Ut

Ikväll ska jag dra ut på hotellet. Det är löning och typ alla jag vet ska dit känns det som. Hela min klass ska dit iallafall och många andra från skolan. Blir förhoppningsvis roligt. Nu är bara frågan vad man ska ha på sig.


Pics



Det händer alltid just oss

Oj, nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag har inte direkt haft tid, jag har haft jättemycket skolarbete att göra. Jag har fortfarande jättemycket att göra och jag skulle verkligen uppskatta en paus. En lång paus. På några år kanske?

Fast nu har lite studentdatum sats iallafall, men de uppskattas inte. Vi ska nämligen ta studenten den 10:e juni! Vi får alltså gå en vecka längre i skolan än fjolårets studenter. Och de gör ju det här bara för att retas med oss. Politikerna tycker nämligen att om vi stannar en vecka längre i skolan så "blir det lugnare på stan". Bullshit säger jag. Bara för att jävlas kommer jag vara nere på stan och föra ett jävla liv varje kväll den där extra veckan. Idioter.

Studentbalen har oxå fått ett datum satt. Den 29:e maj. Så nu är det bara att änmäla mig och Marcus och börja leta efter en klänning. Vet inte om jag ska köpa eller hyra, är inte säker på hur mycket jag vill lägga ut på en klänning.

Gaah!

Det här var ju kul. Tydligen så skulle jag ha haft sovmorgon idag. Första lektionen börjar vi med att köra varannan vecka och idag behövde jag alltså inte gå. Skitkul. Jag skulle egentligen ha börjat 11.40, men nu kom jag hit klockan 9. Fy fan så jävla pissigt.

...

Yeah, en timmes projektarbete gjort! Det första på en månad ungefär. Nu är jag åtminstone igång igen.
Så, dags för lite annat nu tror jag. Facebook? TV? Nätshopping utan att shoppa? Äh, jag tror att jag gör allt.

Still sick

Jag är fortfarande sjuk. Har varit det en vecka nu, vilket jag aldrig brukar vara. De första dagarna gjorde det jätteont i halsen och jag kunde inte svälja. Nu har det gått över, men istället så kan jag inte prata. Jag är helt allvarlig, det mesta jag kan göra är att viska om jag inte ska låta som en kille i målbrottet som som försöker prata samtidigt som han blir strypt. Ungefär.
Annars är jag förkyld oxå och har antagligen lite feber.

Jag har iallafall en anledning till att inte göra någonting. Så skolarbetet måste jag skjuta upp ett tag till.

Imorgon börjas det igen

Jag har inte direkt något att skriva om. Jag har inte gjort något speciellt heller på sista tiden, vilket faktiskt är riktigt skönt. Dock har jag haft svinigt ont i halsen, alltså extremt ont. Nu har jag bara "vanligt ont" i halsen.

Imorgon börjar skolan igen oxå, jippie... Jag borde komma igång med projektarbetet igen, så att jag har arbetat åtminstone en dag på jullovet. Igår var ett framsteg, jag tittade på allt arbete. Jag gjorde inget, men jag tittade på vad jag borde ha gjort.
Sååå, jag lär alltså börja.. Men jag ska nog ta och äta lite först.

Mittemellan

Igår fyllde pappa år. Jag, Marcus, Tessa och Crille lagade mat till honom då och hade det trevligt.
Och imorgon fyller Marcus år. Ska hem till honom och ha det trevligt då med.

...

En vecka kvar på lovet. Än så länge har jag inte gjort ett skit på projektarbetet, ligger alltså mycket efter. Men det skiter jag faktiskt fullständigt i. Just nu är det lov, mitt sista jullov. Och det ska jag fanimig njuta av!

Idag har jag och Marcus varit nere på stan ett tag. Lånat en bok på biblioteket, och köpt en bok på Bokia. Vi åt lunch och fikade på Johansson's och sen promenerade hem till Marcus.
Såna här dagar är så mysiga.

Nyårsafton

Det var jättetrevligt igår! En massa folk och god mat och dricka. Vid 12 så gick vi ner på stan oxå föra att träffa lite flera.


Jag, Malm och Annnie.


Folk.


Folk.


Freddie och Marcus.

Gott nytt år!

Gott nytt år!

RSS 2.0