Congratulations

Hej, hej, hej, dags för ett blogginlägg! Har inte så mycket att säga. Det jag mest ville få ur mig var att min underbara pojkvän klarade körkortsteorin idag!

Grattis älskling!

Stenig väg

Idag ska jag träffa Marcus. Jag trodde att jag skulle få vara med honom nästan hela dagen men, nej. Han skulle tydligen jobba hemma så jag får inte träffa honom fören ikväll.

Då bestämde jag mig för att baka. Eller ja, baka vet jag inte riktigt om det var. Men jag gjorde Rocky Road iallafall. Det är i princip mörk choklad som man smälter och blandar ihop me dumle, pistagenötter, jordnötter och minimarshmallows och sen ställer in i kylen. Jag hoppas att det blev bra. Jag ska skära upp bitar så fort det har stelnat och smaka.

I skolan

Jag sitter i skolan, i NV's datasal. Jag har nu en timme kvar på min tretimmars håltimme. Det känns ju väldigt... värt. Det blir ju lite jobbigt i längden med att inte ha någonting att göra.

Jag hade tänkt åka ner på stan och kolla om det fanns bra jeans och skor, men det regnade så jag tyckte inte att det var speciellt kul. Det blir ju håltimme nästa vecka oxå, tänkte jag.

Men första lektionen var iallafall Religion A, och det var mycket intressant må jag säga. En riktigt rolig lärare som flamsar omkring rätt mycket, faktiskt. Det tycker jag om, en lärare med humor. Livar upp skolan en aning.

Skoldag

Igår var första skoldagen. Bara en massa prat och sånt på morgonen och sen Matte E på eftermiddagen. Och idag har jag oxå bara en lektion, webdesign. Jag börjar kl. 12:50 och slutar kl. 14:45, varje onsdag. Som jag har sagt tidigare; jag gillar mitt schema!

Imorgon börjas det igen

Idag är det sista dagen på mitt sista sommarlov. Det känns faktiskt ganska skönt. Dagen har iallafall tillbringats med min älskade pojkvän. Så som det ska vara.

...

Snart har jag jobbat i 3 veckor på biblioteket. Imorgon är min sista dag där och nästa vecka börjar skolan igen. Ville bara säga det.

<3

Imorgon kommer Marcus hem igen! Men inte på kvällen som jag trodde tidigare. Han ringde nyss och sa att de skulle komma hem imorgon tidigt på morgonen. De var just nu i Danmark och skulle komma till Sverige runt midnatt. Längtar efter att få träffa min älskling igen!

Kräftskiva

Igår var det som sagt kräftskiva med släkten. Jag lägger upp lite bilder, hade jag tänkt.


Det här var ju kräftskivans favoritgäst, kan man ju säga. Vincent alltså, inte min syster.


Ni ser ju att man inte kan låta bli honom!


Nästan alla i släkten.


Gabbe och Stefan.


Pappa som leker med Vincent.


Och så en bild på mig. Jag har suddat bort lite i bakgrunden, det är lite stökigt på skrivbordet.

Igår och idag

Igår träffade jag Anniela. Det var ett tag sen och det var trevligt att träffas och catch up.

Idag blir det kräftskiva med släkten. Dock inga kräftor för mig, men det är ju alltid trevligt på kräftskivorna! Tyvärr kunde ju inte Marcus vara med i år, han är ju som sagt i Tyskland. Han blev faktiskt lite ledsen när han inte kunde vara med. Men det blir ju alltid ett nästa år!

Borta

Igår åkte Marcus till Tyskland med KU. Och han kommer hem på måndag natt tror jag. Men vi hann träffas ett tag innan han skulle åka iallafall. Vi spelade minigolf i parken, och vinnaren fick bjuda på glass. Så jag fick betala glassen alltså!

Längtar tills nästa vecka när min älskling kommer hem igen.


I love it!

Nu har det preliminära schemat kommit ut på skolans hemsida. Och jag har typ inga lektioner alls! Hur skönt som helst! Sovmorgon varje dag dessutom! Men min spanska finns inte på schemat, hoppas bara att den kommer. Om det är för få som har valt det kanske de inte kan passa in det i schemat och då måste jag välja något nytt. Men det vill jag inte. Fast jag skulle kunna ta Engelska C, för vi får en ny lärare då! Och jag har hört att hon är rätt så bra. Vi får se, hoppas på spanskan iallafall!

...

Igår sov jag hos Marcus. Han hade lanat innan med några och när jag kom hem till honom tyckte han att jag skulle prova spela WOW. Och det gjorde jag. Det tyckte han var jättekul av någon anledning, haha.

Annars har jag inte gjort så mycket. Ska jobba imorgon igen.

Igår

Igår var jag och Rebecca nere på stan, grillnatta. Käkade hamburgare som de grillade där och kollade lite i affärerna som hade öppet sent. Sen stack vi hem till henne och flamsade lite, eller rättare sagt så var det hon som flamsade. Jag tog bara kort på henne och hon var nog inte seriös på ett enda, inte ens de jag smygtog på henne. Några bilder kanske kommer upp här på bloggen.

Katt

Förresten så var jag kattvakt hemma hos syrran i helgen. Hon, Crille och Vincent var i deras stuga så jag och Marcus fick ta hand om katterna. Jag passade på att ta lite kort med min nya kamera, på bland annat Flisan. Hon var riktigt söt när hon låg på en stoldyna på uteplatsen.



Biblotekarie

Idag har jag jobbat. Första dagen på stadbiblioteket och jag ska jobba i tre veckor. Jag har mest fått sortera och stämpla böcker. Och det är ju verkligen en fördel att man kan alfabetet när man jobbar här.

RSS 2.0