Finntorpet

Jag är nyss hemkommen från Finntorpsbrottet. Jag, Marcus och Ejik åkte dit en snabbis för jag ville bada och inviga min nya bikini. Det är en sån där bandeau, eller hur det stavas. Jag köpte den på H&M's rea för 30 kr/del, vilket var värt det! Tyvärr har jag ingen bild på den, ni kanske får se någon annan dag.



Måndag

Vilken lyxmåndag det har varit idag. Eller kväll iallafall. Jag, Emmy och Kajsa bestämde oss för att äta på Akropolis nu i veckan. Och no surprise kanske att jag beställde filé black & white. Sen till efterrätt beställde jag faktiskt baklava, en grekisk valnötsefterrätt. Som är söt. Riktigt söt. För söt för mig och inget jag beställer igen, men annars är den god.

Resten av kvällen tror jag väl att jag ska titta på film, eller möjligen läsa lite. Ifall ni ville veta lilksom.


...

Idag var det sista dagen på jobbet då. Och nu är man arbetslös igen. Fast det är lite skönt att kunna sova ut på morgonen igen. Halv 6 har aldrig riktigt varit min idealtid att gå upp på. Är trött redan nu, så jag lägger mig väl tidigt idag oxå.
Jag har typ inget att skriva här heller så jag slutar upp med det nu. Adiós.

Regndag

Det bara regnar och regnar och regnar. Och det regnade extra mycket imorse när jag cyklade till jobbet. När jag var vid Åkrahallen var mina byxor dyngsura... Tog bara nästan två timmar för dem att torka! Jag ska ta och leta reda på ett par regnbyxor, om jag har några. Men förhoppningsvis så kommer det inte regna något mer den här veckan.

Shopping och bio

Igår slutade jag lite tidigare från jobbet. Jag, Marcus, Ejik, Annie och Ellen åkte till Västerås för att titta på den sista Harry Potter-filmen. Vi ville även ha lite tid till att shoppa innan. Eller vi tjejer villa ha det iallafall. Jag köpte en del grejer som jag inte behöver men som jag ville ha, som vanligt. Jag köpte till och med en tröja till Marcus. Den var så snygg på honom men han ville inte köpa den eftersom den inte var på rea och han inte hade så mycket pengar. Vilken tur att han har en sån snäll flickvän.

Sen såg vi ju Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. Filmen krånglade så den blev 30-40 min försenad... Men det var värt väntan, den var riktigt bra. Men tyvärr så hade de ändrat en del grejer från boken. Lite för mycket faktiskt. Vissa saker var bara onödiga att ändra på enligt mig. Men som sagt, filmen var riktigt bra, speciellt om man inte har läst boken och bara sett filmerna.

Mina nya ägodelar:


Shorta 199 kr, Gina Tricot.


Tröja 149 kr, Gina Tricot.


Shorts 79 kr, Gina Tricot.


Dubbelring 99 kr, Gina Tricot.


Ring 79 kr, Gina Tricot.


Klänning 99 kr, H&M.


Skärp 79 kr, Lindex.


Tre för en

Igår var jag på Åkrahallen och handlade med pappa. När vi stod i kön såg jag att de sålde Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 där. Jag plockade upp den och tänkte att jag skulle faktiskt vilja ha alla HP-filmerna. Jag har varken femte, sjätte eller sjunde filmerna och blev väldigt sugen på att köpte den där filmen. Men så kollade jag på prislappen. 179 kr. Det tyckte jag var lite dyrt faktiskt.

Det var tur att jag inte köpte filmen. Jag klickade in på cdon.com för några minuter sedan och beställde hem de tre filmerna jag saknade. Gissa vad slutsumman gick på? 178 kr! Tre filmer blev billigare än en! Det är ganska otroligt faktiskt. Men jag hade rabatt från csn på cdon.com och frakten blev då gratis. Men ändå.

Första dagarna på jobbet

Nu har jag jobbat i två dagar. Från 6.60 - 16.00. Första morgonen var väl ingen höjdare. Sov kanske 5 timmar den natten. Men på kvällen sen somnade jag typ halv 10. Så idag var det lite lättare att gå upp.

Som sagt så är jag ute på stan för att kolla skicket på alla skyltarna. Och jag har märkt, redan första dagen faktiskt, hur mycket folk skiter i folk som jobbar ute i trafiken. Och med folk menar jag bilförare. När jag jobbar har jag en orange jobbarjacka på mig, så att jag ska synas bra. Men tydligen blir jag helt osynlig istället verkar det som. När jag står vid ett övergångsställe och har noterat skyltarnas skick och ska tillbaka över igen så stannar jag när det kommer en bil, för jag vill ju inte bil påkörd precis. Men bilarna, som faktiskt har väjningsplikt mot gående(!), stannar aldrig för mig. 10 bilar kan bara köra förbi mig, och vissa tittar inte ens åt mitt håll. Tror att det bara har varit tre bilister som har stannat för mig de här dagarna. Och en av dem övningskörde med en trafikskola, så om han inte hade gjort det hade han antagligen fått lite skäll.

Men annars är inte jobbet dåligt. Tiden går ganska fort faktiskt. Men jag känner när jag kommer hem att jag har jobbat länge och har inte så mycket tid eller ork kvar att göra det jag vill. För jag ska typ gå och sova nu så att jag orkar upp imorgon. Så godnatt!

Zombieworker

Imorgon börjar jag ju jobba. Jag måste snart gå och lägga mig känns det som, om jag ska orka gå upp imorgon. Jag börjar halv 7 nämlgen. Jag vet inte om jag kommer orka gå upp så tidigt. Senaste skoklåret började jag inte tidigare än 9 någon dag, typ. Och nu har jag haft ledigt i tre veckor och varit uppe sent och gått upp sent. Så jag får se hur pigg jag är imorgon...

RSS 2.0