Gullunge

Har jag inte världens sötaste lilla systerson så säg?


Framme

Svar till min moster: Ja, kortet har kommit fram. Tack så mycket!


18

Idag fyller jag år! 18 underbara år! Så nu är jag vuxen. Jag fick lite pengar av pappa idag oxå, några lotter och en cykelkorg. Haha, ja en cykelkorg. Jag lovar att jag behöver en ny, min förra var alldeles tillknycklad.

Presenter

Igår var släkten hos mamma för att fira mig. Jag fyller ju 18 år imorgon! Fast alla kunde inte komma då, så fler presenter väntar! Men det jag har fått hittills är:


Av mamma fick jag 70% choklad, 1500 kr, två lotter och en Thomas Sabo-berlock. Av mormor och Sture fick jag 500 kr, ett armband och örhängen (trots att jag inte har hål i öronen). Av morfar fick jag 500 kr och 6 st lotter, en av lotterna vann jag 50 kr på. Av min morbror och hans fru fick jag Toffifee och tre lotter. Och av min syrra och Crille fick jag 500 kr i presentkort på Gina Tricot och Chapel Hill sparkling wine.


Ett par solglasögon, Thomas Sabo-berlocken.

WTF?!

Visst, aprilväder i all ära. Men snö i slutet av april? Detta måste vara ett skämt från han där uppe eller nåt. Inte så lite snö är det heller, det började snöa igår kväll och håller fortfarande på. Det är ungefär en halv decimeter. När jag vaknade imorse och öppnade persiennerna så skrek jag faktiskt. Allvarligt.

Idag

Ojoj, idag har jag haft fullt upp. Eller, egentligen inte. Jag har varit i skolan, varit och sökt ett par sommarjobb, åkt hem till mamma och sen vidare till syrran. Det var ju ett tag sen man träffade lille Vincent, som är en liten tjockis nu.

Förresten så var Crille snäll och gav mig en vattenpipa! En liten röd som han knappt har använt. Fast Tessa tyckte att han kunde ha väntat en vecka och gett mig den på min födelsedag istället, haha.

Kört!

Jag och pappa har precis varit ute och övningskört. Det var på tiden. Har inte kört på ungefär ett halvår, och det här var fjärde gången totalt. Jag vill köra någon gång mer innan jag börjar ordentligt på körskolan. Men det går, sakta men säkert!

Ett tag sen

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade. Förra fredagen till och med. Ett helt påsklov har hunnit gått! Jag har iallafall vart med Marcus mestadelen av lovet, alltså har jag haft ett uderbart lov.

Dock började skolan idag, mindre roligt. Men vädret har varit fantastiskt! Jättevarm och skönt ute, verkligen vårväder. Hoppas att det fortsätter såhär hela våren.

Shopping

Idag har jag och Kajsa shoppat i Västerås! Och oj vad det köptes saker! Jag är en fattiglapp nu... Eller, nej. Jag är rik ändå. Här är iallafall vad jag köpte:


Shorts 199 kr, New Yorker.


T-shirt 129 kr, Gina Tricot.


Linne 99 kr, Gina Tricot.


Linne 129 kr, Gina Tricot.


Jeanstights 199 kr, Gina Tricot.

RSS 2.0