"Prickigkorv, någon?"

På marknaden igår hade mamma köpt en spikmatta. Ja, ni läste rätt, en spikmatta. Som hon tvingade mig att prova nu idag. I början gjorde det ont och stack som fan, men efter ett tag kändes det inte så mycket. Men det värsta var när man reste på sig. Aj! Värre än att lägga sig ner på mattan.

Man kan säga att just nu känner jag mig och ser ut som en prickigkorv.

Städar och studerar

Städ- och pluggdag. Yeay. Fast jag har inte så många läxor kvar, det jobbigaste är fysiken. Som jag inte vet vad jag ska göra med, dock. Suck. Jag önskar att jag gick på högstadiet igen. Då behövde man inte plugga ett skit om man jämför med nu.

'Underworld'

Jag sitter occh kollar på TV och tjockar i mig marknadsgodis. Det är en film som heter 'Underworld: Evolution' som går nu. Jag, Marcus, Kajsa och Ejik såg första filmen, 'Underworld' igår. Någon konstig film som handlar om vampyrer och varulvar. Nästan det enda jag och Kajsa kunde diskutera efter fimen när vi följde med Ejik och Marcus en bit hem var hur mycket bättre det verkade vara i 'Twilight'-filmen. I stället för att brännas ihjäl i solen så glittrar vampyrerna som guld i 'Twilight'. Det är så mycket bättre!

Marknad

Salamarknad idag nere på stan. Det är det imorgon oxå, men vet inte om jag ska gå. Det är ju samma saker år ut och år in. Samma godis. Men godiset är ju det godaste. Marknadsnougat, mmh! Speciellt när det finns smakprover överallt som man kan gå och äta upp.
Sen är det ju de brända mandlarna oxå! Varma, sockriga och goda! Fast jag hann äta upp dem innan jag kom hem...

Solarium istället

Puh! Jag har nyss solat solarium med syrran. Jag skulle ju ha tränat men hon hade så ont i ryggen så hon kunde inte. Jaja, jag blir brun, så jag klagar inte!

Avesta

Home again! Jag, mormor och låtsasmorfar åkte till Avesta, men tack och lov inte till något museum. Vi gick på stan och kollade i några affärer. Väldigt trevligt, fast de är inte de bästa smakråden. Haha. Jag hittade inte någonting, det var typ samma affärer som i Sala.

Hemma hos mormor sen fikade vi och spelade lite kort. Självklart så vann jag, vem annars liksom? Haha, självgod.com. Men nu ska jag fixa lite grejer. Hörs!

Mormor

Mormor kommer och hämtar upp mig snart. Vi ska tydligen ut på äventyr, som uttryckte det. Vart vet jag inte, jag skulle ha bestämt mig när hon kom. Och det har jag antagligen inte gjort. Hon tyckte iallafall att vi kunde åka till Avesta och gå på museum. Hm, ja. Vi får se hur den här dagen blir!

Klart!

Nu piper det! Kladdkakan ska bara svalna lite, sen är det dags att frossa! Kanske ska fixa lite te oxå? Jag har blivit lite av en tenörd. Haha, jag som inte ens gillade te för ett år sedan.

Baka kaka

Jag känner mig tjock. Jag har gått och köpt godis de senaste dagarna och nu håller jag på att baka kladdkaka. Men, är det lov så är det. Och jag passade på att ta lite kort, som jag inte har gjort på länge.


Socker, mjöl, kakao och vaniljsocker (jag glömde saltet).


Ägg.


Mums!

Puzzel

Igår fick jag träffa Fridas mammas katt för första gången. En liten katt med klös. Mina händer är helt upprivna och Frida kallar mig emo. Visst har jag en snäll kompis?
När jag smörjer in händerna svider det så mycket att jag vill gnaga av dem. Ouch!


Puzzel.


Puzzel goes datanörd!

Lista

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är dator och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde.

Hos mamma

Idag ska jag sova hemma hos mamma. Jag har gjort det en gång tidigare och hon har bott här i snart 2 år. Fast det kan bero på att jag inte har haft något sovrum förns nu. Min bror hade det. Men nu har han flyttat hemifrån och jag har fått ett rum. Det bästa är iallafall sängen som är stor och skön! Underbar!

Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du?: Amanda

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Amen

3. Flicknamn: Aurora

4. Pojknamn: Aaron

5. Yrke: Apotekare

6. Färg: Aqua

7. Klädesplagg: Amningstopp

8. Mat: Agnelotti

9. Sak i badrummet: Använda tandborstar

10. Plats/stad: Arlanda

11. En orsak att vara sen: Aldrig kommer i tid

12. Något man skriker: Aj!

13. Film: Armageddon

14. Något man dricker: Alkohol

15. Band: Alcazar

16. Djur: Aligator

17. Gatunamn: Aspvägen

18. Bil: Audi

19. Sång: All Star - Smash Mouth

Jag utmanar: Frida, Rebecca, Kajsa.

Tänker

Hmm... Jag sitter och tänker.

Frida är här

Det här blir första inlägget idag. Har inte haft något att skriva om och har fortfarande inte det. Frida kom nyss över iallafall. Få se vad vi kan hitta på att göra. Kom gärna med förslag!

Långpromenad

Puuh! Jag och Frida har tagit en långpromenad genom hela Sala. Inte för att det är så stort, men vi har gått i ungefär 3 timmar. Så nu är mina fötter genomblöta p.g.a att det fortfarande snöar och är plusgrader. Skönt att vara hemma och kunna mysa framför TV:n nu.

Snö, snö, snö

Det har snöat hela natten. Och hela morgonen. Det är snö överallt! Fast det positiva är att det för en gångs skull på flera månader är plusgrader. Det går sakta mot sommarn. Lite för sakta enligt min mening. Men konstigt nog så bryr sig inte Moder Natur om vad jag tycker. Det har hon aldrig gjort.

Marie Curie

I brist på annat har jag gjort en av tusen läxor jag har fått över lovet. Jag "skrev" engelskauppstasen om Marie Curie. Så nu har jag ingenting att göra. Jag skulle vilja gå över till Rebecca ett tag, men som ni kanskse vet är hon ju på väg till Irland. Så antagligen börjar jag på någon av de 999 läxor jag har kvar.
Hörs!


Gästblogga

Nu sitter Rebecca på ett plan till Irland. Hon ska vara borta i 10 dagar, och jag är så avundsjuk. Jag har lovat henne att inte låta hennes blogg vara helt död, så jag ska gästblogga där då och då. Gjorde det nyss, så ni kan kolla om ni vill. Om ni inte kan få nog av mig! Och det kan jag inte förstå att man kan, haha!


Anniela

Efter den segaste skoldagen på länge gick jag hem till Anniela. Jag har inte träffat henne på ett tag nu, p.g.a att man går på olika skolor nu m.m. Men rolligt att träffa henne och prata om allt som har hänt.

 

Konstiga meddelanden

Nu har vi engelska igen, därför har jag tillgång till en dator. Alla i klassen sitter och skickar meddelanden till allas datorer. Och det är konstiga meddelanden. Nu råkade någon skicka till alla på hela skolan, haha! Har jag nämnt att jag inte går i den smartaste NV-klassen?

Sovmorgon

Inställd spanska nu på morgonen. Och det är bara jag i min klass (som läser spanska) som vet om det. I torsdags (läs; onsdags) var idrotten inställd och sista lektionen efter det var spanska. Då hade tydligen alla i min klass pratat med läraren och frågat om de kunde slippa lektionen, MEN de hade inte sagt någonting till mig. Snällt va? Så när spanskläraren sa att det inte skulle vara någon spanska idag, varför ska då jag säga något till mina kära klasskompisar?

Här sitter jag då, väntar på att klockan ska bli 9.25 så att pappa ska ge mig skjuss till skolan. Han är ledig idag, så jag erbjöd honom att köra mig. Tanken på mina klasskompisar som sitter i skolan och surar för att de kom dit 1,5 h för tidigt gör mig glad. Mycket glad.

Godnatt!

Imorgon är det torsdag igen (läs; fredag). Fast sen när dagen är slut så är det sportlov. Och halva klassen slutar 1h & 10min tidigare. Bara för vi har halvklass i kemin. Och jag är den bättre halvan, haha. Nu var jag allt rolig. Eller inte. Jag är trött efter träningen, och min humor är lika trött.

Jag ska sova nu, så jag kan njuta extra av min sovmorgon som jag har imorgon! Godnatt!

Prov/Datorer

Halva klassen får sitta vid datorerna och andra halvan har prov. Haha! Det känns ganska skönt. Måste jag säga att jag är i den halvan som sitter vid datorn? Fast vi som sitter vid datorerna måste skriva en uppsats eller något om en forskare. Fast man får inte vara dum. Jag valde självklart en forskare som jag redan har skrivit om, Marie Curie. Allt jag behöver göra är att översätta texten till engelska. Oh yes, I've got brains.


Torsdag hela veckan

Jag har ingen uppfattning alls om vilken dag det är. Varje måndag känns det som om det är torsdag. Varje tisdag känns det som om det är torsdag. Varje onsdag känns det som om det är torsdag. Men varje torsdag känns det som om det är onsdag. Och när det är fredag känns det som om det är torsdag igen. Det är hemskt underligt.
Varje dag längtar jag tills det blir torsdag, så det äntligen blir en annan dag.

Grönt är skönt

Jag kom på att jag glömde skriva beräkningar på min kemirapport. Eller jag hörde när några i klassen pratade om att det skulle vara med. Så nu har jag varit duktig och skrivit dit dem. Fast jag var inte nöjd med den röda färgen. Jag känner mig inte röd idag. Så det blev en vacker grön färg istället!


OBS! Kopiering förbjuden!

Bra dag

Den här dagen har varit bra. Ingen idrott idag för att de som går byggprogrammet hade innebandy-turnering i gymnastiksalen. Så det var bara slapp istället. Sen efter skolan åkte jag och Kajsa till badhuset för att simma. Det var skönt sen efteråt, när man satt i bastun t.ex. Fast det bästa var nog att jag fick skjuss hem av pappa, han hade tydligen friskvård på jobbet där.

Nu håller pappa på att laga fläskkotlett i ugn. Gud så gott det var förra gången vi åt det! Riktigt längtar!

Jag längtar tillbaka

Kajsa har lurat med mig till badhuset efter skolan. Vi ska tydligen simma en timme eller två. Inte bada och ha skoj, utan simma. Ibland önskar man att man var liten igen, då allt var så mycket lättare. Jag längtar tillbaka då allt var så bra, när man var liten och allt var underbart.
När man fick bada och leka i badhuset.


Röd kemirapport

Jaha, då har man lika tråkigt igen. Efter en halvtimmes försök att komma på andra saker att göra än kemirapporten gav jag upp. Jag skrev klart den ganskasnabbt, och nu har jag skrivit ut den. Jag hade så tråkigt att jag t.o.m bytte färg på texten och skrev ut den i rött. Hoppas att det kan muntra upp min lärare lite. Eller göra henne mållös så vi slipper höra när hon pratar (Läs; skriker).

Jag skulle vilja hoppa in i duschen, men nej det fick jag inte! För det skulle pappa göra först. Suck. Jag har så tråkigt att jag nästan vill ha läxor som jag kan plugga på. Då är det illa.

Jag vill sova

Kan inte klockan bli 22.00? Då kan jag skylla på att jag måste duscha och sen gå och lägga mig. Men klockan är bara 20 över 8... Så då känns det som om jag måste skriva kemirapporten. Men jag vill inte! Trååååkigt! Viserligen ska den vara inlämnad på fredag, men bättre att bli av med den nu. För jag har inte tid på torsdag, jag ska ju träna då, och imorgon vill jag inte. Jag vill ingenting jag.

M och D

Idag har det varit en sån där dag då man bara kan komma med taskiga kommentarer till alla. Orkar inte med folk bara för att de är så sega, inte gör som jag vill eller helt enkelt inte förstår. Ganska lättretlig idag alltså.

Förresten så har jag valt inriktning nu. Det blev matematik och datavetenskap. Fysik B i naturvetenskap var det som avgjorde, jag orkar absolut inte det.

Svensklektion

Då har man svenska idag igen. Jag har nyss haft muntligt framförande om ett land, Japan. Det gick väl bra antar jag, förutom att jag pratar superfort. Jaja, nu har andra halvan av klassen framförande och jag, och två till sitter i biblioteket och "pluggar" satsdelar.

Jag behöver hjälp

Jag behöver hjälp. Jag ska välja inriktning på naturvetenskapliga programmet. Antingen väljer jag naturvetenskap eller matematik och data.

I naturvetenskap ingår kemi B, fysik B och biologi B. Kemin är tråkig men går ganska lätt och fysiken är hemsk.
matematik och data ingår programhantering A, datakurser, matte E och matte diskret. Matten har jag ganska lätt för, men är jobbigt. Och datakurser är väl bra att kunna, antar jag.

Så snälla hjälp mig! Vad ska jag välja?

'El Orfanato'

Första lektionen imorse var spanska. Man har inte helt vaknat när man kommer till skolan, fast när man sitter och kollar på skräckfilm så blir man helt klarvaken! Vi kollar på 'El Orfanato' ('Barnhemmet'). Det är lite jobbigt för man måste koncentrera sig ganska mycket. Vi har nämligen spanskt tal och engelsk text. Och så sitter alla spända, och rycker till då och då. Och när något läskigt är på väg att hända sitter alla och smågnyr som små hundvalpar.

Överambitiös

Nu har jag gjort klart svenskaläxan. Bara fysiken och matten kvar. Det är ganska jobbigt när man koncentrationsläser ett ämne och har en överambitiös lärare. På lite minde än 3 månader ska vi ha läst klart matte B. Bara för att hon har blivit på smällen och ska sluta efter påsk. Det var lite onödigt tycker jag.

Söndag

Söndag är min slappdag. De är så härligt att bara sitta framför TV:n och äta godiset som blev kvar från igår och inte tänka på någonting. Man har tid för läxorna oxå, de man inte orkade göra i veckan. Om man nu "vill" göra dem.
Och på söndagar finns det alltid något bra på TV. Oftast är det repriser, men dde kan man se igen.

Middag hemma hos mamma

Nu sitter jag hemma hos mamma. Syster och hennes kille är här och min bror oxå. Vi har ätit tjälknöl (jag vet, konstigt namn) och potatisgratäng. Mumsigt! Ungefär som en Alla Hjärtans Dag-middag. Eller något. Fast det bästa var att vi fick geléhjärtan, haha.
Okej då, det bästa var väl att få träffa familjen. Nu är nog alla nöjda.

Snart ska jag bege mig hem till Annie. Hon flyttade innan jul in till stan och jag har fortfarande inte sett hur det ser ut. Jag är lite efter på såna saker. Fast bättre sent än aldrig!

<3

Ha en bra Alla Hjärtans Dag!

Folk

Igår var det en trevlig kväll med en massa människor. Vi var hemma hos Ejik och rökte vattenpipa i hans garage, kollade film, var ute och gick i kylan bland annat. Kul, men kallt.

Nu sitter jag och pratar i telefon med Annie. Hennes föräldrar ska bort ikväll, så jag och några andra ska dit och ha skoj.

62

Jag är kung! Ehm, jag menar drottning. Jag klarade 'Harpan' på 62 sekunder. Jag är bääääääst!


Fredagen den 13

Idag ska vara otursdagen. Fast min dag började ganska bra faktiskt. Pappa ringde på morgonen och frågade om jag ville ha skjuss till skolan för att det var -12 grader. Det tycker inte jag är otur, för jag tänkte cykla till skolan. Men vem säger nej till skjuss?

Nu sitter jag hemma, en timme tidigare än vad jag skulle ha gjort. Vi har nämligen ändrat schemat, flyttat fram kemin. Fast bara för halva klassen! Haha! Så nu sitter de och kollar på redox-reaktioner medans jag sitter hemma och myser med datorn.

USA

Jag kom nyss hem från min f.d. spanskalärare. Tänk inget snuskigt nu folk. Jag skulle berätta lite om USA för några elever med föräldrar som ska åka dit i år. Självklart kom de vanliga frågorna från papporna som: "Hur fungerar det med mobiltelefoner där borta?" och "Hur blir det med internet?". Mammorna kom med mammafrågor som: "Hur mycket pengar behövs?", "Tvättar de där borta?" och "Vilka sorters kläder bör tas med?".

Men nu ska jag plugga för mitt andra engelskaprov den här veckan. Wish me luck!

Annoying

Jag gillar inte engelskalektionerna. Min lärare har en enormt irriternade röst. Och är personligen oxå ganska jobbig. Hon hade bestämt att vi skulle ha engelskaprov idag. Och imorgon. Det är lite väl mycket, om jag får säga det själv. Men tydligen får jag inte det, för hon bryr sig inte det mista om vad jag tycker. Fast hon tycker att jag är duktig. Jag frstår mig inte på henne över huvud taget.

Sjukare än vanligt

Jag känner att jag börjar bli sjuk, igen. Har ont i halsen och så. Det konstiga är att jag inte blir sjuk ofta, men på sista tiden har jag blivit det. Det känns konstigt. Jaja, är väl bara att att vila upp sig och inte anstränga sig. Kanske inte så dumt ändå.

Filmen

'Step up 2 the streets' heter filmen. Nu vet ni.

Omelett

Omelett är riktigt gott. Speciellt de som Marcus gör. Jag satt och åt medans han och "Ejik" rökte vattenpipa. Annie skulle oxå ha varit med men hon svarar aldrig när man skickar sms... Vad ska man annars ha en mobil till? Och hon har faktiskt två...

Vi gick hem till "Ejik" sen för att kolla på en dansfilm. Kommer inte ihåg vad den heter, men den var bra. Ni bör se den! Fast det kan ju vara svårt när ni inte vet vad den heter, haha! Ska ta reda på det, så småningom.

Sooooooooooov

Jag vaknade nyss, för jag har ju ingen skola idag! Ville bara säga det.

Livin' on a prayer

Jag kan inte sluta lyssna på 'Livin' on a prayer' med Bon Jovi. Några började sjunga på den i skolan och låtar fastnar jättelätt i mitt huvud. Fast jag klagar inte, det är en jättebra låt!

We've got to hold on to what we got,
It doesn't make a difference if we make it or not.
We've got each other and that's a lot for love,
We'll give it a shot!

Oh, we're half way there.
Whoa, livin' on a prayer.
Take my hand we'll make it - I swear.
Whoa, livin' on a prayer.

Studiedag imorgon!

Jag undrar vad jag ska göra imorgon. Jag har studiedag då, förstår ni. Ni får hemskt gärna känna er avundsjuka! Och komma med förslag på vad jag kan hitta på.

Ovanligt snäll

Motion a lá cykling idag. Var tvungen att cykla en omväg för att köpa frimärken till mamma. Hon kunde inte göra det själv för hon är sjuk. Sen när jag kom hem till mamma så skulle jag tydligen åka tillbaka till affären för att posta paketen. Ibland är det otroligt hur snäll jag kan vara. Dock fick jag lite pengar för besväret, för jag är inte jättesnäll.

My back

Jag har djävulskt ont i ryggen. Konstigt nog fick jag det den kvällen då jag var djävul. No comments people. Men Rebecca är här och livar upp den tråkiga stämningen! Äter apelsin och dricker te. Just fan! Jag kom nyss på att jag har en fjärdedels Ben & Jerry kvar i frysen! Tror jag... Ska snart äta upp den. Yummie!

Vattenpipa

Jag var den enda som inte rökte vattenpipa på lunchen. Så jag passade på att ta lite bilder på dem istället:

   

Fler såna här dagar, tack!

Den här dagen började precis som jag hade förväntat mig. Några vet vad jag menar.
Iallafall så hade jag matteprov direkt på morgonen. Eftersom provet skulle hålla på i 2 timmar så hade vi inte spanska eller engelska. Så inga övningar om spanska imperfekt eller engelsklärarens röst som skär som knivar i öronen. Fast det bästa var att jag blev klar på en timme så jag fick en liten håltimme.

När Annie blev klar med provet hade hon fått veta att kemin var inställd. Det betyder 1h & 15min x2 lektion som blev till håltimme! Det är såna här dagar man älskar, och kan t.o.m stå ut med alla skämt man får! Så jag, Annie, Malm och Marcus gick hem till Marcus. De ville tydligen röka vattenpipa. Jag klagade inte för jag fick omelett, istället för skolans pytt i panna.

När det var dags för svenska, kl: 12.30 (framflyttad), fick vi sluta kl: 13.50. Hela 20 min tidigare! För läraren är det extremt mycket! Jag kan säga att den här dagen har varit bra!

Matteprov imorgon

Undrar hur det går för min klass imorgon på matteprovet. Haha, jag har en liten känsla av att det inte är så många som kommer ha pluggat. Kanske några som inte kommer må så bra heller, haha. Vår mattelärare skulle nog inte bli så glad om många i klassen får IG. Fast jag tror det går bra för mig iallafall. Det är bara ett G-prov så det är nog lugnt.
Fast jag tror nog inte att det är matteprovet som är det intressantaste samtalsämnet.


Klassfest igår

Nu är man hemma igen! Klassfesten igår var riktigt kul, men jag hade glömt ladda batterierna i kameran så jag tog inga bilder. Men Kajsa och Rebecca tog en massa kort, så antagligen snor jag några bilder från dem.

Vi kom dit ganska tidigt, fast Marcus och Malm var redan i bastun. Vi bytte om till våra maskeradklädnader och väntade på att alla andra skulle komma.
När alla hade kommit beställde vi ut pizza. Ca 15 st pizzor som skulle köras 11 km, haha. Konstigt att det tog mer än 1,5 timme att få maten.

Fast efter maten var det några som åkte hem, mådde inte riktigt bra. Som man brukar säga: "Som man bäddar får man ligga." När de hade åkt var det nästan alla som satte sig och bastade. Riktigt trevlig kväll/natt/morgon. Synd bara att det var folk som var pratade hela natten och svårt att sova. Men jag kan säga att den här klassfesten blev minnesvärd och kommer inte glömmas så lätt!

Inget batteri

Attans. Min kamera har slut på batteri. Glömde ladda den igår kväll. Äh, får väl ta en massa bilder av alla andra sen då. För jag antar att ni skulle vilja se oxå? Hur alla har klätt ut sig, menar jag.

Jag tror att Rebecca kommer snart. Vi skulle fixa oss tillsammans innan vi åker och hämtar upp Kajsa.

The Devil

Snart blir det klassfest! Gud så jag har längtat! Jippie! Som jag har nämnt tidigare är det maskerad oxå, och jag ska vara djävul. Håller på att leta rätt på alla grejerna nu, och ska börja måla mina naglar. Självklart rött, vad annars?

Snart kommer Frida

Om en stund kommer Frida. Har inte träffat henne på ett bra tag nu. Men jag kanske ska gå den extremt långa vägen hem till Rebecca först. De hela 20 meterna. Haha, nästan höjden av lathet.


Engelskalektionerna

De senaste eneglskalektionerna har vi inte behövt göra någonting. Bara suttit och snackat. Det är ganska skönt. Eller vi har lyssnat på musik oxå. Och Marcus och Malm satt och sjöng med. Haha, ibland kan skolan vara underhållande. Men ytterst sällan.


Helg! Helg! Helg!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Det är helg! Prisa Gudarna! Det känns som om jag har väntat på den här helgen i flera veckor. Det kan bero på att vi ska ha klassfest imorgon. Det är t.o.m maskeradklassfest! Och jag ska klä ut mig till Djävulen. Haha, jag känner mig redan som en det!

Tur

Jag hade tur! Jag ramlade inte idag, men jag var nära ett flertal gånger dock. Jag är helt slutkörd, det är mycket krvände det där. Men det känns så skönt efteråt!

Men nu har jag inte tid att blogga ett långt inlägg, måste plugga till mitt kemiprov som jag har imorgon! Bara jag visste vad jag ska plugga på...

Rekord

Woho! Besöksrekord i bloggen! Okej, inte mycket att skryta med kanske, men det känns kul att fler har hittat hit. Men nu ska jag åka! I'll be back!

Inte ramla den här gången

Snart bär det av till Kick 'n Box! Fast den här gången ska jag inte ramla på cykeln på väg dit. Ska försöka iallafall. Blåmärkena syns och gör fortfarande ont but the way. Riktigt ont. Men som min gamla spanskalärare brukar säga: "Shit happens!"

Lista

Den här listan hittade jag på någons blogg. Tänkte göra den, ifall ni ville veta lite mer om mig. Okej, jag gör den mest för att jag har tråkigt.

JAG ÄR

[x] flicka
[ ] pojke

[ ] homo
[x] hetero
[ ] bi

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kusin
[x] småkusin
[x] lycklig
[ ] ledsen

JAG ÄTER

[x] kött
[x] fågel
[ ] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] ost
[x] yoghurt
[x] andra mjölkprodukter


JAG DRICKER

[ ] kaffe -
[x] te
[x] O'boy
[x] mjölk
[x] saft
[x] kranvatten
[ ] limsa
[x] vatten i flaska

JAG VILL HA

[x] pengar
[x] godis
[x] choklad
[ ] jobb (nytt jobb)

JAG HAR

[x] släktingar
[x] bröder
[x] systrar
[x] mamma
[x] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom
[ ] fobier
[ ] inget
[ ] allt

[x] kort hår
[ ] långt hår
[x] brunt hår
[ ] blont hår
[ ] rött hår
[ ] nåt annat

[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[x] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR

[x] varit i ett höghus
[ ] borstat en katt
[ ] suttit kvarsittning
[x] slagit en kompis
[x] kramat grannen
[x] druckit alkohol
[x] tvättat wc:n
[x] ljugit för min mamma
[x] varit vaken hela natten
[ ] söndrat ett fönster

[x] sovit med kläderna på
[x] ätit torkade bananer
[x] klippt av mitt hår
[ ] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped
[ ] varit i Helsingfors
[x] simmat med kläderna på
[x] lyssnat på klassisk musik

[x] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[x] varit beroende av någonting
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[ ] ordnat ett disco
[x] städat upp spyor
[ ] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning

[x] varit rädd för spindlar
[x] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] gråtit mig själv till sömns
[ ] gillat (The) Rasmus
[x] varit hos en läkare

[ ] varit underviktig
[x] använt bikini
[ ] druckit hyla-mjölk
[ ] använt hängslen
[ ] andats in helium
[x] använt mascara
[x] inte vaknat av väckarklockan
[ ] stigit på fel buss eller tåg
[ ] sett samma film två gånger efter varandra
[ ] varit på min favoritartists spelning

[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[ ] läst bibeln
[x] haft något bra intresse
[x] vunnit i lotteri
[x] blivit förföljd av en främling
[x] läst en roman
[ ] förlorat en nära vän
[x] använt minikjol
[x] känt mig ensam

[ ] stickat vantar
[x] sprungit allt vad jag orkat
[ ] hittat på aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest
[ ] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans
[ ] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[x] sjungit solo

[x] kört bil
[x] kört moped
[ ] somnat i skolan under en lektion
[x] läst någon annans dagbok i smyg
[x] varit på datorn över 5 timmar i sträck
[x] målat en tavla
[ ] smakat på bläckfisk 
[ ] glömt en bra väns födelsedag
[x] fuskat i ett prov
[ ] blivit stucken av en geting

[ ] brutit nåt ben två ggr
[x] gett pengar till en gatu-spelare
[x] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[ ] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[x] varit med om en trafikolycka
[x] beställt nånting jag inte har nytta av
[ ] rökt tobak
[x] varit till Lappland
[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[x] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[x] ätit någonting inom senaste timmen
[x] fått ett blåmärke inom senaste veckan
[ ] brutit något ben senaste året
[ ] varit på sjukhus senaste året
[ ] varit hos doktorn senaste året


Bildlärare

Bildlärare låter aldrig någon ha en egen åsikt. Eller nästan aldrig iallafall. Kajsas lärare ska jämt komma med "Men om du gör såhär blir det jättebra", "Ska du inte ha lite mer av den där färgen" och "Kan jag låna din penna ett tag?" och gör precis som hon vill på teckningen.

Min lärare därimot låter en göra allt själv, men när man själv är nöjd säger hon "Jag tycker att du kan göra lite mer djup i bilden" eller "Om du skulle ha skuggor skulle bilden få mer liv".

Det har börjat bli ganska irriterande kan jag lova. Fast när man har gjort något lite halvseriöst (läs: kladdat) säger de "Men titta så fränt det blev!" och "Du har så bra fantasi!".


Min bomma som jag målade.


Det är mycket roligare att måla på sin hand istället för på pappret.


Rebecca

På en månad har Rebecca fått mer besökare än vad jag har fått på 4 månader. Hon är värsta proffset, eller något. Fast hon har börjat blogga som en tok, minst 5 inlägg om dagen. Det kan ju vara för att hon har varit sjuk de senaste dagarna oxå, men iallafall.

Och nu har jag länkat till henne så hon kanskse får ännu fler besökare. Är man en god vän eller vad?

Trött

Jag har varit duktig idag. Nyss på idrotten simmade jag 80 längder! När jag steg upp ur bassängen kändes det som om jag vägde 10 gånger så mycket. Fast det känns skönt när man sitter i bastun. Om man bortser från de sura gamla tanterna som sitter och klagar på oss.

Eftersom vi badade på idrotten behövde vi inte gå på spanskan efteråt. Så jag slutade 10 i 1. Underbart!

Irriterad

Bara för att man försov sig en gång antar alla att man kommer göra det jämt. Mamma ringde för en halvtimme sen, ungefär. Hon brukar aldrig ringa på morgonen, aldrig. "Jag tänkte ringa bara så du inte hade försovit dig." Okej? Varför skulle jag det? Bara för att jag har gjort det EN gång det här året och pappa är på konferens någonstans och därför inte är hemma? Pappa börjar jobba innan jag ens går upp på morgonen, så jag går upp av mig själv. Jag blir bara så irriterad när folk tror att det är en vana när det har hänt en gång.

Ta tag i det

Jag känner hur jag måste ta tag i skolan nu. Alla läxor och prov. Speciellt i matte och fysik där vi går fram väldigt snabbt.
Önskar att det kunde vara lördag istället. Då ska vi ha klassfest! Maskeradklassfest t.o.m, och det kommer bli extremt kul!

Men nu ska jag räkna matte. Hörs!

Ord

Jag gjorde som Emmy gjorde. Jag besökte den här hemsidan för att kolla vilka ord jag har använt oftast på senaste tiden. I min blogg alltså.



Det verkar som om jag har klagat på Mix Megapol hela tiden. Men hallonte har jag bara skrivit en gång.


Död åt all fysik

Fysikrapport är pest. Det är bland det värsta jag varit med om inom läxväg. Riktgit hemskt. Jag vill lägga mig ner på golvet och skrika och gråta, ni vet som man gjorde i mataffären när man inte fick godis på en vardag.
Jag ska göra lite hallonte snart, så jag har nåt att se fram emot. Eller något i den stilen.

Inga kommentarer

De flesta bloggar jag har läst idag har skrivit om att deras kommentarer har försvunnit från arkiven. Det har hänt mig med, har jag märkt. Inte från själva bloggen, utan ur mitt privata arkiv. Det är tydligen blogg.se som har gjort om eller något. Tur att jag inte får så många kommentarer för tillfället.

Hata Megapol

Nu kommer en till anledning till varför jag hatar Mix Megapol. När jag ska sova brukar jag alltid lyssna på radion. Alla säger jämt att Rix FM spelar samma låtar hela tiden, men Mix Megapol är värre. De spelar samma låt hela tiden. När jag satte igång radion spelades 'On and on' med Agnes. Det fortsatte den att göra i 20 minuter. Hata Megapol.


Kungsör

Äntligen hemma! Jag har hjälp min bror att flytta alla sina saker till Kungsör. Och städat hans lägenhet. Inte nog med det, jag var tvungen att gå upp svintidigt oxå. Låter som en kul helg va?
Men jag har ju fått umgås med alla, som man inte gör så ofta nu för tiden.

RSS 2.0