Photos







Lördag

Idag har jag varit barnvakt åt Vincent halva dagen. Perfekt att det var marknad i stan också, så det var bara att slänga honom i vagnen efter lunch och ta en promenad. Becca följde med och gjorde sällskap, så jag hade någon att prata med. Skönt att det var varmt också, behövde ingen jacka eller något. Vi snarare svettades.

Men jag ska ta och åka hem till mamma om ett tag och få i mig lite mat. Pappa har sina kompisar över och då får jag tydligen ingen mat hemma. För tillfället dricker de och spelar "krocketgolf", ett av pappas påhitt. Det är som golf fast man använder krocketklubba och -klot. Och inte lika långt till hålet som riktig golf, men längre än minigolf. Typ.

Höst

Det är höst. Jag vill inte att sommaren ska vara slut. Men hösten är ganska mysig, men när den är här betyder det att det inte är långt kvar till vintern. Och vintern är inte min årstid.

Idag har jag iallafall varit över till syrran och tagit en promenad med henne och Vincent. Med hösten kommer vattenpölarna och det tycker Vincent om. Jag tog med mig kameran och lyckades ta några bra bilder faktiskt.






Västerås

Jag är dålig på att blogga. Jag var i Västerås i lördags för lite shopping time. Jag tvingade med mig Marcus och Annie. Eller Annie behövde jag inte tvinga. Men för att Marcus inte skulle ha alltför tråkigt tvingade han med sig Jonte och Ejik.


En långärmad tunn tröja från Gina Tricot, 99 kr. Sist jag använde en sådan här tröja gick jag nog i lågstadiet.


Polotröja från Gina Tricot, 249 kr.


Poncho från Cubus, 199 kr. Tror att den jag köpte var brun, men jag orkar inte resa mig och gå och titta.


Vi åkte en sväng till Erikslund och IKEA oxå. Jag ville köpa fotoramar, vilket jag gjorde oxå. På IKEA fanns det 20x30 cm fotoramar som jag ville köpa till mina studentbilder. Jag har inte hittat det någon annanstans så jag tänkte 'fan vad bra'.

Men nu när jag kom hem från jobbet och tänkte sätta in bilderna märker jag att det inte finns något glas till ramarna. Är inte det standard att det alltig ska finnas? Så nu känner jag mig lite irriterad, bara så ni vet.

RSS 2.0