Väntar...

Hade matteprov idag. Klockan 12.00-14.30. Efter ett litet tag tittade min fysiklärare in till oss och sa att vi inte skulle ha fysik efter provet, så vi fick sluta direkt efter. Jag blev klar efter ungefär 1,5 timme. Det låter skitbra tycker ni, men ni fårstår att jag måste vänta på Marcus som slutar halv 4. Suck.

Jag sitter nu vid skolbibliotekets datorer. Jag gick upp hit för att kolla om de hade 'New moon', så jag kunde fortsätta att läsa i den medans jag väntar. Men såklart så finns den inte. Jaja, jag får väl klara mig med datorn istället.

Förresten så gick provet bra! Det kändes som det iallafall.

Helg

Jahopp. Dags för ett blogginlägg igen. Jag har blivit så dålig på att blogga på sista tiden. Men till mitt försvar så har det inte hänt något intressant i mitt liv.

I helgen har jag iallafall umgåtts med min pojkvän, myst, skrattat och pratat så som lyckliga par gör. Och jag sov kvar där. Men jag tror att jag måste införskaffa en skyddsmask eller hjälm eller något när jag ska sova med honom, för på något vis lyckas han alltid slå mig i ansiktet eller skalla mig. Som igår morse till exempel, vaknade jag av att någons väckarklocka pep och ingen stängde av. Så jag satte mig upp, petade till Marcus och frågade vad det var för nåt. Då flyger han plötsigt upp och råkar slå huvudet i mitt. Då hade han drömt något och jag hade råkat skrämma honom.

Så skänk en hjälm till en behövande!

Länge sen

Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera. Men det har inte hänt så mycket, eller iallafall inte sånt jag vill skriva här.

Men idag slutade jag skolan 2 timmar tidigare, så jag och syrran åkte till badhuset för att simma. Och sitta och äta mandariner i bastun såklart! Det är det bästa ju.

Jag älskar dig Marcus!


I skolan

Jag sitter i skolbiblioteket. Jag har ingenting bättre för mig när jag har en timmes håltimme. Som jag kanske har skrivit förut slutar jag kl 16:10 på torsdagar, vilket suger rätt mycket.

Men jag fick sovmorgon idag. "Fick". Jag försov mig med andra ord, så jag missade mattelektionen. Fast matte är ett ämne som jag har råd att missa eftersom jag förstår ändå vad vi håller på med. Det jobbiga är väl bara att jag måste ta igen det hemma sen.

Jag mår bättre

Jag mår bättre nu. Fortfarande ont i halsen och förkyld, men huvudvärken är typ borta. Så det blir nog skola imorgon. Och så är det skolfotografering imorgon oxå. Jag vill inte ha röd och rinnig näsa och trötta ögon på bild, så det blir nog en hel del smink.

Jag är inget svin

Jag är sjuk. Förkyld, ont halsen och huvudet. Det är inte svininfluensan, så ni kan vara lugna. Jag åkte till skolan imorse men jag kände redan första lektionen att jag inte skulle orka, så jag åkte hem. Från klockan 9 tills nu har jag legat och sovit i min säng. Så skönt.

FU

I några timmar har jag haft ett sånt Ben & Jerry's-sug. På phish food, eller i andra hand half baked. Så för en stund sen bestämde jag mig för att pallra mig till ICA och köpa en burk. Och när jag kom dit, och tittade ner i frysen, så fanns ingen av dem. Inte en enda med chokladglass, faktiskt. Det enda som fanns var fruktsorbet (ingen sorbet, tack), chunky monkey (urk på bananglass) och bohemian raspberry (för söt hallonsås till vaniljglass). Förstår ni hur besviken jag är? Jag har aldrig varit såhär sugen på någon form av B&J's chokladglass förut, och så finns inte en enda jävla burk!

Istället köpte jag två Marabou premium. Inte ens en liten tröst...

Nu

Nu blir det Idol 2009. Sen ska jag bege mig av till min älskade pojkvän och sova där. När man inte hinner umgås mer än ett 'Hej' och en puss i skolan så vill jag gärna utnyttja tiden så gott som det går. Och jag har inställd samhäll imorgon bitti och börjar då 9:40. Marcus börjar 12:40. Varje fredag.

Hemma

I'm back home! I ett myggfritt hus, med dator och TV. Så skönt! Vi har i princip bara gått hela dagen igår i skogen och ritat av den, och gått längs halva Östa-halvön fram och tillbaka idag. Letat småkryp i vatten och gått och borrat i mossen.

Det jobbigaste var faktiskt myggen, och inte vandringen trots att jag fick skavsår. Det roligaste var på kvällen när vi satt i sovsalen och tjockade i oss godis och skrattade.

Jag orkar inte lägga upp många bilder här, så de som vill får kolla justjonsson @ bilddagboken.






Fältstudie

För tillfället håller jag på att packa och kollar på Idol 2009. Jag packar för att imorgon ska min klass på fältstudie till Östa naturreservat, tills på torsdag. Vi ska ut och vandra i skogen, kartlägga skog, buskar och andra växter för vissa områden, fånga småkryp och alger m.m. Låter det kul? Njaaa... Jag skulle kunna byta det mot två dagar fulla med mattelektioner. Visst, jag tycker att matte är kul (ja, jag vet att jag är onormal) men två hela dagar, vill säga 16 timmar intensiv matte, är ganska jobbigt.
Jag är inte den typen som gillar att gå ut i skogen och plocka svamp, typ. Skittråkigt är min mening. Men jag lär väl stå ut antar jag. Vem vet, det kan finnas en liten chans att det blir roliga stunder. Liiiiten chans.

:)

Igår var det kräftsiva med hela min släkt, Marcus och några till. Det var trevligt, fastän jag inte kan äta kräftor. Jag åt grillad entrekôte och bakad potatis istället, som är mycket godare!

Efter kräftskivan åkte jag och Marcus hem till honom, där det var fullsmockat med folk som hans brorsa hade dragit dit på förfest. Festligt folk. Men jag tyckte lite synd hunden, för de spelade jättehög musik i hela huset.


Kräftskiva

Idag är det kräftskva hemma hos morfar med hela tjocka släkten. Och Marcus. Det ska väl bli kul, fastän jag är allergisk mot fisk och skaldjur. Marcus är taggad iallafall, och det är första gången han träffar hela min släkt. Men det ska väl gå bra.

RSS 2.0