Nyårsafton

Om mindre än 10 timmar är det ett nytt år! Tänk vad tiden går fort ibland. Jag har hunnit gjort så mycket 2009, fast ändå inte känns det som. Året har både varit bra och dåligt, och jag hoppas att nästa år blir minst lika bra men mindre dåligt. Om ni fattar vad jag menar.

Gott nytt år!

Tisdag

Syrran har varit här idag och färgat mitt hår. Blev samma färg som sist, en lite mörkare färg än vad jag har haft tidigare. Och det blev bra. Annars har jag inte gjort nåt idag. Ska träffa Marcus senare ikväll så då får vi väl hitta på nåt att göra.

Julklappar

Jaha, då var julen över då. Eller ja, snart. Det är ju Juldagen idag, och sen annan dag jul imorgon. Och jag fick helt okej julklappar i år.


Godis, resekitt, tofflor, första 3 Twilight-böckerna (men ska byta eftersom jag redan har läst dem), 7 nummer av Frida, 400 kr på Gina Tricot, sköldpadda, ansiktskräm, 1600 kr, armband, ring, trisslott (50 kr) & Thomas Sabo-berlock.

Sen fick jag ett Thomas Sabo-armband av Marcus, precis som jag jag ville ha!


Julafton

Ville bara önska God Jul!


Dan före Dopparedan

Snart är det Julafton! Och allt julpynt är uppe nu, pappa håller på att griljera skinkan och jag äter julgodis och dricker julmust. Det är så det ska vara dan före Dopparedan!


Dan före dan före Dopparedan

Vet ni vad? Jag har jullov nu. Men konstigt nog känns det inte som det. Känns inte ett dugg juligt, fast det är mycket snö och svinkallt ute. Det är lite tråkigt. Men det kan ju bero på att det inte blir ett riktigt julfirande i år med hela släkten. Bara mamma, pappa, Stefan, Tessa och Crille. Det känns ju lite småtrist. Men det är så det är ibland.

Flärde advent


En vecka

Om en vecka är det Julafton! Jippie! Fast jag måste fortfarande köpa en julklapp till, till min pappa. Och komma på vad jag ska köpa. Det är inte lätt. Och en födelsedagspresent till min brorsa oxå, han fyller 4 dagar efter jul. Kom gärna med förslag!

Och idag fick jag veta vad jag fick på nationella i matte c; MVG. Jag är så glad! Antagligen det i slutbetyg oxå. Jag tycker om matte.

Äntligen

Idag. Idag var sista gången i mitt liv som jag var tvungen att räkna fysik. Från och med idag slipper jag skiten. Ni anar inte hur skönt det är.


Julbord på Sätrabrunn

Igår var jag som sagt på julbord med släkten och Marcus. Vissa saker var jättegoda, som potatisen och rostbiffen, och andra lite mindre goda, som köttbullarna. Och skinkan blev jag besviken på, den smakade i princip bara vanlig skinka. Men proppmätt blev jag! Men efterrätt och julgodis kunde jag pressa ner oxå, när det ändå fanns där.

Eftersom vi inte ska fira jul hela släkten så hade vi vårt årliga julklappsbyte på julbordet. Jag kan ju säga att flera andra gäster började kolla lite konstigt när vi började plocka fram en massa julklappar! Haha! Men jag fick faktiskt något som jag ville ha! Ett par tofflor. Det är alltid så kallt att gå barfota på det kalla golvet hemma.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Det snöar! Jättestora snöflingor! Faktiskt så är det lite mysigt när det snöar. Bara man inte behöver cykla till skolan då. När man sitter inne och myser och det snöar utomhus. Så fint!

Senare ikväll så ska jag på julbord. Jag, Marcus och min släkt. Få se hur det går, haha.

New Moon & bowling

Jag har inte bloggat på ett tag nu, inte suttit vid datorn på ett tag. I torsdags åkte iallafall jag, Annie och Lella till Västerås för att kolla på New Moon. Den var väl bra, men vi satt mest och skrattade hela tiden så jag kommer inte ihåg så mycket av själva filmen. Jag tror att alla i salongen hatade oss, haha.

I fredags bestämde Marcus att vi skulle bowla. Så jag, Marcus, hans kompis och Marcus syrra drog iväg till bowlinghallen. Och gissa vem som vann då? Jag såklart! Och så slog jag mitt bästa resultat oxå, så jag får väl vara nöjd!

December

1 december idag, och jag är hungrig. Inte för att det har någonting med varandra att göra, men jag ville bara skriva att jag är hungrig. Ja, börjar svamla det första jag gör.

För att fira att det är början på julen så ska jag hem till syrran efter maten för att färga hennes hår, kolla på Desperate Housewives och käka kladdkaka. Inget direkt firande men en anledning till att snaska litte kladdkaka!

RSS 2.0