Pics

Jag lyckades pallra mig ut med kameran för någon dag sedan. Och sen igen igår. Fast igår gick jag inte mycket längre än 50 m hem till Rebecca. Hon har ju tre katter, och det är alltid roligt att fotografera djur och människor. Landskap och sånt är inte riktigt min grej tror jag.
 

Lule

Jag sticker till Luleå om en månad. Har nyss bokat flyg dit och stannar en vecka hos min kära Annie. Hon har ju flyttat upp dit och pluggar. Saknar henne som satan, och vi har inte träffats på två månader. Så vi har mycket att ta igen sen!

Om ni vill veta vad jag gör

Uppdatering: Jag sitter och läser Sagan om ringen (snart klar (äntligen!)) och äter ostbågar. 

...

I morse/förmiddags skjutsade jag brorsan till Västerås. Han skulle till trafikverket för teoriskrivig och uppkörning. Det gick bra så han fick skjutsa hem mig istället. Fast innan det så hann vi gå igenom några affärer och äta på Jensen's. Gott, gott, gott! Hittade inget att köpa, så har inte så mycket att skriva om. Hej!

Allt och inget

Jag är sjuk igen. Tror att det var ett tag sen sist, men det är aldrig kul att vara sjuk. Har hänt mycket och inget alls sen jag bloggade sist. Borde börja skriva lite mer men jag kommer aldrig för mig. Jag vill att det ska vara fina, soliga höstdagar och att jag ska bli frisk så jag kan ut och fotografera. Har inte tagit några bilder sen Grekland, för en månad sen. Jag ska försöka ta mig i kragen och göra lite, så fort jag blir friskare. 

1 oktober

Syrran ringde mig imorse. Och med det menar jag runt 11. Hon behövde hjälp med att passa Vincent när hon var med Charlie till vårdcentralen. När vi var klara där åkte vi och hämtade upp min mormor och åkte till nya kyrkogården. Idag skulle nämligen min låtsasmorfar fyllt 72 år. Så en extra tanke går till honom idag.

RSS 2.0