Vad är väl en bal på slottet?

Igår var det bal. Inte på slottet dock, men på Stadshotellet. Det var riktigt trevligt och alla var extra fina och stiliga. Det blev en hel del bilder oxå, speciellt som andra har tagit. Jag kanske lägger ut de senare om jag får tag på några, annars finns de säkert på facebook om ni är nyfkna.

Kvällen började med röda mattan, säklart. Sen en massa bilder när vi kom in på hotellet. Efter en, en och halv timme blev det mat. Maten var inte över förväntan kan jag iallafall säga. Förrätten var helt okej. Alla andra fick någon lax-creps och jag fick en slags sallad på tomat, lök, oliver och bröd. Sen kom huvudrätten som var kokta grönsaker, potatisgratäng och kött med sås. Köttet var lite torrt men det var mycket sås, men potatisgratängen var i princip rå, vilket var väldigt synd. Men efterrätten var en hit. En liten chokladkaka med chokladmousse och chokladflarn på, med sjärnfrukt och physalis.

Efter maten blev det lite dans. Tyvärr kunde jag och Marcus inte dansa så mycket mer än vals p.g.a. hans axel, men det var riktigt mysigt det med.





Bal

Idag är det dags för studentbalen. Klockan 17.00 vid Stadshotellet ifall ni undrar. Just nu målar jag mina naglar. Och oroar mig lite för min pojkvän. Han spelade handbollsmatch igår och lyckades krocka med en annan spelare. Muskelbristning i axeln och hjärnskakning. Dagen innan balen. Men han mår tillräckligt bra för att gå iallafall.
Men nu måste jag plocka ihop lite grejer. Ses och hörs!

Studenten närmar sig

Om två veckor tar jag studenten. U-N-D-E-R-B-A-R-T! Och det här veckan har jag knappt haft några lektioner, så jag har i princip sluppt skolan. Idag är den enda dagen jag har gått sent, men tyvärr så mår jag inte så bra. Jag har typ magont, orolig mage. Vilket jag hade för bara några veckor sedan. Och på söndag är det bal och då får jag inte vara sjuk! Det skulle vara så jävla typiskt. Man får hoppas på det bästa.

Ledig

Det är helt sjukt vad det blåser ute! Tror att det ligger på 8 m/s eller nåt. I genomsnitt alltså. Men det gör inget när jag inte behöver gå ut. I vanliga fall så har jag bara matte idag, men eftersom kursen är klar så är jag ledig idag! Jag borde väl sitta och skriva på min religionsuppsats nu när jag har tid. Men det kan jag göra lite senare.

Jag har hellre lust att läsa lite, men tyvärr så har jag nästan läst ut boken jag håller på med. Och de böcker jag vill läsa efter är utlånade på biblioteket. Tyvärr.

Soon I'll be free

Jag antar att det är dags för ett blogginlägg. Det var ju ett tag sen. Men det har inte hänt så mycket på sista tiden. Jag har skolarbete, men bara tre grejer kvar. Och betygen sätts om 1,5 vecka. Sen är det studentveckan kvar i princip, sen är man arbetslös! De här sista tre veckorna ska jag faktiskt bara njuta. De flesta lärare har redan bestämt vilket betyg man ska få ändå, så jag tänker inte stressa upp mig för det lilla som är kvar.

Just nu bor jag hos min syrra och vaktar deras hus eftersom de är i Spanien. Det är rätt så skönt att ha ett eget hus som man kan göra vad man vill i. Independence.

Förresten så har Emmy tatuerat sig. Jag är så avundsjuk! Jag skulle vilja ha en nu, men jag har inte bestämt mig än. Och så får man inte sola eller bada förän en månad efteråt och nu är det typ redan sommar. Så jag ska vänta tills hösten tror jag.
Men jag skulle gärna vilja ha en tatuering i studentpresent, eller bidrag till en. Ni som hade tänkt ge mig något fick lite tips nu.

...

Jag har världens värsta blåsa i munnen. Så fort jag pratar eller rör det minsta på munnen så känns det som om en kniv skär in i tandköttet. Det är så typiskt att jag ska få den nu oxå, eftersom imorgon ska vi ha femkamp i skolan. En gren är matätartävling som jag jättegärna skulle vilja vara med på, men antagligen inte kan nu. It sucks.

!

GAAAAH! Fy fan jag blir galen på dig! När du lovar att göra en massa saker och sedan inte gör det blir du skitarg på mig för att jag tjatar på dig och själv blir arg och ledsen. Jag fattar helt enkelt inte hur du tänker? Du måste börja inse att man inte har all tid i världen och allting löser sig inte av sig självt. Snälla, ta och väx upp och tänk på att ditt beteende påverkar andra!

39 dagar kvar till frihet

Nu är projektarbetet klart till 100 %. Jag och Annie ska bara skriva ut och lämna in skiten imorgon. Dock har måste jag skriva klart idrottsuppsatsen, som jag inte kan hitta all information till. Men det löser sig. Det är inte längt kvar till studenten nu, 39 dagar. Fy. Fan. Vad. Skönt.


RSS 2.0