Becca's place

Det var länge sen jag fotograferade. Så jag tog med mig kameran till Rebecca idag. Soligt och fint har det varit hela veckan, så jag var tvungen att passa på medan den fanns kvar.
 

Ibland kan han överraska

I förrgår frågade Marcus mig, för första gången, om jag ville följa med honom att shoppa. Det tog bara 4 år, men till slut så har han börjat gilla det! Han jobbade någon timme först, så då jag in på Gina Tricot. Och jag köpte, för första gången, en kjol. Jag har aldrig passat i kjol, och jag kanske fortfarand inte gör det. Men nu har jag en iallafall!
 
Sen mötte jag upp Marcus och han handlade lite. Och efter det lunch på Jensen's. Billig lyxlunch. Mer än så hände inte, men det räckte för att bli en underbar dag!

Party

Jag hade sjukt roligt igår! Kajsa är hemma från London en vecka och igår drog hon ihop en massa folk hemma hos sig. Jätteroligt att träffa nytt och gammalt folk. Nästan en tredjedel av vår högstadieklass var där. Skitkul att få träffa dem igen och catch up! Det blev t.o.m. utgång på hotellet sen, trots att det inte var löning. Kajsas ord är lag. Det var mycket mer folk än vad jag trodde att det skulle vara. Fast jag trodde dock att det bara skulle vara vi och typ 5 pers till. Men kul blev det, och tack till alla som gjorde kvällen kul!

Time flies

Jag följde med Marcus till jobbet imorse. Ute på Bauhaus. Medan han jobbade vandrade jag runt lite, följde efter honom lite, pratade lite med Ejiks pappa. Sen åkte vi till shoppingcentret så att jag skulle få shoppa. Och hör och häpna: inget gnäll från Marcus! Han hade faktiskt lovat att inte klaga idag, eftersom det är vår årsdag. Vi har nu varit tillsammans i 4 år. 
 
Efter Erikslund åkte vi in till stan och åt på Jensen's, blev halva priset på expresslunchen för de inte hann inom tiden de lovade. De kom hela 20 sekunder för sent. (Nästan) gratis är gott! Efter lunchen tog vi en shoppingtur inne i centrum också. Och inget klagande från Marcus nu heller! Love that man.
 
På kvällen så tänkte vi äta lite gott igen, så det blev Akropolis. De har fått nya ägare och en ny meny. Vissa rätter verkade finnas kvar, såsom min favorit filé black & white, men med reducerade priser. För en gångs skull provade jag något nytt; fläskfilérullader med mozzarella och soltorkade tomater i kantarellsås. Tomaterna var lite torra, men annars var det riktigt gott!
En riktigt bra dag med andra ord.

Treåringen

Födelsedags kalas för Vincent idag. Han blir hela 3 år redan, en stor kille. Det blev paket, fika och en massa lek och skrik med Wille. 
 

Voldemort


London 3

Förlåt för seg uppdatering, men hade helt glömt att jag inte redan hade berättat klart om Londonresan! Iallafall så begav jag och Emmy oss först till biblioteket på tisdagen för hon skulle skriva ut biljetter. Sen åkte vi vidare till Primark. Primark är en stor klädaffär med äckligt låga priser. Där köpte jag en tjocktröja, en topp och 12 par strumpor för 16 pund. Alltså 170 kr. Det är ju ingenting! 
 
Emmy och jag var till Harrods sen, ett stort varuhus som har allt, men det kostar. Dit gick vi bara för att kolla runt. Det var mycket att se, och vi hann nog inte ens se hälften för vi gick typ vilse, haha! Värst var när nästan vi skulle hitta ut igen. Men vi lyckades komma ut och ta oss till Zara där Kajsa jobbar. Väntade på att hon skulle sluta jobba så vi kunde gå ut och äta. Och när hon väl var klar och vi skulle gå till Pizza Hut så hände en oväntad grej. Vi stod vid ett övergångsställe och väntade på att det skulle bli grönt. När det blev det och vi började gå över så fortsatte dock en bil att rulla, fast den hade rött. Jag och Emmy stannar upp medan Kajsa bara klampar på. Jag försöker kolla på föraren (men jag kollar på passageraren istället, de kör ju på andra sidan i England). Och där sitter ingen annan än Arnold Schwarzenegger! Det var en massa folk som samlades runt bilen och försökte ta kort och få autografer. Jag och Emmy springer ikapp Kajsa och säger "Såg du vem som satt i bilen?" "Va? Nej, vem då?"
Hon hade alltså helt missat honom, haha.
 
Efter det så gick åkte vi hem till dem igen, och bara umgicks. Jag och Emmy låg och fnittrade halva natten medan Kajsa sov. Sen dagen efter så var det upp hyfsat tidigt och ta sig till bussen till flygplatsen för att åka hem igen.
 
Köpte en liten Big Ben också, det är väl typiskt Engelskt?

RSS 2.0