Kaoshaus

Nu har jag jobbat med Marcus en vecka. Det har gått riktigt bra, bara mycket att lära sig på Bauhaus. Jag vet typ bara hälften av alla varor som vi har hand om. Imorgon ska jag iallafall gå med hon den där som jag ska vara semestervikarie för efter Marcus. Får se hur det går då!

Yes!

Jag skrev ju tidigare att jag skulle få jobb i sommar. Jag ska gå några veckor med Marcus innan. Han flyttade fram sin semester en vecka, och nu verkar det som om jag ska få börja jobba redan imorgon! Hans chef ringde idag på eftermiddagen, så det är snabba puckar nu. Jag skulle bara behöva få tag på arbetsförmedlingen och säga att jag har jobb. Jag har försökt ringa till dem, men en väntetid på ca 40-50 minuter är inte det mest lockande. Så ska försöka ringa dem imorgon, men annars så lär jag väl försöka hinna in på kontoret.

Bröderna Larsson

För ett par dagar sedan fotograferade jag syrrans ungar. Hon ville ha bra bilder på båda tillsammans, där de såg glada ut. Alltså inte det lättaste med andra ord. Charlie brukar för det mesta skrika eller gråta när Vincent 'kramar' honom, eller håller i honom över huvud taget. Men några få blev bra.
 

It's Friday, I'm in love

Jag har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Jag gick upp tidigt för att åka till Västerås på "arbetsintervju". Jobbet är semestervikariat för Marcus, och det var inte så mycket intervju som en liten pratstund. Det var ganska spikat redan att jag skulle få jobbet. Och en positiv vändning var att om Marcus flyttar fram sin semester en vecka så skulle jag få vara vikarie för en annan på SRB direkt efter, för de hade lite snålt på vikarier tydligen. 
 
Efter det hann jag med att svänga förbi på Coop hos Marcus en stund, innan jag var tvungen att åka tillbaka till Sala och jobba några timmar på Ekeby. Man märker tydligt att det snart är sommarlov, för eleverna är väldigt rastlösa på lektionerna. Och så är det fredag idag, vilket inte gör saken bättre.

Det är kärlek

Hela helgen har Marcus varit inne i stan hos mig. Det var länge sedan vi bara var och inte behövde göra något. Och han är underbar som låter mig hålla på och fotografera honom, fast han ogillar att bli fotograferad. 
 

 

Sala Silvergruva

Jag och Emmy var ju som sagt ute och fotograferade för några dagar sedan. Vi var till gruvan och hittade ner i något hål. Emmy var helt till sig över allt där nere. Jag var mest fascinerad över att vid gruvöppningarna sjönk temperaturen med typ 15 grader på ett ögonblick. Och all is som fortfarane fanns kvar där.
 

Eller inte?

Rebecca tycker att jag ska bli blond igen. 
 

Bex

Nu är det varma dagar, och soliga. Och fotografering ligger överst på listan av saker att göra. I tisdags var jag ute med Rebecca, och igår med Emmy. Så jag kan nog garantera att det kommer upp lite bilder då och då här på bloggen och på facebook. 
 

Underbar dag!

Det har varit uppemot 17-18 grader i skuggan, och helt klart på himlen idag. Jag har suttit hela dagen uppe i Sommarhagen i en stol och stekt. Fast jag ångrar lite nu att jag inte hade på solskyddskräm och tog av mig linnet, för jag har fått en fin bonnbränna. Vackert. 
Men imorgon till och med onsdag kommer det att vara ännu lite varmare, så jag kommer säkert bli ännu mera bränd. Toppen!

RSS 2.0