Dålig uppdatering

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Man jag har inget att berätta. Jag är arbetslös, så allt jag gör på dagarna är att sitta vid datan, läsa och lägga pussel. I princip. Och så umgås jag med Marcus och kompisar såklart. Och söker jobb...


Fullt upp

Mormor ska ju sälja sin sommarstuga, och när vi var där sist så frågade hon om vi ville ha nåt därifrån. Jag tänkte att något ville jag ha, och såg ett träpussel med Sverigemotiv som jag alltid la på golvet när jag var mindre. Det är ett av mina barndomsminnen därifrån. Så jag tog det och ett annat pussel på 500 bitar.

Jag la båda pusslen igår och jag känner att jag har lite sug på att lägga fler. Jag har inget jobb och alla andra antingen jobbar eller går i skolan så det är ett bra tidsfördriv. Jag hade för mig att vi har några pussel i källaren också, så jag tog mig en titt nyss. Jag hittade 6 st pussel, alla 1000-bitars. Så nu har jag att göra några dagar iallafall!


Heldag

Syrran och Crille skulle till Västerås idag och gå på ultradjud. Jag fick följa med för att barnvakta Vincent eftersom han inte får fälja med in. Efteråt åkte vi till Erikslunds shoppingcenter, det nya stället där IKEA har öppnat. Det var väldigt många butiker och jag fick inte ens kolla i alla för att Tessa och Crille var trötta och ville åka hem. Men jag hann med en del ändå.


Skor 349 kr, Deichmann.


Tubhalsduk 99 kr, Gina Tricot.


Klänning/Tunika 199 kr, H&M.

...

Jag kom nyss hem från mormors stuga. Jag och pappa var där för att hämta en släpkärra som de inte har nytta av längre. Många andra i släkten var också där ute för att hjälpa mormor med stugan. De ska sälja den och idag var antagligen sista gången som jag var ute där. Det är sorgligt när något, eller någon, man växt upp med inte längre finns kvar.

Changes suck.

RSS 2.0