Jag lever!

Helt säkert, jag har inte försvunnit eller något. Fast man kan misstänka det ibland när jag är så dålig på att blogga. Jag har spenderat helgen hos Marcus ute i Sätra brunn. Lagat tacos, kollat på Les Misèrables, promenerat i solskenet, skaffat skavsår, varit på födelsedagsmiddag för hans brorsa och... Det var väl ungefär det. Just ja, ätit ostbågar kan väl också ha inträffat.

Mormor's place

Idag fyller min kära mormor 75 år. Hela släkten var där för att fira henne. Det bjöds på smårgåstårta, kaffe och tårta. Allt det där vanliga som brukar vara på födelsedagsfirande, ni vet. Jag tog en massa bilder på Vincent och Charlie, som blev ganska bra tror jag. Det blev ingen bild på mormor dock. Vet inte riktigt hur det gick till...
 

När man inte kan sova så sjunger man i mörkret


Det var åtminstone onsdag idag

Jag gick upp tidigt idag för att vara barnvakt åt Charlie nu på morgonen. Trodde jag, ja. Det var tydligen nästa onsdag som syrran skulle iväg. Så det var bara att sätta sig på cykeln igen och cykla hem, för de skulle någon annanstans idag. 
 
Men det var väl bra att jag gick upp lite tidigare. Kanske. Jag har iallafall städat lite här hemma. Och sen ätit jordgubbar och grädde. Extra gott när det fortfarande är mars!
 

Charlie

I lördags var det kalas för lill-Larsson som blev 1 år. Han var lika glad som vanligt (läs: extremt pappig). Tog några bilder som inte har kommit upp förän nu. Det blev utgång på hotellet med Anniela efter kalaset och hela gårdagen spenderades i princip hos Jonte. 
 


RSS 2.0