Myshelg med älskling

Hela helgen har spenderats med Marcus. Underbart! Vi var på marknaden i fredags, blev godis och brända mandlar. Mumsigt! Och Marcus köpte marknadschips oxå, som han brukar.

Igår var det bara allmänt mys, kollade på några filmer och snaskade. Jag lagade mat till oss båda oxå. Det kunde ni inte tro va? Inte jag heller. Jag har alltid trott att Marcus skulle vara den första att laga mat till oss båda. Kanske den enda, haha.

Fuck you

En sådan här dag kan man inte bli annat än arg. Man tror att den kommer bli hur bra som helst; Vädret fantaskiskt, man hinner göra en massa saker innan skolan och behöver inte stressa dit.

När jag kom till skolan vid 11 imorse, två timmar innan jag börjar, så skulle jag och Annie arbeta med en svenskagrej som vi ska redovisa på fredag. Fan vad bra, tänkte jag, att man är ute i så bra tid. Annie hade tagit med sin dator och bad om lösenordet till det trådlösa internet så vi kunde jobba med detta. Men läraren kunde tyvärr inte ge det, eftersom bara förstaårseleverna som har fått nya bärbara datorer av skolan kan använda det trådlösa nätet. Jaha, tänker man, det var ju väldigt onödigt. Tur att vi har ett skolbibiliotek att gå till iallafall.

Nej, det gick tydligen inte heller. Bibliotekarierna skulle stänga, varför sa de inte. Så då kunde vi alltså inte arbeta med detta där heller. Ett sista försök att göra det under datalektionen i vår egen datasal.
Så vi gick dit, jag startade min dator, och det var något fel. Tydligen så behöver den formateras om, igen! Då var jag nära bristningsgränsen kan jag lova.

Jag satt och väntade på att läraren skulle komma. När han var 5 minuter sen gick jag till teknikprogrammet som hade haft honom tidigare och frågade om de visste var har var. "Hemma med sjukt barn."

...

Jag fick alltså inte svenskajobbet gjort, min enda lektion jag har på onsdagarna var intsälld och vi har inte blivit informerade om det, och jag skulle ha kunnat arbeta med webdesign fast han inte var där men det är ju jävligt svårt när ens dator behöver formateras om. IGEN!

Jag hatar att min jävla skola inte kan vara bättre organiserad!


Reeeeeeegn!

Imorse när jag vaknade så spöregnade det. Fast det är ett milt uttryck. Det var snarare som om alla på hela jorden hade tagit det de har kissat på ett år och bara hällt ner allt från himlen samtidigt. Men det var vatten, inte kiss. Hoppas jag. Tack och lov har jag en supersnäll syster som erbjöd mig sjuts till skolan.

Det slutade iallafall senare på dagen. Jag och pappa åkte till Västerås efter att han slutat jobba. Han behövde en liten resväska för han ska åka till London nu på torsdag och jag behövde nya skor, för att... jag ville ha nya skor, typ.

Think?

Idag har jag haft fullt upp. Jag har knappt hunnit stanna upp för att tänka. Förutom min überlånga håltimme som jag har haft i skolan idag. Annars blev det barnvaktande direkt efter skolan, sen hem och plugga en massa. Nu har jag äntligen stannat upp. Men jag är tyvärr inte klar med matten. Jag har dock bara ett tal kvar, men det är ett klurigt sådant. Får se om jag ger mig på det nu, eller tar det innan skolan börjar imorgon. Jag har ju lång sovmorgon, som vanligt.

Grattis syrran!

Idag är ingen vanlig dag, idag är min systers födelsedag! Grattis syrran! Jag åkte dit och passade Vincent lite, medan hon bakade, städade och fixade sig. Vincent är bara för gullig!

Sen blev det ner på stan för att köpa present till Tessa, men den får hon inte fören imorgon, när släkten ska fira henne. I hope she likes it!

FrontPage

Jag sitter i skolan och har datalektion. Lektionen började för en och en halvtimme sedan men jag kunde inte göra någonting förän för 20 minuter sedan. Min dator hade tydligen kraschat. Allt det jag hade sparat har alltså försvunnit... Men min lärare var snäll och lät mig använda det riktiga programmet som vi ska använda sen till att göra min testhemsida. För det är rätt så jobbigt att skriva om alla koder själv.

Så nu har jag hunnit göra dubbelt så mycket på 20 minuter än vad jag hann göra på hela förra lektionen, som är 2 timmar lång.

Shopping

Jag älskar att Marcus har körkort. Få då kan han köra till Västerås och man slipper slösa pengar på tåg. Så idag åkte jag, Marcus, Ejik och Annie till Västerås för att shoppa. Eller ja, jag och Annie iallafall. Marcus och Ejik gick och pratade med partierna vid valstugorna på stan.

Det som jag inte hittade och blev besviken över var skor. Vill ha ett par boots, men det fanns nästan bara fodrade. Och jag vill ha höstskor, inte vinterskor. Men men, jag hittade lite annat iallafall.


Mössa 79 kr, Cubus.


Skjorta 199 kr, Gina Tricot.


Jeans 199 kr, Gina Tricot.


Tröja 149 kr, H&M.


Tights 129 kr, H&M.

!

Woho! Marcus har tagit körkort! Och det betyder att han ska sluta röka, idag!

Grattis älskling!

Swim, swim, swim

Aah! Nyss hemkommen från badhuset. Jag och Kajsa har varit och simmat lite. Trevligt att få snacka lite skit om allt och inget. Så nu, efter lite träning och av klor, känner man sig sådär småsömnig. Jag ska snart ta och lägga mig, ska kolla lite grejs på datan först.

RSS 2.0