Heyli

Nu är jag med och tävlar hos Heyli igen. Det skulle vara underbart kul att vinna igen, men två gånger på raken låter inte så troligt. Men man kan alltid hoppas, speciellt såhär i juletider. Och det skulle passa så bra med mitt andra armband om jag nu skulle vinna! (Det är inte den texten på det här armbandet som jag har valt.)


Breaking dawn

Jag har nyss läst klart sista boken i Twilight-serien, 'Så länge vi båda andas'. Jag kan bara säga att det var den bästa av de fyra böckerna. Det händer något intressant, roligt eller hemskt nästan hela tiden. Till skillnad från tredje boken då jag inte kommer ihåg något förrutom de sista 150 sidorna av 500.
Ett tips är att läsa den här boken, fast då lär ni ju läsa de andra oxå i och försig.

Kladdkaka

Jag blev så sugen på kladdkaka i skolan när jag och Annie satt och pratade om att baka. Så när jag kom hem var jag absolut svungen att göra en kaka! Mums, mums, mums!




La capital

Ingen skola idag! Resa till riksdagen istället! Det var rätt intressant och roligt, förutom någon föreläsning typ. Sen efter riksdagen fick vi göra vad vi ville ett tag, och jag shoppade såklart. Men jag står inte ut när det är för många grejer att kolla på, orkar inte. Men jag hittade en tröja iallfall, på Gina Tricot. Som jag lika gärna kunde ha köpt i Västerås, haha.












Armbandet

Idag har vi på KSK varit lediga, studiedag. Riktigt härligt att slippa skolan idag, och imorgon när vi ska åka till Stockholm.
På posten idag fick jag iallafall mitt armband som jag vann! Jag är jättenöjd faktiskt, hon som har gjort det är väldigt duktig.


Jag fick välja vad som skule stå på brickan och som ni ser valde jag 'Marcus'.

Härligt

Jag gillar den här veckan. Jag går nämligen bara i skolan idag, torsdag och fredag. Och idag slutade jag för två timmar sen. Imorgon och på onsdag går jag inte i skolan för att imorgon är det studiedag och på onsdag ska vi åka till riksdagen i Stockholm (och sedan shoppa)! Superskönt! Det är min NV-klass och Marcus SP-klass som ska dit, så det är trevligt.

Fredag den 13

Det är fredag kväll och jag har ingenting att göra. Alla är upptagna. Skittråkigt... Fast det är fredag den 13 oxå, så man ska väl inte förvänta sig något. Jag försov mig imorse oxå, men bara så mycket att jag hann klä på mig och åka till skolan. Alltså så fick jag ingen frukost. Suck.

OMG

Alltså... Den där tävlingen jag skrev om i förra inlägget, jag vann den. Jag vann! Vad är chansen liksom? 1,5% kanske? Herregud vilken mattenörd jag är som räknar på sån. Fast nu bara svamlar jag. Är lite förvånad över att jag har vunnit!

Heyli

Jag har hittat en blogg där hon som bloggar säljer armband. De är riktigt snygga! Och nu har hon ha en tävling där man kan vinna armbandet nedan. Jag har varit sugen på att köpa ett armband ett tag, men tyvärr har jag inte råd p.g.a. Egyptenresan. Bloggen hittar ni HÄR.


Happy Aquarium

Jag har skaffat ett akvarium på facebook. Och jag är helt fast! Jag tycker att det är jätteroligt att sitta och ta hand om mina små fiskar och träna dem att göra konster. Älskar't!


Hos Marcus

Jag sitter hemma hos Marcus med honom och Ejik. Fast de gick nyss ut för att röka. Usch, bara onödigt tycker jag. Jag har försökt få honom att sluta. Fast om jag tjatar ännu mer så skulle han väl säga något i stil med "Jag är jätteduktig! För jag har slutat röka, flera gånger!"
Jaja, han röker åtminstone mindre än vad han gjorde förut.

Snö

Det snöar ute. Vinterns första snö. Fast egentligen snöade det pyttelite för några veckor sen, men nu har det snöat i snart en timme. Och det här är första snön jag har sett. Den här vintern alltså.

Mycket lite

Jag har lite bloggtorka just nu. Har verkligen ingenting att skriva om. Det händer ingenting intressant i mitt liv för tillfället. Det enda jag gör är att gå i skolan, gör läxor och umgås med vänner och pojkvän. Sen gör jag inte så mycket mer.

Jag skulle dock vilja åka och shoppa, men jag måste spara mina pengar till Egyptenresan i mars. Förhoppningsvis så får jag pengar i julklapp, men det är så långt dit! Eller egentligen är det bara en månad och tre veckor kvar. Så jag kanske borde tänka lite på julklappar. Och födelsedagspresenter. Min bror, pappa och pojkvän fyller nämligen år inom 3 veckor efter jul, så det blir mer pengar som går åt nu. Suck.

1 november

En ny månad. November. Två månader kvar på det här året. Vart fan tar tiden vägen?

RSS 2.0