Sjätte dagen i norr

Kan man tänka sig, det blev en till uppdatering medan jag fortfarande är här uppe i Lule. Annie befinner sig nämlien i skolan och har något gruppmöte. Hon har varit där sen halv 11 i morse. Eller i förmiddags, om man så vill. Och sen dess har jag hunnit äta frukost, suttit vid datorn, färgat håret, lyssnat på musik, ätit lunch, tagit bussen själv(!) ner till centrum och gått i affärer, åkt tillbaka till lägenheten, gjort te, lyssnat på mer musik och nu sitter jag vid datorn igen. Jag har ingen aning om hur länge till Annie kommer vara borta, och det vet inte hon heller. Så jag får väl se vad jag kommer hitta på så länge.
 
I går följde jag med Annie på en föreläsning förresten. Microekonomi tror jag att det var. Handlade om ekonomi och grafer, typ. Det var väl helt okej, för en gång. Inget som jag skulle vilja göra varje dag i 4 år. Men efter föreläsningen så åkte vi ner till stan och letade oss fram till badhuset. Eller ett av badhusen. Jag tror att det finns flera. Jaja, vi simmade iallafall ett tag. Sen bastade vi, i både vanlig bastu och ångbastu.
 
I söndags så slappade vi bara. Kollade på en film. Spelade lite spel. Sen kommer jag inte ihåg om vi gjorde så mycket mer. Men kul har vi haft! Och jag åker ju hem igen imorgon. Flyget går 17:45. Så lite tid till med Annie blir det. Men sen tar det inte så lång tid innan hon kommer hem till Sala hon också! Kommer hem 14 december och stannar över nyår.

Uppe i Norrland

Jag sitter uppe i Annies lägenhet i Luleå just nu. Kom ju hit i torsdags. Vi har hunnit prata om den ena och det andra och allt där emellan. Jag lånar hennes dator för tillfället medan hon sitter med sin mobil och håller på med någon av alla appar som jag har introducerat för henne.
 
I torsdags så kom jag till Luleå på eftermiddagen iallafall. Vi tog bussen hem till hennes studentlägenhet, jag fick träffa hennes roomie, vi pratade, lagade mat och lite allt möjligt. Igår så gick hon upp tidigt för att komma i tid till sina föreläsningar. Jag tog sovmorgon, kollade på Gossip Girl medan jag åt frukost och sen duschade. Annie kom hem på lunchen och sen följde jag med henne tillbaka till skolan för en liten rundtur. Sen blev det bussen till Candy World för att köpa "lite" godis till bion. Annie hade bokat biljetter till Breaking Dawn part 2 åt oss. Och jag måste faktiskt säga att den var över förväntan. Jag måste nästan säga att den till och med var bra.
 
Idag så tog vi båda sovmorgon. Det är ju ingen idé att gå upp tidigt på en lördag. Efter att vi hade gjort oss klara så blev det bussen igen. Ut till Storheden för att köpa en taklampa till Annies rum. Hennes nuvarande är... ja, det finns inte riktigt ord till att förklara.
Fast nu när vi kom hem så märkte vi att det behövdes ett annat fäste, vilket vi inte hade. Så vi får stå ut med den här dåliga belysningen tills vi har fixat det.
 
Nu tror jag att vi ska börja laga lite mat. Tacos ikväll!

Semester

Imorgon så flyger jag till Luleå för att hälsa på Annie. Äntlilgen, säger jag bara! Skönt att komma iväg några dagar, och skönt att få träffa Annie igen. Har inte sett henne på tre månader, tror jag att det är. Det är brutalt länge. 
 
Den här veckan som har gått har jag iallafall inte gjort något värt att berätta. Jag har varit sjuk och därför bara varit hemma och ugglat. Och varvat lite med att gå 30 m hem till Rebecca. Men den kommande veckan händer förhoppningsvis lite mer och jag uppdaterar väl när jag kommer hem. Eller kanske tidigare. 

Inte bara jag som gillar att shoppa

Jag följde med pappa till Uppsala idag. Han skulle titta på en ny bil. Trodde jag. Han skulle visst hämta en ny bil. Fast jag misstänkte nästan det när vi åkte till samma bilfirma som han redan hade varit till. Det blev iallafall en... Kan ni gissa? Audi, såklart! Den fjärde i rad. Fast svart.
 
Efter det åkte vi till IKEA för pappa skulle köpa en bättre utomhuslampa till förådet än den vi har nu. Han hittade ett durkslag som han plockade på sig. "Man måste ju köpa något när man är på IKEA, ifall jag inte hittar en lampa." Sen kom vi till sängkläderna och pappa plockade på sig ett par nya påslakanset. "Nu har får vi inte köpa nåt mer än den där lampan." Vi gick 20 meter, sen hade han tagit en dörmatta också. Det slutade med att när vi kom till kassorna så hade vi även fyra paket med julgranskulor, men ingen ytterlampa. 

Alla helgons dag

Jag var till nya kyrkogården i lördags. Det var riktigt fint med alla ljusen. 

 

Nej, jag är inte sjuk

Efter frukosten i morse/förmiddags så tyckte jag att det var dags att storstäda mitt rum. Vet inte vad som flög i mig. Jag fick tanken igår kväll strax innan jag skulle gå och lägga mig, och det är på kvällen jag brukar får såna idéer och energin till det. Men jag brukar aldrig orka dagen efter. Men av någon anledning så gjorde jag det idag. Så nu är mitt rum fint och dammfritt. Fast lite många saker har jag dock fortfarande...

Fast jag skulle kunna ha fortsatt städa lite mer av huset, men blev inringd till Åkrahallen. Och jag jobbar hällre än städar. Faktiskt. 

RSS 2.0