Inte igen, tack

För några år sedan åkte pappa på semester vid den här tiden på året, med sina kompisar. Medan han var borta kom första snön. Mycket snö. Så jag fick skotta en massa.

Igår åkte pappa på semester med sina kompisar. För en timme sedan kom årets första snö. Det snöar fortfarande. 'Nough said.


Namnfunderingar

Vem är det som bestämmer vilka namn som ska vara med i almanackan? För vissa namn förstår jag inte ens vad de gör där. Namn som inte ens 500 personer i Sverige heter, och då inkluderar jag inte bara tilltalsnamnet. Det här är några som jag har sett:

Ansgar
Anselm
Torun
Holmfrid
Hervor
Ingemund
Volmar
Erhard
Borghild
Botvid
Turid
Åslög

Skulle ni eller någon ni kände döpa sitt barn till något av dessa namn? De kanske har varit populära för några hundra år sedan, men jag tvivlar på att de kommer bli det igen det närmsta århundratet. Eller över huvud taget.

Shopping

Idag åkte jag, Marcus och Ejik till Västerås för att shoppa. Annie skulle ha följt med men var tvungen att jobba. Det tog ett tag innan vi kom iväg också, Marcus var tvungen att hjälpa till med att köra grejer till stugan innan vi åkte och sen var vi tvungna att vända vid Evelund.

Men till slut kom vi fram. Marcus köpte en gitarr, jag fick Marcus att äta thaimat och gilla det och så shoppade jag med Ejik medan Marcus sov i bilen. Haha.


Tröja 129 kr, Gina Tricot.


Klänning 249 kr, H&M.

Sen köpte jag ett par turkosa jeans på H&M också, för 199 kr. Jag hittade ingen bild, så ni får helt enkelt föreställa er dem för jag är för lat för att ta en egen bild.

RSS 2.0