Flytthjälp imorgon

Nu ska jag gå och lägga mig. Eller jag ska ta en dusch först.
Jag ska följa med till Kungsör imorgon bitti för att hjälpa min bror att flytta. Mamma tvingar mig att vara hemma hos henne übertidigt, kl: 10.30! I vanliga fall skulle jag lugnt ligga och sova i min säng, drömma underbart konstiga drömmar som man önskar var verklighet.


Hemmakväll

Jag minns inte om jag har bloggat idag. Så därför bloggar jag nu, ifall att.

Jag sitter och tittar på TV, 'Flashpoint'. Emmy har tjatat ganska länge på mig att jag ska kolla på det. Men det går på en lördag, så det är inte gärna man sitter hemma och kollar på TV då. Fast just idag är det för kallt ute för att ta sig någonstans, förutom till närmsta grannen. Fast Rebecca råkar vara sjuk.

Denna lagom tråkiga kväll har jag t.o.m lyckats göra kemirapporten som ska vara inne på måndag. Fast det är inte speciellt svårt, eftersom det är i princip bara att skriva av instruktionen till laborationen.

HP, igen

Jag läser sista Harry Potter-boken, igen. Fast den här gången läser jag den på engelska. Vi var tvungen att välja en engelsk bok att läsa i skolan, så då valde jag Harry Potter. Om det är några ord eller så man inte förstår är det bara att slå upp i den svenska versionen. Smart va?

Oh yes!

Just nu sitter halva klassen och har kemi. Haha! Vi som läser spanska har en hålimme innan så vår lärare var extra snäll idag och hade en extra lektion med oss tidigare. Haha, skadeglädje!
Sovmorgon till kl: 09.20 och slutar kl: 14.10, kan en fredag bli mycket bättre?

Ajaj

Jag är öm i min handflata och har ett blåmärke på vardera knä. Men jag har sovmorgon idag! Min spanskalektion nu på morgonen är inställd, så jag börjar med dubbeltimme i matte istället. Och jag försov mig inte imorse iallafall! Haha.

Skönt

Nu har jag tränat och duschat. Och det känns riktigt sköööönt! Förutom mitt knä som gör ont. Klantiga lilla jag ramlade när jag cyklade till träningen. Fy fan vad halt det är.
Och min vänstra hand skakar som fan. Jag är tydligen inte så van med att träna, haha.

Nu borde jag plugga matte, läxan ska in imorgon. Och jag vet inte hur jag ska göra. Jaja, jag ska väl sätta igång nu.

Kick 'n box

Tro det eller ej, men jag ska träna ikväll. Syrran frågade om jag ville följa med och testa kick 'n box med henne. Tydligen så ville jag det för jag ska iväg dit ikväll. Och ärligt talat så är jag inte "träningstypen". Jag är ganska lat. Me när jag väl har kommit igång så ger jag järnet, grejen är bara att komma igång.

Gud så gott!

Mmmmmmhh! Pappa lagade jättegod mat! Fläskkotlett i ugnen med någon stark sås och kokt potatis. Supergott! Fast det tog mer än en timme att göra. But totally worth it!

Jag har gjort hälften av läxorna jag har tills imorgon. Nu ska jag börja räkna matten jag missade imorse. Jag drömde jättemysigt och lite konstigt och sen vaknade jag av att jag fick ett sms. Jag trodde att det var från Emmy. Hon brukar sms:a mig på onsdagar när jag har sovmorgon. Jag blev ganska sur. Men sen upptäckte jag att det var från Annie som undrade om jag var sjuk. Då kollade jag klockan och hoppsan, jag började för 5 minuter sedan.


Jag försov mig imorse

Jag har hemskt mycket läxor. Och ännu mer för jag försov mig imorse, fast jag hade sovmorgon. Men det var riktigt skönt att sova.
Jaja, jag ska faktiskt stänga av datorn nu, sen äta en apelsin och efter det ska jag börja plugga. Önska mig lycka till.

Vilken otur

Jag som precis skulle gå och duscha, men pappa hann före. Attans, nu kan jag bara äta kladdkaka medans jag väntar.

Hemma hos Emmy

Jag sitter hemma hos Emmy och bloggar nu. Och Kajsa tjuvtittar över min axel. Haha. Eller det är lite irriterande.
Men jag och Kajsa tvingar Emmy att plugga, hon har väldigt svårt för att koncentrera sig. Och jag vet faktiskt inte riktigt om det hjälper att vi är här. Fast äsch, det är roligt att umgås.

Snart ska jag åka vidare hem till min syster. Vi ska kolla på Top Model, har jag bestämt. Och jag måste plugga lite matematik oxå. Usch...

"Vart är satsen?"

På svenskan idag har vi pratat om ordsatser. Ordet 'sats' misstolkades och alla började asgarva. Huvudsats och bisats, riktigt roligt va?
Ibland undrar jag hur mogna vi egentligen är... Fast det var lite kul.

I survived a Japanese game show

Jag och Rebecca kollar på 'I survived a Japanese game show'. Det programmet är helt jävla sjukt. Ni måste bara se det!

Kladdkaka

Jag ska nog baka en kladdkaka nu. Bara så ni vet, och får vara avundsjuka lite.

Bordshockey

Halv ett igår natt satt jag och Frida och spelade bordshockey. Vi såg den stå där på golvet och började spela. Det var faktiskt ganska kul, även fast vi inte var så bra. Men jag vann, såklart. Okej, det var ganska jämt. Men jag vann iallafall, haha!



Snart åker vi

Snart åker jag och Rebecca ner till idrottshallen. Hon ska bara byta om först. Så vi åker väl om en halvtimme eller så. Tur att hon redan har sminkat sig iallafall, annars hade vi aldrig kommit iväg. Haha!

Innebandy

Snart ska jag ner till idrottshallen med Rebecca och kolla på Fridas innebandymatch. Frida har spelat innebandy i flera år, så det känns lite pinsamt att säga att jag inte har varit på någon av hennes matcher tidigare. Jag vet inte varför jag inte har varit det. Konstigt.

Jag "håller på" att städa lite i mitt rum oxå. Röjer upp allt från golvet. Fast egentligen sitter jag och kollar på en film. För vem orkar städa?

Promenad

Jag tror jag har fått skavsår under fötterna. Mycket ovanligt. Jag och Rebecca har gått genom hela Sala i nästan 2 timmar. Lagom för att gå in mina nya Uggs. Jag kan inte förstå att skor kan vara så sköna.

När vi kom hem igen satte vi oss framför TV:n med en kopp te och kollade på Let's Dance. Jag måste bara säga att Carl Jan är en av de snobbigaste personerna jag vet. Han tror att han är så speciell och fiiiiin som träffar kungligheter, dricker champagne och äter kalvhjärna. Urk vad jag ogillar honom. Och hans framtänder ser ut som tuggummin.

Uggs!

Underbara Uggs! Nu har jag äntligen köpt ett par svarta Uggs. Jag har velat ha ett par enda sedan jag fick låna min systers för ungefär 2 år sedan. De är så varma och mysiga och enkla.


Räknare

Visste ni att den första miniräknaren kom år 1967? Och kostade runt 1100kr? För en vanlig jävla miniräknare! Min specialräknare kostar 800kr, och har mer än bara plus, minus, gånger och delat.


Vanlig miniräknare.


Min räknare.

Potatisstämplande

Jag och Kajsa har lekt med potatis på bilden idag. Skurit ut mönster, målat medd vattenfärg på dem och sen stämplat. Lite uttråkande efter ett tag. Så vi tryckte bara en massa kladd. Som 'Russinet' (bildläraren som ser ut som ett skrynkligt litet russin) konstigt nog tyckte var "jättevackert och intressant".


Russinet och Kajsa.


Kajsa stämplar med potatis.


Klippt mig

Nu har jag klippt mig. Blev helt ok. Och kort, som jag ville ha det. Fast mitt hår "böjer" sig åt lite olika håll, det vill inte ligga där jag lägger det. Men jag får väl försöka fixa det på något sätt.

Nu ska jag skriva min laborationsrapport till kemin. Bara jag kommer ihåg vad vi laborerade.

 

Ouch

My damn nose still hurts. Bummer.

Godnatt!

Godnatt! Jag ska snart gå och lägga mig. Egentligen ligger jag redan i sängen. Passar på att lyssna på Rix FM:s webbradio nu när de inte sänder i Sala längre.

Idag beställde jag en klipptid, redan imorgon! Så nu måste jag komma på hur jag ska klippa mig oxå. Ganska kort iallafall, tycker inte om att ha såhär långt hår som jag har nu. Och jag har knappt axellängt hår.

1½ timme

Nu har jag jobbat med bloggen i 1½ timme! Jag orkar inte mer idag. Den blev bättre än när jag började iallafall. Tycker jag, men det är ni som läser som måste stå ut med den.

Öm

Min näsa är lite öm. På idrotten sparkade en person fotbollen rätt upp i mitt ansikte. Hoppas bara att näsan inte ser konstigare ut än innan.

Nu ska jag iallafall försöka fixa bloggen igen. Önska mig lycka till!

Drygt

Min klasskompis är nog den drygaste personen jag känner. Hon är inte den smartaste heller. Halva vår klass sitter i biblioteket medans andra halvan har muntlig redovisning i klassrummet. Vi ska egentligen plugga på ord, ordklasser eller läsa en valfri bok. Jag valde att blogga en rad eller två, för det uppskattar ni mer. Hoppas jag.

Fixat

Jag fixade bakgrunden! Men den blev väldigt stark.... Jag kommer aldrig bli nöjd. Får fixa den någon dag när jag har tid. Jag ska egentligen plugga till mitt matteprov som jag har imorgon.

Fixa bakgrund

Jag har skaffat ny header. Men jag har inte fått bakgrunden som jag vill ha den. Fan då. Men jag ska fixa den snarast möjligt!

Min bästa vän

Min mamma berättade för mig att hennes jobbarkompis och hans fru var på Lanzarote, bara 2 veckor efter att jag och pappa var på Gran Canaria. Vädret där var urdåligt, det sämsta de haft på 40 år! Jag gick mig ett riktigt gott skratt.

Jag och min bästa kompis gick ut ur vår hydda för att se att vädret var lika kasst som dagen före. Vi bestämde oss för att ta en promenad i skogen tills solen kom fram igen. Men när vi gick där, på våra fienders marker, kom en i fiendelägret och attackerade oss. Jag hann kamouflera mig i ett träd men min kompis blev jagad av vår fiende. De sprang ner till havet och fienden sköt mot min kompis med ett gevär. Han lyckades dyka ner i vattnet och undkomma kulorna, men har var tvungen att hämta luft. Han lyckades att undgå kulorna ännu än gång. När han hade dykt upp och ner flera gånger orkade han inte längre. Han försökte sicksacka i vattnet, men fienden träffade honom i huvudet och han sjönk sakta till botten...

Jag satt i mtt öppna fönster på övervåningen och dinglade med fötterna. Mina tårar rann sakta ner för kinden medans min mamma och min katt tröstade mig. Mamma går ner och öppnar dörren för att ta emot mjölken som mjölkbudet kommer med. När mjölkbudet stiger ur bilen ser jag att ingen mindre än killen som sköt min bästa vän...

Förresten, nämnde jag att jag har sjuka drömmar ibland?

Hata Megapol

Jag måste bara fråga en sak. Hur många tycker att Mix Megapols morgonprogram är bra? Personligen tål jag inte att lyssna på den skiten. Det går bara inte. Man hör t.o.m hur uttråkade Adam och Gry själva är. Inget vettigt att prata om, inget intressant alls.

Rix FM ska det vara. De har olika teman, tävlingar, samtalsämnen m.m. Synd bara att Rix FM inte sänds i Sala längre.

Förlåt, igen

Förlåt att jag inte uppdaterar så ofta, har varken haft tid eller något att skriva om. Men det blir bättre!

Kemiprov imorgon

Jaha, imorgon är det måndag igen. Kemiprov har jag då. om molmassa, substansmängd och koncentration. Visst låter det roligt?
Jag måste hem till mamma och hämta min digitalkamera och cykel. Jag fick ju skjuss hem av Micke igår. Bäst att jag rör på mig nu då, suck.

Stoppad

Jag blev stoppad av polisen. Eller ja, Fridas kille Micke blev stoppad av polisen. De hade bara rutinkontroll av hans epatraktor. Och för att vi åkte tre stycken i den. Men det gjorde inte så mycket, bara han släppte av någon av oss.


Gullunge

Mamma har varit och hälsat på hennes barnbarn (ja, min mamma är farmor, haha!), delvis min brorson. Hon har lånat min kamera för hennes är väldigt dålig, och min är bra. Så nu sitter jag och kollar på gulliga bilder och roliga filmer på honom. Han är så underbart söt! Och tydligen väldigt lik min bror när han var en bebis.
Jag har dock väldigt svårt att tänka mig min bror som gullig.


Attans

I julklapp fick mamma presentkort av mig. På städning, diskning, hårfärgning och ögonbrynsplockning. Och idag vill hon använda några av dem. Suck. Jag som egentligen borde plugga. Men jag vill inte så jag ska kanske ut istället. Haha, jag är en riktig pluggis jag.

Kaaaaaaaaaallt

Svinkallt ute igen. -11 grader imorse, jippie. Det blev två av allt; tröjor, strumpor, vantar m.m.

Jag ska käka nu, har väntat på det lääänge. Hörs!

Gröngöling

Ni vet en sådan där mössa som Knattarna har i Gröngölingarna?Jag lovar att jag såg en person som hade en sådan idag. Helt ärligt. Jag skulle ha legat på marken och asgarvat om det inte hade varit så kallt.


IS!

Jag tror att jag aldrig har frysit så här mycket i hela mitt liv! Möjligtvis en vinter när jag bara var några år, då jag blev inlåst i en lekstuga i 3 timmar.
Jag förstår inte att det känns så kallt ute, det är ju "bara" -5 grader. Ni ska veta hur svårt det är att skriva med fingrar som istappar.

Läxor/prov

Jag har läxa/prov i alla ämnen inom en vecka. Förutom idrott och bild. Men ändå.

Fika med Kajsa

Jag är ganska nöjd med mitt nya schema faktiskt. Jag har en sovmorgon och slutar tidigt två dagar. Det är ganska lagom, tycker ni inte?

Jag slutade tidigt idag, så jag och Kajsa kände oss lite sugna på att fika. Så vi tog våra cyklar och cyklade ner på stan, till Johansson's. Läsk, negerboll och brownie blev det. Och ja, jag älskar choklad.
Kajsa tog en räkmacka och jag vet inte om räkorna inte var riktigt döda, för jag kan säga att de flesta inte ville ligga kvar på mackan. Eller i Kajsas mun.

Men nu har jag två val. Antingen kan jag ha lite roligt och spela Sims, eller så kan jag vara praktisk och göra lite läxor. Hm... Jag ska nog tänka på saken. Under tiden kan jag ju spela lite Sims.

Jag svär...

... på att det är någon som går upp mitt i natten, smyger och och välter min cykel. För varenda eviga morgon ligger min cykel där på marken. Då tänker ni säkert: "Men det är ju bara vinden." Men då undrar jag varför inte de andra cyklarna har blåst ner?

Undrar om min cykel skulle stå upp om jag la den ner istället för att ställa den på stödet?

Behålla min sovmorgon

Jag fick behålla min sovmorgon den här terminen. Det är väldigt skönt! Så nu passar jag på att blogga. Hm. Fast jag vet inte vad jag ska blogga om. Jag har ingen aning nuförtiden. Det var mycket lättare när jag var på semestern, då var det bara om att skriva om allt konstigt där.

Knut

The Top Model neard is back! Just nu är det Top Model 11, helt nya avsnitt! Det är faktiskt roligt att titta på.

Idag är det 13 januari; 'Tjugonda Knut'. Har ni hört talesättet: "På Tjugonda Knut åker julen ut"? Alltså ska man ta ner julpyntet m.m. Det här är första året vi inte har orkat ta ner julpyntet den här dagen.

The Sims

Jag var hem till Emmy en sväng. Skulle kolla på hennes nya dator och hämta mitt Sims-spel, och låna Kajsas som Emmy hade. Emmys nya dator kan hantera Sims-spelen och hon är helt överlycklig. Och hon har lockat mig till att börja spela lite igen.

Så nu ska jag installeraspelen! Hörs!

I skolan

Sitter i skolan. I datasalen. Det är ganska tråkigt. Vi ska lära oss hitta på olika hemsidor. För vår generation tycker ju att det är väldigt svårt, right? Suck...

Jag slutar om 20 minuter, och jag är klar nu. Kan man inte bara få gå? Jaja, jag ska träffa Frida sen iallafall. Det kommer bli kul! Så inte hela dagen blir värdelös.

Lite till

Lite mer bilder:


Jag som tar kort i spegeln som var stor som halva väggen.


Fullt med restauranger.


Hela Gran Canaria består av trappor...


Man fick alltid ketchup och majonäs till maten. Inte senap, majonäs.


Vad öken...


Lite lustigt hus, inte sant?

Fler bilder

Lite fler bilder:


En myntvåg, som man kunde hitta var 50 meter.


En blomma.


Flera blommor.


Myntdatorn jag har bloggat ifrån.


Det blev ett Jägermeister tryck i isen i frysen.


Staden Playa del Inglés, som betyder 'Den engelska stranden'.


Såhär ser det mesta av Gran Canaria ut.

Bilder

Några bilder från min semester:


Jag tyckte det var lite rolig text på dressingen man fick på planet.


Corona Roja, hotellet vi bodde på.


Utsikten från balkongen på kvällen.


På stranden.


Visst är de lika?


Yumbo shoppingcentrum.


Hard Rock Café, Gran Cararia.

Första skoldagen

Första dagen i skolan det här året då. Lika jobbigt som vanligt. Men ovanligt nog hade jag medvind både till och från skolan! Det händer mycket sällan.
Jag fick gå ifrån svenskan, sista lektionen, lite tidigare för jag skulle hinna till Musikskolan. Men min lärare var försenad så han skulle inte hinna till min lektion. Så jag slapp den lektionen.

Förresten så har jag mycket läxor. Jag vägde min väska när jag kom hem. 5,2 kg! Jag kommer bli fet på kunskap, haha!

Sammanfattning

Sammanfattning av min resa till Cran Canaria:

* Vart man än sitter på planet så är det en ungjävel som sparkar en i ryggen eller skriker. Ofta båda två samtidigt.
* Alla kvinnor solar topless.
* Alla män/gubbar går i speedos.
* Alla tanter som solat tills de ser ut som pepparkakor har knallrött/illrosa läppstift. Och det är hemskt fult.
* Det finns myntapparater överallt; myntdator, myntTV, myntvåg, myntkikare m.m.
* Gran Canaria består av hotell och pubar.
* Allt är ganska dyrt.
* Alla affärer säljer samma saker, d.v skräp.

Mycket matte

Förlåt att jag inte har bloggat tidigare idag. Men Frida och Rebecca kom förbi tidigare på dagen och så har jag försökt komma ifatt i matten. Jag har gjort 2 avsnitt av 3, tänkte att jag behövde en paus.

Vi koncentrationläser matte B fram till påsk, så vi har väldigt många mattelektioner. Jag har missat 3 st på 2 dagar.

Hemma igen

Da var man hemma igen. Hade glomt bort hur javla kallt det ar. Haha! Jag glömde att på den här datan finns det åäö! Jag är lite trött, så jag ska snart sova. Tänkte bara att ni ville veta att jag kommit hem säkert.

Godnatt!

Imorgon aker vi hem

Det ar andra gangen jag sitter vid datorn idag! Oj vad rik jag (las: pappa) maste vara.

Det hade regnat lite inatt, och duggade nagra minuter under dagen. Vi hade tankt att hyra motorcykel men det skulle nog inte vara sa roligt om det regnade.
Jag och pappa gick genom hela staden, langs stranden for att kolla pa sanddynerna. Delvis oken.

Gubbarna har lamnat mig sjalv pa hotellet igen, darfor sitter jag vid datorn. Men jag forstar att dom lamnade mig. Jag har varit lite smairriterad idag. PMS-humor. Inte humor, utan humor med tva prickar over o:et.


Samma sak

Jag har markt en annan sak. Alla tanter har har antingen illrott eller rosa lappstift. Och ar negerbruna. Och skrynkliga. Det ar inte speciellt snyggt.

Gardagen sag ut som alla andra dagar. Vi gick t.o.m till restaurangen 'Roma'. Det ar jattebra service dar, och alla ar trevliga. Gubbarna tycker att maten ar underbar dar. Jag verkar vara den enda som ar missnojd.

Forsta gangen bestallde jag flaskfilé som inte alls smakade flaskfilé, eller sag ut som flaskfilé. Men det var ganska gott iallafall.
Igar bestallde jag panerad kycklingbrost. Jag fick ingen sas till och det var torrt. Jag blev inte alls nojd, sa pappa bjod pa efterratt. 'Mini Carolina' ar en liten glasstarta. Den var god!

Den enda skillnaden mot forut var att vi inte orkade ga til nagon bar. Vi gick hem istallet och spelade kort. Gubbarna blev forundrade over min skicklighet, som de kallade nyborjartur.

50 ar igar

Molnen pa den har on gor lite som de vill. De ror sig fram och tillbaka och i sidled. Helt utan nagon mening.

Pappa fyllde ju ar igar. Det var darfor som vi akte till Gran Canaria. 50 ar ar gubben. Ojojoj. Det firade vi i alla fall med att sola pa formiddagen och ata en riktigt god kottratt pa kvallen. En T-Bone stek at jag. Det var gott, men den bestod mest av fett och ben.

Gubbarna borjade att prata om hur de skulle fixa sin gemensamma 50-arsfest hemma i Sala. Jag blev uttrakad och trott. Sa de foljde mig hem till hotellet och gick sen ut och sop, haha. Hotellrummet for mig sjalv!


"Lok in de glas!"

Attans, msn fungerar inte pa den har datorn. Mycket irriterande.

Gissa vad vi gjorde igar morse? Solade pa stranden saklart! Det var sa varmt att jag t.o.m badade i havet! Det var kanske 20 grader, fast enligt gubbarna var det 14...

Pa kvallen gick vi till en "kinalestulang". Haha, vad rolig jag ar! Jag tror att det var forsta gangen jag kakat riktig kinamat. Och det var helt ok. Forutom varrullar, det var urk... Men man fick gratis glass till efterratt, och det gjorde saken mycket battre. Och en snaps. Jag med.
Nar servitoren serverade snapsarna sa han: "De glas, de glas. Lok in de glas!" med en valdig kinesisk brytning. I glasets botten var det en bild pa en naken man som satt och runkade. Hmm...

Efter maten gick vi faktiskt hem till hotellet. Gubbarna var ju lite bakis sen igar, haha!


D-Moliners

Ibland skulle det vara bra att vara blind. Speciellt nar vi ar pa stranden. Det verkar vara nagon regel har nere att alla kvinnor ska sola topless och alla man ska ha speedos. Jag har aven sett stringspeedos, brrr...

Igar har det inte hant sa mycket, mest solat och blivit brand. Det gamla vanliga ni vet.

Vi at pa en annan italiensk restaurang igar, men servicen var inte alls lika bra. Och det var lite mycket tomatsas pa pizzan. Men till "efterratt" fick alla ett gratis glas likor, t.o.m jag! Men gubbarna tyckte att jag inte skulle dricka, att de skulle ta den. Men jag tyckte att de var fulla nog sa jag fick halva, haha.

Efter maten gick vi runt pa stan, och hittade till nagot stalle dar de spelade 70, 80 & 90-talsmusik. Ganska trevligt dar faktiskt. Gubbarna blev fullare och fullare och borjade dansa "D-Moliners". Det ar en dans som har knana ihop och bojer dem, typ, och "gar". Varfor den heter som den gor ar for att det var en kille som gick i deras klass forut som verkligen gick sadar. Han hette Danne Molin. Lite taskigt tycker jag, men underhallande.

Ola Svensson

Jag tror att de gillar myntgrejer har nere. Just nu sitter jag vid en myntdator och pa rummet har vi en myntTV. Pa vagen langs stranden finns det myntvagar var 50m ungefar.

Igar var det val inte sa mycket som hande. Mest att vi solade pa stranden och badade fotterna i havet. Och vi gick till en restaurang som hette 'Ristorante Roma'. De som jobbade dar var valdigt trevliga.

Nar gubbarna hade blivit lite smafulla gick vi och letade reda pa nagon bar som de kunde bli annu fullare pa. Och vi hittade baren 'Seven', en skandinavisk bar. Killen som jobbade dar var svensk, ung och snygg. Och lite lik Ola Svensson.

Men nar vu skulle ga hem var jag nastan tvungen att halla pappa i handen. Han vinglade fram och tillbaka och ut pa vagen. Suck. Jag undrar vem det ar som tar hand om vem.


Gran Canaria

Varmt! Det ar superskont har! Och jag sitter vid en myntdator, som ar mycket seg. Det tog 10 min att komma in pa blogg.se och bilddagboken. Och tangentbodet ar cp. Men men.

Jag sov bara 3 timmar forra natten, kunde inte somna och skulle ju upp jattetidigt. Hela resan gick bra, tills den sista timmen pa planet nar pappa rakade spilla sin wisky pa mig. Han kunde atminstone rakat spilla den i min mun.

Hotellet ar val bra, det duger. Och strandaffarer finns det gott om. Vi hittade t.o.m ett Hard Rock Café! Det paminde mig sa mycket om USA. Och en gubbe som upptradde kunde jag svara pa att jag hade sett forr. I USA.

Pappas kompis har lart mig ett trolleritrick oxa, som jag ska ova pa till jag kommer hem.

Hors snart igen!

Sista inlägg

Det här blir mitt sista blogginlägg. Inte för alltid, men för ett tag. Jag vet inte om jag kan komma åt en dator där nere, men jag ska försöka iallafall!

Så jag hoppas att ni kan behärska er i en vecka nu. Jag vill inte komma tillbaka och märka att jag inte har några läsare kvar för att ni har dött av abstinens eller något.

¡Adiós, mis amigos!

Rix/Mix

Min radio har beslutsångest. Den växlar hela tiden mellan Rix FM och Mix Megapol. Det är faktiskt ganska irriterande.

Imorgon åker jag

Jag är supertrött. Och jag gick upp klockan 10 idag, som inte är speciellt tidigt. Gissa när jag ska gå upp imorgon då? Vid 3 ungefär, jippie... Då tänker ni, "varför sover hon inte i bilen och på flyget då?" Men jag ska säga er att jag inte kan sova när jag flyger eller åker bil. Jag vet faktiskt inte riktigt varför.

Det ska bli så skönt att få komma till Gran Canaria. Speciellt när jag vet att det kommer snöa här hemma i Sverige, haha!

PANG

Om man har småraketer kvar så borde man få smälla dem idag oxå. Det är vad jag tycker. Micke hade ganska många kvar så vi smällde några lite varsomhelst i olika delar av stan.
Och raketlukten är så god! Det luktar nyår tycker jag. *Sniff*

  

En "liten" flicka

Min kusin har fått barn idag! Klockan 10.52 imorse födde hon en "liten" flicka på 5270g och 55cm. Min kusin var tvungen att göra kejsarsnitt oxå. Inte så konstigt med tanke på hur stor babyn var.

Min farbror sms:ade mig för en timme sen eller något. Barnet skulle ha kommit runt den 20:e december. Fast det är mycket bättre att födas i januari istället för i december, right?

Ingenstans

Jag passade på att blogga lite medans Frida och Micke brottas. Haha, de håller jämt på sådär. Fast ibland är det ganska gulligt.

Micke hade raketer som vi sköt igår, stora saker! Och här mitt ute i ingenstans är det väldigt stjärnklart och vackert. Jag visste inte att himlen hade så många stjärnor.
Men efter att vi hade skjutit iväg alla så drog vi in till stan där alla stod på torget. Varför vet jag inte, men det var många man kände igen.

Vi drog hem till Fridas moster där hennes kille, Fridas pappa och bror drack och spelade kort. Det var lite underhållande men sen blev en av dem lite extra dryg, if you know what I meen.

RSS 2.0