Måndag

Måndag, veckans första dag. Tre lektioner har jag haft idag. Och jag slutade kl. 12:00. Är det en härlig start på veckan, eller vad?

Salamässan

Idag var det mässa i Sala. Som vanligt var det inte så mycket att titta på, men man går dit iallafall. Kollade på uppträdanden, MC-show och när Ejik hoppade från en stolpe. Haha, Stolpen hoppade från stolpen! Om ni kommer ihåg så sprang han ju in i en stolpe tidigare i år och har sen dess kallats Stolpen.


Västerås

Idag har jag och Kajsa varit i Västerås och shoppat. Eller ja, Kajsa har shoppat. Det enda jag köpte var ent tröja. Jag kunde verkligen inte hitta någonting och jag är jättebesviken för det. Speciellt när vi fick vänta i tusen år på vår mat på McDonald's. Och det var knappt några där heller. De som jobbade där gick bara omkring och såg upptagna ut i princip. Men vi fick iallafall en gratis cheeseburgare eftersom vi fick vänta så länge på maten. Och det var nog min första hamburgare på mer än tio år som jag åt på McDonald's. Jag vet att jag är konstig, men jag gillar inte hamburgare något vidare. Chicken McNugget's ska det vara!

Men nu hemma i Sala så är vi hundvakt åt Marcus hund, medans de är på bröllop. Vi har fått lite pizzapengar, chips och läsk. Så det ska man väl klara sig på.

Förresten så hatar jag att ringa till pizzerior och beställa, för de hör aldrig vad man säger. Speciellt inte när de ska köra hem och man berättar adressen. Jag tror att jag sa Marcus adress tio gånger och stavade det tre, men han hörde inte vad jag sa. Och jag kunde inte hålla mig för skratt heller när jag hör Kajsa sitta och asgarva i rummet bredvid.
Så vi får väl se om vi får någon mat. Den bör väl komma om ca en halvtimme eller så. Förhoppningsvis.

School all day long

Långdag idag. Jag har gått i skolan från 8:15 till 16:10. Väääääldigt länge! Och sista lektionen var programmering, som jag fattade noll av. Jag hoppas att jag kan förstå lite av kursen när den är avklarad till jul.

Det positiva idag är att jag har fått min lön! Nästan 7700 kronor som ska shoppas upp på lördag i Västerås med Kajsa. Okej, jag kanske inte shoppar upp alla pengar, men lite iallafall.

Första dagen

Idag var det första skoldagen i tvåan då. Helt okej. Några nya och några gamla lärare. Eller ja, alla lärarna är GAMLA men jag menar lärare jag hade i ettan. Den enda läraren jag absolut inte vill ha är min engelskalärare. Hela ettan var hon jobbig, konstig och jag störde mig på henne hela tiden. Jag orkar inte ha henne ett år till, men jag är väl tvungen...

Imorgon

Soligt, fint väder och jag ska snart klippa mig. Det kan nog bli en helt okej sista dag innan skolan börjar. Inte för att jag vill börja skolan, men tyvärr så måste man. Jag kan ju försöka tänka lite positivt, jag har bara 2 år kvar. Och det är jag helt klart värd efter 10 år i skolan.

19/8 -09

Tiden går fort när man har roligt. Jag och Marcus har varit tillsammans i ett halvår, och den tiden har gått hur snabbt som helst känns det som. Den bästa tiden i mitt liv.

Hemmamys

Nu blir det en myskväll framför TV:n. Mjukiskläder, mörk choklad och gamla 'Big Brother'-avsnitt från 2003. Riktigt trevligt.

...

Shopping i Sala stad med Rebecca! Eller ja, shopping och shopping. Jag handlade några små saker jag behövde. En skolkalender, ett halsband (som jag tänker använda som armband) och en ring. Okej, jag kanske inte behövde köpa smyckena, men ändå. Impulsköp, go for it!

Petter och hans 4 getter

I sin stuga bodde Petter, med en katt och fyra getter. Känner ni igen sagan? Iallafall så hittade jag den boken i mitt gamla rum, och jag kunde den fortfarande utantill. Jämt när jag var liten så gick jag runt och rablade den. Mina föräldrar blev nådigt irriterade.
























2 veckor

Jag ville bara säga att jag hoppas att tiden går i snigelfart framöver. Eller i två veckor. För om exakt två veckor börjar skolan igen. Urk... Jag längtar verkligen inte dit. Alla läxor, prov, rapporter och sånt skit.

Prison Break

Jag vet inte vad jag ska skriva. Eller jag vet precis vad jag vill skriva om, men jag kan inte få det till ord. Jag ska försöka iallafall. Jag har nyss sett det värsta och bästa Prison Break-avsnitt någonsin! Allt var bäst i det här avsnitt förusom en enda pyttegrej som blev till något större. Jag kan inte skriva här vad som händer eftersom Kajsa ska kolla på reprisen av det och hon förmodligen läser min blogg innan. Men jag kan säga att jag t.o.m. grät en skvätt. Av både sorg och lycka.

Shopping

Igår var jag i Västerås och shoppade. Köpte underkläder, ett linne och ett par skor. Jag ville bara säga det ifall ni ville veta. Och om ni inte ville veta.


Kattvakt

Jag har inte bloggat på dagar. Jag har inte gjort något speciellt och har därför inte haft något att skriva om. Jag har varit kattvakt hemma hos min syster sen i fredag, och då bott här hos henne. Marcus har bott med mig oxå, så det har varit mycket trevligt. Jag får passa på att vara med honom för imorgon åker han till Estland. Han kommer visserligen hem på söndag igen, men man kan ju inte umgås med honom för mycket.

RSS 2.0