Torsdag

Idag är det torsdag. Lovet är snart slut och jag undrar; vart tog det vägen? Det känns inte ens som om jag har haft lov än. Blä.

Och idag åker min pojkvän på konfirmationsläger, igen. Han kommer hem på söndag. Alltså får jag inte träffa honom något mer på lovet. Lovet som känns som jag inte har haft.

Jaja, Rebecca kom precis över så jag ska väl sluta blogga nu.

Mums

Jag har bakat kladdkaka i vår nya ugn. Den ska jag sitta och äta upp helt själv. Kladdkakan alltså, inte ugnen. Det är tur att min pappa inte tycker så vidare mycket om choklad.

I skolan

Jag har håltimme just nu, väntar på att programmeringen ska börja. Just den här timmen på torsdagar är så värdelös. Det finns typ ingenting att göra. Och inte nog med det så hade jag tänkt läsa 'Eclipse' på mina håltimmar idag, men självklart så glömde jag boken hemma. Blir lite trött på mig själv.

Men iallafall så ville jag säga att jag Annie ringde igår! Vi snackade i 2½ timme tills halv 12 på natten. Hon ska komma hem på höstlovet och måndagen och tisdagen ska hon vara på KSK med oss. Hon kanske ska flytta tillbaka till Sala! Jag har saknat henne så mycket, speciellt i skolan där jag inte står ut med min klass en hel skoldag. Så det skulle vara roligt om hon börjar här igen!


Klassfoto

Klassfotot har kommit hem. Porträtten och bilden på klassen, men skolkattalogen får vi vänta ännu längre på. Vi tog faktiskt korten för 5 veckor sedan och jag är trött på att vänta.
Men bilderna blev väl sådär. Jag ser bara väldigt trött ut.




Trött och blek ser jag ut att vara.


Inget att skriva om

Nu rivs det ordentligt. I köket alltså. Vi ska byta kök och har nu fått hem det nya köket så pappa håller på att riva ut det sista. Det är bara kyl och frys kvar. Och bord och stolar. Så om några veckor har vi ett sprillans nytt kök här hemma.

Jag vet, värdelöst inlägg. Men jag har inget annat att skriva och jag tyckte det var dags med ett nyss inlägg.

8 månader med älskling idag <3

Ändrade planer

Det var tänkt att jag och syrran skulle simma idag, som vi brukar göra. Men hon mådde lite dåligt och därför så struntar vi i det. Så helt plötsligt fick jag två timmar extra ledighet. Eller ja, två timmar extra pluggande. Inte för att jag har riktigt börjat med det än, men jag lär väl.

Jag har muntlig redovisning om Miljöpartiet de gröna imorgon, spanskaprov på torsdag och fysikprov på fredag. Och det där med fysiken lär jag plugga på rätt så mycket. Ni kanske minns vad jag har skrivit om fysik? Om inte, så kan jag berätta för er att det är a pain in the ass.

Feeeestaaa

Imorgon blir det fest! Marcus och Rebeccas klass ska ha fest och Rebecca har bjudit med mig. Har längtat efter att få festa, så det kommer bli riktigt roligt. Många nya människor får man träffa oxå, för jag har ingen aning om vilka som går i deras klass. Haha!

Resa

Jag hittade 20 kr idag på väg till skolan. På tal om ingenting sådär. Det kan behövas lite extrapengar för jag ska följa med Marcus och hans familj till Egypten på sportlovet. Det är inte förens i mars, men jag lär börja spara pengar om jag ska ha råd. För jag får betala nästan allt själv.

Plus att jag måste vaccinera mig för hepatit. Tre sprutor och alla tillsammans går på lite över 2000 kr. Bara sprutorna! Jag tog den första sprutan idag, gick på bara några sekunder. Nästa ska tas om en månad. Ifall ni undrade, men antagligen inte.

Samhällskunskap

Jag sitter i skolan och ska skriva om Miljöpartiet. Men jag är klar, till skillnad från de andra så jag har ingenting att göra. Och jag ska sitta här i 40 minuter till. Jag kommer snart att somna...


Ojojoj...

Det finns en del kassa bilförare. Speciellt en gammal tant som körde framför mig en bit när jag var på väg hem från skolan. När hon kom till en korsning saktade hon ner och krypkörde tills hon var i mitten och sen svängde hon, på helt fel sida av vägen. Och så fortsatte hon att köra på vänster sida! Riktigt jävla tur att det inte kom en mötande bil.
Jag har kört bil 3 gånger, och ändå är jag en bättre bilförare än henne.

New Moon

Skön dag idag. Istället för en lång smockfull dag med att sluta efter klockan 4, snabbt hem och äta och sen simma med Tessa, så hade jag två inställda lektioner och slutade innan klockan 1 och ingen simmning med syrran för hon skulle gå på gravid-yoga.

Så jag har hunnit läsa klart 'New Moon'. Fast den svenska, jag kommer aldrig ihåg vad böckerna heter på svenska. Det är konstiga, långa namn att komma ihåg. Men bra var boken iallafall!

RSS 2.0