Grattis till mig!

Grattis till mig på min 19-årsdag idag! Inte för att det känns annorlunda än igår, men tydligen så är man ett år äldre. Igen. Jag har inte fått så många olika saker; pengar, lotter, en bok, en ring och ett smyckesträd. Men det är alldeles lagom när man inte har önskat sig något annat än pengar.

Tack för alla presenter!

Födelsedagsfirande

Idag fyller Kajsa år! Så jag och en massa andra var hemma hos henne igår för att fira. Det blev god mat, efterrätt och spel. Vi spelade bland annat kubb, och mitt lag vann såklart! Första gången iallafall, haha. Vi hann bara spela två gånger innan det blev för mörkt. Men det var en riktigt lyckad kväll!


Grattis Kajsa!


Kubb, andra omgången.


Sneak peak på balklänning

Nu har äntligen min balklänning kommit! En månad försenad bara. Men den var så som jag hade trott, men färgen var lite fel. Jag köpte klänningen på tradera och den på bilden visade en lila klänning. Men den färgen fanns inte på färgkartan utan låg mitt emellan färgerna 'purple' och 'plum'. Jag hade hellre velat ha 'plum', men den blev 'purple'. Men den duger tycker jag.

 

Bilden till vänster är så som klänningen ser ut och den till höger är färgen som jag ville ha.


Sol, sol

Idag har jag hunnit med mycket. Eller inte. Jag har iallafall övningskört med mamma efter ett mycket långt uppehåll. Det gick helt okej faktiskt. Måste komma igång med att träna ordentligt så jag kan ta körkort snart.

Det var väl allt jag gjorde under dagan förutom att sola. I två timmar låg jag och njöt och jag tror att jag blev lite brun. Man vill ju vara rätt så brun lagom till balen och studenten.

Underbart lov

Dessa två senaste dagar har varit underbart fina. Solen har skinit och det har varit typ 16 grader i skuggan. Jag har gått omkring i shorts och linne utomhus. Och det bästa är att man inte måste sitta inne i skolan och plugga nästa vecka när det ska vara ännu bättre väder. För då har jag påsklov!

Fast imorgon ska jag spendera dagen med att gå i affärer. Jag och Annie ska åka till Västerås för lite shopping, vilket jag skulle behöva. "Behöva". Eller ja, en studentklänning behöver jag faktiskt. Och möjligtvis ett par nya skor till den oxå. Och lite extra annat.

Sick

Det är så typiskt att jag alltid ska bli sjuk på helger eller när jag är ledig. Jag vaknade mitt i natten igår av att jag hade jätteont i magen och måde illa. Sen på morgonen åt jag lite frukost, och sen spydde jag upp den igen. Trevligt. Idag mår jag fortfarande lite illa, så jag stannar hemma från skolan. Men det hade jag gjort ändå eftersom jag bara hade intställda lektioner... Det är så typiskt, eftersom jag verkligen behöver den här dagen (och gårdagen) till att plugga. Jag har hur mycket som helst den här veckan innan påsklovet. Och jag orkar inte konsentrera mig på allt pluggande.

Barnvakt

Idag var det riktigt soligt och fint på eftermiddagen och kvällen. Jag och pappa var barnvakt åt Vincent ett tag idag och jag passade på att ta några kort när han var ute och gick på vår bakgård. Han kan gå helt själv nu oxå, t.o.m. på det mjuka. ojämna gräset.


Snaaaark

Jag är trött. Jag hade svårt att somna inatt och sen så vaknade jag ett antal gånger under natten. Tur att jag bara hade kort skoldag idag. Dock hade jag idrott, vilket jag inte var på topp i. Men sen åkte jag ner på stan för att handla lite småprylar. Och så jobbade syrran tydligen och jag blev fast hos henne i nästan en timme.

Men nu borde jag göra skolarbete. Borde. Ska. Snart. Ikväll.

RSS 2.0