Välkommen till världen

Igår morse blev jag moster till en liten kille igen. En liten Charlie blev det!



Update

Jag har varit lite småtrött idag. Gick upp sent och var sen ute och promenerde med Rebecca i nästan 1,5 timme. Och efter det hörde syrran av sig så jag fick gå och hämta Vincent eftersom lillebror var på väg.
Nu ligger han i mitt rum och sover medan jag tittar på Big Brother och småäter marknadsnougat.


Busfrö


Makeover

Jag fick för mig att göra om lite på bloggen. Fast det kanske ni redan har insett. Jag tyckte att det var dags med en förnyad design.

Bu eller bä?


Valentine's day cupcake


2-årskalas

Igår fyllde världens underbaraste unge 2 år! Så idag var vi på kalas för att fira honom. Han fick en massa paket; kläder, bilar, tågbana m.m. Till och med fika fick han sen, kakor och tårta och allt. Fast han hade väl inte så mycket tid med allt sånt när Wille var där.


Vincent som blåser ut ljusen på tårtan.

Rubrik

Jag följde med pappa till Västerås idag och kom nyss hem därifrån. Inte för att jag skulle handla något egentligen, men jag hade inget bättre för mig. Det blev ett par skor dock, som jag faktiskt behöver. Ett par gråa tygskor. Jag tänker inte använda dem nu, men sen till våren. Trodde inte att tygskor såldes än.

På väg till Västerås så önskade jag att jag hade min kamera med mig. Den var underbart ljus, vita öppna fält och vita, frostiga träd. Sådana bilder kan man inte ta här inne i stan.

Photo shoot

Jag och Tessa har tagit foton på hennes gravidmage idag. Vi har försökt få med Vincent också, men han är inte den som vill stå still och göra som han blir tillsagd. Så det kommer bli fler fotoförsök andra dagar. Men några bra bilder blev det ändå, men antingen bara på magen eller bara på Vincent.


RSS 2.0