More of these days

Än så länge så har dagen var riktigt bra. När jag satt och åt frukost imorse så ringde min mobil. De ringde från Åkrahallen och bad om att få träffa mig igen imorgon. Som ni kanske minns så var jag på rekryteringsträff på arbetsförmedlingen för ICA angående sommarjobb. Så det känns bra att jag gjode intryck och får träffa dem igen. Eller så kanske det är för att butikschefen tydligen känner min pappa. Men jag skiter i vilket som, bara jag får jobb!

Sen har man fått deklarationspapper på posten också. Tydligen, eftersom jag inte riktigt förstår mig på det där, så ska jag få tillbaka på skatten. 4200 kr ungefär, vilket inte är fel alls! Det är en del körlektioner, som pengarna antagligen kommer gå till. Eller en resa kanske..?

Filmrecension

Filmen var som att uppleva boken all over again. Den var skitbra! Jag hade inte förväntat mig att filmen skulle följa boken så exakt som den gjorde, eftersom bokbaserade filmer inte brukar göra det. Det var en grej som var annorlunda, som jag kan acceptera eftersom det inte var superviktigt.

Annars var det två tre saker som såg annorlunda ut än vad de beskrevs i boken, och inte till det bättre tyvärr. Ni som har sett och läst Hungerspelen vet vad jag menar, ni andra: Läs och se Hungerspelen!


Some alone shopping

Jag tog tåget till Västerås för lite shopping idag. Kom hem för ett par timmar sedan. Det blev inte så mycket som jag hade velat, men jag kan alltid shoppa någon annan dag igen. Jag kanske slänger upp några bilder på vad jag köpte lite senare eller imorgon. Jag och Annie ska nämligen snart på bio; Hungerspelen! Jag har längtat så efter den här filmen. Jag hoppas bara att den överensstämmer bra med boken.

Panorama

Bilden tog jag för en månad sedan, uppe vid Måns Ols. Eller rättare sagt, bilderna som jag nu har satt ihop till en panoramabild.


Klicka för större bild.

Zoon, zoon, zoon

Min andra lektion på körskolan är nu avklarad. Det gick ganska bra den här gången också, fick öva lite parkering. Det känns som om jag måste köra lite mer med pappa och hans bil som är aningen större än mammas, iallafall i parkeringssyfte. Mammas bil är ganska lätt att parkera då det är en pluttbil.

Men det känns bra att köra, så jag är ganska sugen på körtkort nu!

(N) (Y)

Det blir ingen praktik på Adlibris. Tydligen så var de tvungna att skära ner på antalet praktikplatser. Jag tycker ju att man kanske ska tänka på det innan man lovar någon en plats. Men nu är det som det är.

Men jag var på körlektion idag, och det gick bra! Några smågrejer jag ska tänka på och sen öva på några andra grejer som jag ska få göra nästa gång, t.ex. parkering.

Jobb

Det löste sig. Det blir praktik på Adlibris i veckorna, med start på torsdag, och sen någon gång i april blir det helgjobb på hotellet. Så jag får jobba skiten ur mig alltså.

Fast för några veckor sedan så skrev jag upp mig för rekryteringsträff angående sommarjobb på Åkrahallen. Den är på fredag mitt på dagen. Min handledare på arbetsförmedlingen tyckte att jag ändå ska gå på den, om jag får ledigt för chefen på Adlibris. Men chefen kanske inte skulle gilla att jag bad om ledigt andra dagen... Så får se hur det går då.

What to do?

Hur kommer det sig att när man vill ha jobb så är det ingen som vill anställa en? Men sen kommer flera erbjudanden på samma gång?
Förra veckan ringde de från Stadshotellet och undrade om jag ville jobba extra där. Så jag fick ett möte nu på torsdag.

Imorse ringde de från arbetsförmedlingen och säger att jag kan få praktikplats på Adlibris i en månad och efter det kanske sommarvikariat. Jag ska i så fall börja nu på torsdag.

Jag måste bestämma mig senast nu i eftermiddag eftersom praktikplatsen annars går till någon annan. Så antingen kan jag välja extrajobb på hotellet eller obetald praktik och sen kanske en anställning på Adlibris.


Charlie


Hatar att komma på en bra rubrik

Nu på förmiddagen var jag och grattade min mormor som fyller år idag. (Ingen idé att jag grattar henne här på bloggen då hon inte äger en dator.) Lite fika med halva släkten, eftersom vi inte får plats hela släkten hemma hon mormor.

Efter det så övningskörde jag hem, men Marcus i baksätet. Och jag var faktiskt inte nervös över att han satt där. Och tror inte att han var nervös över att jag satt bakom ratten heller. Hoppas jag iallafall.

Nu ska jag äta en sen lunch och sen ska jag inte göra ett skit. Fast nu ljög jag. Jag ska faktiskt titta på några avsnitt av Prison Break i väntan på att finalen av melodifestivalen börjar.

RSS 2.0