) Haha ^^ Om inte någon annan har en idé på vart man kan vara?

Mentalt frisk?

Klockan är halv 5 och det är natt ute. Eller det är väl inte natt när klockan är halv 5, men det är lika mörkt ute som om det vore natt.
Ibland blir jag lite konfunderad när jag möter folk ute. Som idag när jag cyklade hem från skolan så cyklade jag på höger sida, som man ska. Men så mötte jag en kvinna på cykel som cyklade på fel sida. Och jag tänkte att en vuxen människa borde veta vilken sida man cyklar på? Och precis innan vi skulle krocka, då vejde hon undan, men kollade på mig som om jag var dum i huvudet för att jag inte svängde. Eller vad vet jag, det kanske var en kvinna med kort minne som var halvblind och hade konstigt formade ögonbryn och allmänt stirrig blick?

Tråkig

Om ungefär en halvtimme är det Gossip Girl! Yeay! Jag har längtat hela dagen!

Idag har jag inte gjort någonting, så jag har ingenting intressant att skriva ^^ Eller jo, jag har skrivit lab-rapport! Ja, Gud så intressant tänker ni. Haha, idag är jag en tråkig bloggare och det får ni stå ut med x)

Fars dag

Grattis på Fars dag pappa! Eller säger man grattis? Jag har ingen aning. 
Idag är det lite varmare ute än det var igår. Typ +8 grader. Fast det är ändå inte varmt. Usch. Dimmigt är det oxå. Idag blir det nog att sitta hemma och lata sig. Jag måste skriva en lab-rapport till kemin oxå. Blä.

Här är ett kort jag gjorde till pappa:


On the Beach

Nu har jag äntligen läst klart boken som vi fick på engelskan. 'On the Beach' heter den och handlar om att ett radioaktivt moln är på väg mot Australien, där de sista levande människorna i världen lever. Man kanske kan tro att den verkar ganska bra, men det är den verkligen inte. Det händer ingenting i boken. Jag lovar, ingenting! Grymt tråkig att läsa och är glad att den är slut.


Go Figure

Slappdag idag. Just nu kollar jag på film. 'Go Figure' heter den. Den handlar om en tjej som är är skitbra på konståkning. Men för att få träna med den bästa tränaren är hon tvungen att gå med i ishockeylaget. Ganska bra film :) Jag blev förvånad att det var en bra film på TV idag. Det är aldrig något bra på TV på lördagar.

Idol

Jag har nyss kollat klart på Idol. Det var väldigt bra ikväll :) Och sorry Ellen, men jag måste säga att jag är glad att Lars åkte ut. Han är ju bra på sitt sätt, men han är inte Idol-material. Bäst ikväll var klart Kevin! Han är jämt så glad och gullig och så fort man ser honom vill man bara skratta! Jag har blivit ett Idol-freak, något som jag aldrig har varit förut. Åh Herre Min Skapare!

Bortskämda lilla jag

Uj uj uj. Jag märker att blogg.se hakar upp sig lite. Hoppas bara att det går att publicera inlägget ;)
Jag sitter just nu hemma hos min magnifika, maktlystna mamma. Nej, jag skojade bara, hon är inte alls maktlysten. Det bara flöt på så bra med alla m:en ^^ Hon har lagat en underbar måltid till mig; fläskfilé med trattkantareller och ugnspotatis. Mums! Jag kanske verkar som om jag är lite bortskämd för att jag alltid får så lyxig mat, men det är för att jag är bortskämd x) Fast till mitt försvar så är det faktiskt helt och hållet mina föräldrars fel.

Just nu håller jag på att checka in Rustas och Julas hemsidor. Letar lite tapet-inspiration till mitt nya rum (min brors gamla). Jag skulle vilja ha en fondvägg, men jag har inga "hela" väggar, om ni förstår vad jag menar? Jag har en hel, men det är en långvägg och det blir inge snyggt med en fondvägg där. Men pappa har kommit på att man kan ha en fototapet! Det vill säga en bild som tapet, t.ex. en skog eller stad. Man kan fixa ett eget foto oxå, men det är mycket dyrare. Får se hur det blir :) Och kom gärna med förslag, det uppskattas!


Rubrik-brist

Äntligen, det som jag har väntat på hela veckan; helg! 'Wonderbart!' tänkte jag efter sista lektionen. 'Äntligen ska jag få komma hem till värmen!' Men icke sa Nicke, det är ju Farsdag på söndag. Jag skulle ju ner på stan och köpa någonting till min käre far. Ännu längre i kylan än vad jag behöver. Men det gjorde inget, för jag träffade Ellen på vägen tll stan. Så jag fick prata lite smått med henne oxå :) Det var ett tag sen, har jag för mig.

Inga läxor

Läxfri kväll! Det har inte hänt på jag vet inte hur länge. Och det är inga bra program på TV:n, så jag skulle kunna göra något med en kompis. Men då måste jag ge mig ut i den hemska kylan, brrrr. Fast först av allt ska jag äta. Some pancakes! Yummie ;)

Chocolate

Ooh, O'Boy! Jag sitter framför datorn och dricker en kopp O'Boy. Ooh så gott det är! Choklad är nog det bästa som finns. Förutom kött. Jag ääälskar kött! Men generellt sett tror jag att ckoklad är kvinnans bästa vän.

Inatt sov jag riktigt gott. Jag var helt utvilad när jag vaknade imorse. Men ändå blev jag trött i skolan, efter idrotten ioförsig. Fast det var en skön trötthet, om det nu finns något som heter det x)
På svenskan skulle jag ha muntligt framförande, vilket jag avskyr. Men den här veckan var jag mest fokuserad på det muntliga framförandet jag gjorde igår på musiken. Det var inför 25 pers, typ. But anyway, så var jag inte alls nervös idag! Progress ;) Fast fortfarande känner jag att jag blir röd som en tomat. Så jag tackar gudarna för foundation!

Kajsa gör bort sig

Idag har skolan, mot alla förväntningar, varit rolig. Jag har skrattat hela dagen lång, nästan. Jag började med matte på morgonen, det var väl ok. Men efteråt hade jag håltimme som spenderades med Kajsa och några till. Vi spelade vänd-10 och där började det roliga ^^ Tobias är väldigt seg, han är i sin egen lilla värld när vi spelar kort. Det kan vara lite humoristiskt ^^
Sen blev man hungrig men inte fick man någon lunch, man fick en idrottslektion istället. Idrotten är helt ok, faktiskt. Fast det förstås, jag är ju den enda tjejen omgiven av en massa killar ;)
Lunchen, någon äcklig smörja, vart lite fil och flingor istället. Och när vi skulle ta mer (filen är i en sån där mjölkatomat så man sätter tallriken under så kommer filen) så var den nästan slut. Kajsa ropade på mattanten så hon kom och öppnade luckan till atomaten och tryckte ut filen. Men Kajsa höll frotfarande tallriken under mot "knappen" så filen fortfarande kom. Så Kajsa sa: "Tack. Det räcker. Stopp! Inge mer nu! Sluta!" Då skrek jag: "Ta bort tallriken då! HAHAHAHAHA!" Och Emmy och Emma började oxå skratta som tokar. Jag tror jag inte har haft så roligt på riktigt länge!
Efter vår skrattattack skulle vi ha "lite" musik. Helt ok den lektionen med :)

Efter skolan gjorde Kajsa bort sig lite igen ^^ Hon, jag och Emmy gick mot stan och mötte en mamma och hennes 3-åriga son på cykel. Ungen frågade sin mamma: "Men vad äter en tiger då?" Och mamman svarade:"Tigrar gillar kött. Han brukar äta antiloper." Då började jag och Emmy diskutera, tigrar äter väl inte antiloper? De finns inte i djungeln? Då kommer Kajsa med sin kommentar: "Såg ni..? Ungen hade inga stödhjul!" Gud så vi skrattade!
Kajsa, du ska veta att du llivar upp min dag!

Uj så långt inlägg det blev. Men jag hade så mycket att berätta. Grymt rolig dag! :D

Back to school

Idag var det skola igen då. Ganska jobbigt. Eller väldigt jobbigt. Jag kunde inte somna igår förns vid 1. Fast jag började med spanska, som tur var. Det är väldigt enkelt än så länge ^^ Vi fick veta vad vi fick på provet som vi gjorde innan lovet, och jag hade bara ett fel (Y)
Men sen vart det jobbiga lektioner. Engelska och kemi. Blä. Sista lektionen var matte iallafall. Då gick vi igenom prov där med. Jag var en av de 2 i NV, DNV & TE som fick MVG! Grattis till mig ;D
Men nu ska jag tjata på min käre far att han börjar med min efterlängtade mat! See yeah!

Halt ute

Snöslasket har fryst till is, så det är snorhalt på vägen. Det gick väldigt långsamt när jag skulle cykla till Åkrahallen. Då undrar ni säkert varför jag skulle cykla till Åkrahallen för. Jo, det är så att jag var tvungen att köpa den nya FRIDA-tidningen. Egentligen kom den ut i butikerna redan i torsdags, men jag har helt glömt bort det ^^

Senare ska jag nog läsa på inför engelskaprovet som jag har på torsdag. Och så måste jag memorera lite om pianot, typ. på tisdag ska jag prata ur mitt minne inför alla på musiklektionen om pianot. Sen ska jag även spela något, men jag har ingen aning om vad. Börjar bli lite kris snart ;)


Little Nicky

De som gillar Adam Sandler borde kolla på 'Little Nicky'. Det gör jag nu, och den är så jävla bra! Det handlar om Nicky, som är en av Djävulens tre söner. Nicky är jättesnäll och gullig, medans hans bröder vill ta makten över helvetet. Värd att se :)
Haha! Just nu ska Djävulen köra upp en ananas i Hitlers ass! Älskar den här filmen x)

Visdomständer

Jag tror att jag håller på att få en visdomstand. Det gör riktigt jävla ont i min mun! Ooouuhh! Varför måste man få dem? :'( Har någon något tips på hur man kan lindra smärtan? Det skulle vara väldigt hjälpsamt!

RSS 2.0