May I offer you some booger?

Jag beställde hem Jelly Belly jelly beans för ett tag sedan. Och då passade jag på att köpa spelet Bean Boozled. Det går ut på att man ska snurra på en snurra och så pekar den på en sorts Jelly Belly. Då ska man ta den sorten ur asken och äta den. Antingen är det en god smak eller en äcklig.

Jag och Marcus spelade för ett litet tag sedan. Det var... Intressant. Smakerna, om ni undrar, är:

jordgubbssylt - tusenfoting
blåa bär - tandkräm
chokladpudding - hundmat
persika - spya
caramel corn - möglig ost
popcorn med smörsmak - ruttet ägg
kokosnöt - tvättlapp
päron - snorkråka

Jag kan säga att ruttet ägg fick spya att smaka som hemodlade jordgubbar. Både jag och Marcus fick ruttet ägg, och efter det ville han inte spela mer, fast vi inte han gå igenom alla sorter.

#smartphoneuser

Jag har alltså köpt en ny mobil. På min förra mobil började välj-knappen fastna/sluta fungera med jämna mellanrum, så jag tyckte att det var dags för en ny efter tre år. Jag har sagt ett tag att min nästa mobil som jag köper ska vara en smartphone, och det blev det också. En HTC One S. Efter en dag så är jag nöjd med den. Batteritiden kunde ha varit bättre, det är det enda som jag kan klaga på.
Jag har redan hunnit skaffa Instagram och Draw Something. Följ mig på Instagram och spela med mig på Draw Something - jag heter justjonsson på båda. Ett namn för allt, då blir man lätt att hitta!

Vakna - jobba - somna

Hej. Den-tråkiga-personen-som-aldrig-bloggar skriver nu. Är hemma efter en lång arbetsdag. 11:00 till 20:30, på en lördag. Och kvällen kan jag inte ens få för jag börjar jobba klockan 8:00 imorgon också. Så nu äter jag min middag - ett par mackor - och sitter vid datan en timme, sen går jag och lägger mig. God natt, och kom och handla av mig imorgon!

Sällskapskväll

Igår var jag och Marcus hem till syrran för middag och spelkväll med syrran och brorsan med familjer. Gott med grillat och trevligt med sällskap.
Efter det så åkte vi till månsan med några andra för ett nattdopp. Det var meningen att vi bara skulle dit som sällskap, men Marcus fick ett tydligen ett väldigt badsug så han hoppade i han också. Näck.
En riktigt bra dag!

After rain sun


Tisdag

Full rulle idag. Upp, hyfsat, tidigt för att åka till Västerås och spela minigolf med Marcus, pappa, Tessa, Crille, Vincent och Charlie. Okej, Charlie skulle väl inte spela. Men på vägen dit så öppnade himlen sig och man såg bara vatten i princip. Så vi skippade golfen och åkte och bowlade istället. Jag kom tvåa, men eftersom min pappa är en sådan dålig förlorare så lät jag honom vinna. Såklart. Och Marcus kom sist. Med Vincent inräknad.

Sen hem igen för jag började jobba klockan 14:00. Jag har jobbat tills ganska nyligen och sitter nu och tittar på finalen av Project Runway All Stars, dricker te och äter turrón. Sen ska jag sova. Länge.

Charlie Brown




RSS 2.0