Äntligen blev det kort!


6 cm

Så långt är de längsta hårstråna på mitt huvud.

Midsommar

Jag jobbade på Åkrahallen i fredags. Jag stängde, så arbetade till efter fyra. Direkt efter åkte jag upp till Sommarhagen för midsommarfirandet. Tyvärr så missade jag dansen runt midsommarstången, lekarna och lotteriet. Det är ju allt roligt! Inte allt roligt kanske, men det mesta.

På kvällen blev det lite festande med alla därborta in på småtimmarna. Och på dagen efter gick vi den årliga tipspromenaden. Vi vann inget den här gången, men det gick hyfsat bra ändå.


Tydligen råkade en stol följa med upp när stången restes.

Raindrops keep falling on my head




Jobba, jobba, jooobba

Jag blev inringd till jobbet idag. Till Åkrahallen alltså. Fick tjäna lite pengar, och eftersom jag stängde ikväll så blev det lite extra pengar. Det klagar jag inte på! Jag ska jobba imorgon igen, men jordgubbsförsäljning den här gången. Så kom och köp jordgubbar av mig mellan 14:00 och 17:30!

(Y)

Tummen upp för att skatteåterbäringen har betalat alla mina körlektioner!

Strawberries

Det är juni månad, regn, 6 grader och vind som blåser i 8 m/s. Den meningen borde inte ens existera. Speciellt inte när jag måste sitta ute i det vädret och sälja jordgubbar. Men nu behver jag inte sälja mer förän om en och en halv vecka, så förhoppningsvis har vädret blivit bättre tills dess.

RSS 2.0