Gröna Niagarafallen

Jag har lite ont i halsen och snorar som jag vet inte vad. Men annars är det bra. Det är bara jobbigt att vara tvungen att stoppa snoret som rinner likt Niagarafallen ur min näsa. Hoppas att det blir bättre till imorgon, då det är Valborg! Hoppas att vädret är bättre oxå, för idag har det varit kyligt och regnat lite. Vore ju inte kul om det var lika väder då.

Svart & Vit

Pappas jobbarkompis ska sluta. Eller ja, vara mammaledig. Så då ska de på pappas jobb ut och äta. På Akropolis. Och igår hade pappa frågat om jag fick följa med eftersom jag nyss hade fyllt år.

Så min lunch idag blir Filé Balck & White. Oxfilé, fläskfilé, bearnaisesås och tryffelsås. Det är himmelriket det!

Oh yes!

Födelsedagen är nog den bästa dagen på året. Jag åkte till en av mina farbröder efter skolan för att prata lite och hämta min födelsedagspresent. Jag fick precis vad jag trodde att jag skulle få; pengar och godis. Men jag fick mer än dubbelt så mycket som jag hade förväntat mig! Jag fick sammanlagt 2,6kg godis och 2000kr! Jag är överväldigad!


1kg Chocolate Seashells och 1,6kg lösgodis.


2000kr!


17 år

Idag fyller jag år! 17 år. Bara ett år kvar tills jag fyller 18, haha! Imorse kom pappa och väckte mig och gav mig en present. 300kr och 4 trisslotter. Jag vann bara 75kr på en av dem.

Så jag har fått en present på min födelsedag, känns lite konstigt. Jag fick ju allt igår istället. Men jag har dock fått många gratulationer. Jag hade fått 6st sms imorse.

Presenter

Idag firade vi min födelsedag hemma hos mamma. Släkten kom för att gratta och ge mig presenter. Och fika såklart. Och småprata lite som vanligt.


Scrap booking-prylar, körlektioner, duschgelé, deodorant, 2st Thomas Sabo-smycken, klocka, bok, huvudmassagegrej, presentkort 100kr i Sala, presentkort 500kr på Guldfynd, trisslott (jag vann 75kr) och 800kr.


Thomas Sabo-hängen i silver. De jag fick var glassen och pärlan.

Tjockiskväll

Igår var jag och Annie hemma hos Lella. Vi tjockade i oss pizza, chips, godis, läsk och Ben & Jerry's. Gud så onyttig jag känner mig. Innan jag åkte till Lella så åkte jag förbi ICA för att köpa glassen. Tror ni att killen framför i kön kollade konstigt på mig när jag stod där med 3 burkar B&J? Det gjorde han.

Jag fyller år imorgon så jag fick en födelsedagspresent i förskott av Annie. Jag fick ett ölglas som det stod "Alkohol löser inga problem. Det gör inte mjölk heller." på fylld med godis.Tack!

När jag hade öppnat presenten började vi kolla på film. På hela kvällen kollade vi på 3 st; "Bröderna Grimm", "En djävulsk romans" och "Casanova". Väldigt bra filmer, speciellt "En djävulsk romans"! Jag blev positivt överraskad, helt klart värd att se.

 

Grattis!

Och grattis till Kajsa som fyller 17 år idag! Två dagar före mig, lite surt... Haha. Och grattis till Marcus som har namnsdag idag!

Tjejkväll

Så fort man kommer hem börjar man baka kladdkakor. Släkten kommer imorgon och då tyckte mamma att jag kunde göra ett par kladdkakor. Och jag har inte tid imorgon innan de kommer så jag måste göra dem idag. Fast jag hade inte räknat med att sova hemma hos Marcus igår så jag var tvungen att börja baka så fort jag kom hem.

Om 2 timmar ska jag och Annie bege mig hemm till Lella för att ha en tjejkväll. Pizza, Ben & Jerry's, filmer och tjejsnack. Det är hur en riktig tjejkväll ser ut. Trevligt, för jag har inte träffat Lella på ett tag. Fast hon i princip bor granne med Marcus.

24,2

Det är så skönt ute! Har jag nämnt det? Det har jag nog. Så när jag kom hem från skolan tog jag bärbara datorn och satte mig ute på altan. En del är inglasad, där jag satte mig med öppna dörrar. Och här sitter jag än, 3 timmar senare. Det är så underbart att jag vill inte gå in.
Fast eftersom det är inglasat blir det varmt när solen ligger på. Just nu är det 24,2 grader. Schteeeek.

Sunny day

Idag är det varmt ute. Jag cyklade t.o.m till skolan med öppen jacka för att jag svettades så. Och t-shirt är allt man har behövt på skolgården. Och givetvis byxor. Ni förstår nog vad jag menar.

Jag hoppas på en varm och solig helg, och det tror jag nog att det blir. På måndag är det förhoppningsvis oxå fint. My birthday you know. 3 dagar kvar. Oj, jag insåg nyss att det inte alls är länge! Haha. Jag har bara tänkt att "Jag fyller på måndag, det är ju nästa vecka". Men det är slutet på den här veckan och bara 3 dagar kvar... Shit.

Ledig

Jag kom nyss hem från Västerås. Jag var och röntgade ryggen, som jag har nämnt tidigare. Det gick snabbare än jag mindes det. Tog inte mer än 5 minuter. Så jag och pappa åkte till Hälla och kollade runt lite, men det fanns inget som jag ville ha.

Istället för skolans äckliga mat åt vi på McDonald's. Onyttigt men gott!

Men jag är hemma nu, tidigare än vad jag hade trott. Bilden har inte ens börjat än, men eftersom jag har tagit ledigt resten av dagen kommer jag inte ens få närvaro om jag går till skolan. Så det är inte värt det.

Imorgon

Imorgon har jag 1½ lektion. En fysiklekton och en halv kemilektion. Jag ska ju till Västerås imorgon och röntga ryggen. Så jag hinner inte tillbaka till skolan. Eller ja, jag skulle kunna hinna med lite av bilden, men det känns onödigt. Hoppas bara att min rygg inte har blivit krokigare!


Jobba, jobba, jooobba

Jag kommer bli rik i sommar! Eller ja, inte så fattig. Jag har nämligen fått sommarjobb på återbruket i Sala. Alltså en återvinningsstation. Låter inte som det mest glamorösa jobbet, och det är det inte heller. Bära skräp, sopa, klippa gräs etc. Jag jobbade där förra sommaren och jag tjänade hyfsat mycket, så det är det värt.

Tisdag

Det är ju tisdag idag! Det hade jag helt glömt bort! Eftersom det är tisdag betyder det 'Desperate Housewives' klockan 9! Me loooove it. Don't you?

Tillbaka igen

Tillbaka till skolan efter en långhelg. Det känns som om dagarna efter lov/långhelg så gör man ingenting.
Idag har jag bara haft tre lektioner och arbetat på en av dem. Och det var idrotten. På fysiken gick vi igenom provet (jag fick 26/32, VG) och på svenskan skulle vi läsa 'Flyga drake', men jag hade boken hemma. Och klassrådet var inställt idag som vanligt. Så jag har inte gjort speciellt mycket idag heller.

Mysigt

Jag sov hos Marcus inatt. Riktigt mysigt, efter att han kom hem från konfirmationslägret. Bara så ni vet är han ledare, inte konfirmand.
Eftersom vi hade studiedag idag så var Marcus tvungen att vakta valpen. Så vi blev väckta innan klockan 8 imorse. Det var inte så roligt.

Vid lunch-tid idag skulle hunden sova middag. Då bar Marcus in honom till hans säng så han fick sova mellan oss. Det var verkligen mysigt! Och en bra anledning till att få sova mitt på dagen.

19/4 -09

Idag är det den 19 april. Idag har jag och Marcus varit tillsammans i 2 månader. Tiden går så fort nuförtiden. Man hinner inte ta vara på den känns det som. Det är bara 8 dagar kvar tills min födelsedag och 54 dagar kvar av första ring.

Om jag tänker efter så kommer jag inte på någonting som jag har gjort under tiden på KSK. Bara få enstaka grejer som betyder lite extra. Annars känns det som jag har legat i dvala under 7 månader.


'Flyga drake'

Jag håller på att läsa 'Flyga drake' i skolan. Det är inte en bok som jag skulle välja att läsa om inte någon sa åt mig, det är inte riktigt min genre. Men det är faktist ganska bra. Och lite hemsk samtidigt. Jag har bara kommit en tredjedel av boken men jag är fast. Jag rekomenderar er att läsa den, den är väldigt gripande.


Folk

Ah, vad tjock jag känner mig. Jag har smällt i mig pizza, Ben & Jerry's och en massa godis. Har kollat på handbollsmatch med Kajsa, eller ja, kollat lite halvt. Vi är inte jätteaintresserade.

Efter matchen åkte vi och köpte glass och sen hem till mig för att äta upp den. Mh, så mumsigt! Sen stack Kajsa hem till Ejik och jag hem till Annie där Malm och hans tjej redan var. En trevlig dag/kväll blev det iallfall!

Länken

Nu har jag hittat länken till 'Knäckebrödsdansen'! Eller ja, jag fick den av Rebecca. Jag tycker att den är su sjukt rolig! För er som inte har sett den eller vill se den igen, så finns länken HÄR.

No more popcorn

I'm a bit bored. Jag har ätit upp mina popcorn och påskmusten är snart slut. Inget bra visas på TV:n och ingen är hemma vid datorn. Alla är ute och roar sig någonstans. Fast jag är för lat för att göra något annat, och har längtat efter en hemmakväll ett tag. När man kan vara uppe hur länge man vill, ingen skola dagen efter och inga läxor som behövs göras. Så jag ska väl inte klaga.

No more knäckebröd!

Jag vet inte riktigt om det är några talanger i 'Talang 2009' på TV4. Men det är helt klart underhållande!
Jag sitter vid datorn och surfar runt lite med musik på. Kollar upp lite på TV:n då och då. Helt plötsligt får man se 4 nakna killar med knäckebröd som skymmer skrevet komma in.

"Vad i helvete..?" tänker jag. "Varför har de knäckebröden för?" Jag lovar att deras dans skulle vara mycket bättre utan knäckebröden! Och det blev mycket mer intressant när en av killarnas knäckebröd gick sönder.

Money money money

Jag fyller år om 1½ vecka. Och jag vet inte vad jag önskar mig. Det enda jag kommer på som jag vill ha är pengar och presentkort. Presentkort på typ Gina Tricot och New Yorker. För jag vill inte ha kläder, då vet man aldrig hur de skulle se ut. Antagligen något som jag aldrig skulle ha på mig.

Jag vill inte ha godis heller, faktiskt. Jag vet hur onyttigt det är och jag kommer att smälla i mig allt på en gång. Fast jag kommer få godis iallafall, det får jag alltid.

Så, har ni något förslag på vad en tjej bör önska sig när hon fyller 17?

Helg!

Helg, helg, helg! Underbara dagar som kallas helg! Desutom har vi studiedag på måndag, så det blir långhelg. Så jävla skönt! Speciellt med en överarbetad hjärna som min. Jag är inte riktigt van med skolan, läxor och prov efter ett långt lov.

Död åt fysik

Har jag nämnt hur mycket jag hatar fysik? Jag tror det, men jag kan nämna det igen. Jag hatar fysik MYCKET! RIKTIGT MYCKET!

Ingen träning

Min syster är fortfarande sjuk. Så det är tredje veckan som det inte blir någon träning. Jag kommer bli så otränad, haha. Jag får plugga till mina prov imorgon istället. Så det gör inte så mycket att jag missar träningen. Om jag skulle prioritera så skulle jag få bli tjock och smart.

Stolpskott

Ja, vad ska man säga om Ejik. Idag hände något som bara han kan lyckas med. Det började med ett krig mellan honom och Marcus. Ett godiskrig alltså. De kastade godisar på varandra. När de bara fanns en kvar och vi hade gått in så kastade Marcus mot Ejik. Och för att undvika godisen så sprang han, hukandes med huvudet före, och kollade på Marcus. Och självklart så sprang han rätt in i en järnstolpe. En typisk Ejikgrej att göra.

De första sekunderna märkte ingen något, men sen så började det droppa blod. Sen forsade det blod. Fort att hämta papper och gå till sjuksyster. Men vi hann inte så långt, bara till kiosken på skolan där de ringde efter ambulansen, som kom och hämtade honom. Fast Ejik var lika positiv som vanligt. "Äh, det är inte så farligt. Det har hänt förut." sa han. Då kan man inte göra annat än skratta.

Vi följde efter blodspåret, eller alla människor som ville se vart allt började, tillbaka till stolpen. Då tyckte vi att vi skulle föreviga stolpen, som nu kallas "Ejiks stolpe".


Plugg

Jag har två prov på fredag. Först spanska på morgonen och sen direkt efter det har jag fysikprov. Så jag sitter och pluggar nu. Vilket är mycket tråkigt. Hm, jag kanske ska göra lite te? Det var länge sen! Det piggar förhoppningsvis upp mig.

Ingenting

Det känns som om jag bara måste blogga. Nu. Men jag har inget att skriva.


Egengjord glass

Jag har nyss gjort en egen Ben & Jerry's. På deras hemsida. Choklad, choklad och mera choklad ungefär. Och så cookies!
Nu blev jag besviken över att den glassen inte finns...


Jag förstår inte

Ibland förstår jag inte hur folk tänker. Vad för mysko och störda tankar som vandrar omkring i en människas hjärna. Hur man kan säga vissa saker till folk man inte ens känner, bara för att förstöra något. Bara för skojs skull, eller? Eller är man avundsjuk? Och är det ens sant?

Folk som ljuger är bland det värsta jag vet.

Trygghet

Vi har trygghetsvecka i skolan. Idag, imorgon och i övermorgon har vi olika föreläsningar om trygghet. Idag var det föreläsning om nätmobbing. Det var faktiskt intressant och underhållande. Och det var användbart fakta som föreläsaren pratade om. Varje dator har en unik IP-adress, som visas och kan spåras. Det tyckte jag var intressant att veta.

Förresten, nu är det dubbelavsnitt av 'Desperate Housewives'!

Matte B

Idag var min klassföreståndares sista dag. Hon ska nämligen föda om ca en vecka. Vi fick därför veta vad vi fick för slutbetyg i matte B. Gissa vad jag fick? MVG, baby, MVG! Jag är extremt glad över det! Det är faktiskt det betyg jag bryr mig mest om, matten. Jag skulle bli mycket besviken på mig själv om jag bara fick G i det. Fast jag kan ha lite stora krav på mig själv.

...

Är det Mount Everest? Är det Afrika? Nej, det är ett sugmärke!
Det känns som om det tar upp hela mitt ansikte. Nej, inte min hals, mitt ansikte. Jag har nämligen sugmärket på hakan! Det är inget man kan dölja med en polotröja eller en sjal. Han var absolut tvungen att suga fast som en igel på min haka!

Han kan känna sig lite ouppskattad för tillfället.


Back to school

Nu sitter man och väntar på att den sabla skolan ska börja. Jag får glädja mig med att vi slapp gå i skolan igår. Måndagar är inte trevliga. Och att vi börjar en kvart senare idag och ska då få mer info om dödshoten mot skolan. Så jag missar minst halva matten/fysiken, vet inte riktigt ad jag har nu.

2 år kvar

Helt otroligt. Om 60 dagar är det skolavslutning. Om 2 månader! Jag kan omöjligt tro att jag snart har gått ut första året på gymnasiet. Det är inte långt kvar tills jag tar studenten heller, om tiden flyger iväg på det här viset. Fast det är på tiden tycker jag, efter 10 år i skolan.

Cykeltur

Snacka om att jag var trött imorse. Kajsa väckte mig med sms 20 min över 10. Fast det var väl lika bra med tanke på att det är skola imorgon. Usch.

Kajsa och Ejik kom och hämtade mig halv 12. Vi tog en cykeltur till hans stuga. Ungefär 5 km var det dit, och sen lika långt hem igen. Så jag har cyklat en mil idag. Efter den träningen är det skönt att komma hem, sätta sig framför TV:n med datorn i knät och käka påskgodis.

Påskmat

Idag vaknade jag tidigt. Eller ja, "tidigt". Det beror på hur man ser det, jag vaknade innan kl 11 iallafall.
Jag ska på påskmiddag hemma hos mamma kl 2. Syster och bror kommer oxå att vara där, som jag inte har sett på ett bra tag. Jag känner på mig att jag kommer äta mig tjock och glad.

Mygga

Jag skulle bara vilja säga att jag har fått ett myggbett. Årets första. Och jag brukar aldrig få såhär tidigt. Jag visste inte ens att myggorna fanns såhär tidigt...

Rädda Willy

Kommer ni ihåg filmen 'Rädda Willy'? Späckhuggaren Willy lever i fångenskap och den föräldrarlösa pojken Jesse släpper ut honom i havet igen.

'Rädda Willy' 1,2 & 3 har gått på TV de senaste dagarna och jag har varit tvungen att kolla. Jag minns att filmerna var jättebra. Och lite läskiga, men det kan ha varit för att jag inte var så gammal.
Ville bara säga till er som inte har sett filmerna att se dem. Och ni som redan har det, se dem igen!

Vintern mot våren

Vintern har varit så lång, mörk och kall att jag har glömt hur underbart det är med våren. Det är ljust ute på kvällarna och varmt. Jag har äntligen tagit fram min skinjacka och lagt undan vintermössan och vantarna. Eller ja, vantarna avänder jag på kvällarna när solen har gått ner och det kan vara lite kyligt ute.

Men det jag vill säga är att våren är kommen och vintern är över för iår. Den kommer inte tillbaka på minst ett halvår iallafall!

Glad Påsk!

Jag vill bara önska er alla en Glad Påsk!


Det är april!

Vart tog det fina vädret vägen? Nu öser regnet ner utanför. Fast ja, aprilväder, right?

Party

Igår kväll stack jag ut med Marcus och några till. Det var tydligen en fest någonstans. Trevligt att träffa folk. Efter ett tag stack vi därifrån, med någr från festen, och gick hem till Martin. Vi umgicks ett bra tag in på natten och hade skitkul.

När vi började bli trötta åkte jag och Marcus hem till mig. Det är så mysigt att ligga och sova bredvid någon.

Vampyrkock

På TV3 finns ett program som heter 'Top Chef'. Det handlar om ett antal duktiga kockar som tävlar om titeln Top Chef. Det är olika tävlingar som går ut på att laga den godaste och snyggaste maten. Ja, de måste göra snygg mat oxå. Alltså, lägga upp maten snyggt på tallriken och dekorera fint m.m.

Vissa är jätteduktiga och andra bryr sig inte lika mycket, men det är underhållande och intressant. Fast det bästa är att en av deltagarna skulle platsa som vampyr i 'Twilight'. Han är skrämmande lik Robert Pattinson och Jackson Rathbone, som spelar Edward Cullen och Jasper Hale.

Fiskmat

Efter att jag var hos mamma och städat kände jag mig sugen på glass. Ben & Jerry's såklart. Jag kände för att prova något nytt och köpte därför Phish Food. Mumsigt! Chokladglass med marshmallows, kolasås och fiskformade shokladbitar.



Lite mer lyx

Jag kom nyss hem från mamma. Jag kollar ner för trappan och ser vår TV ligga i soffan. "Hm, varför är den där?" tänker jag. Så jag gick ner och fick se pappa ligga i soffan och titta på en ny 40" platt-TV. Fast jag såg den knappt först, den är lite för platt för TV-bänken. Så vi ska väl köpa en ny sådan oxå. Eller såga itu den nuvarande.

Men jag måste säga att detta är lite lyxigt det med. Med tanke på att vi köpte en ny TV förra året.

Lyx

Jag känner att jag är bortskämd. På en måndag åker jag hem till mamma och får en god köttbit med svampsås och bakade pototatisklyftor till middag. Lyx. Jag är t.o.m avundsjuk på mig själv. Det är sådan mat man äter på helgen, enligt min mening. Men varför klaga?

Visst, mamma bjöd på smoothie oxå och fick mig att dammsuga imorgon. Det kan ju ha varit en taktik.

Varmt

Vårvärme idag oxå. Skööönt! Jag ska snart hem till Marcus och leka med hans lilla valp. Gud så söt han är! Valpen alltså. Fast Marcus är söt han oxå. Och tack och lov så dreglar han inte lika mycket som hunden, haha!

Wipeout

Jag har nyss kollat på 'Wipeout'. Det är blondinspecial. Bara blonda, dumma, glada, storbystade tjejer. Som bara är nöjda om de inte bryter en nagel eller kladdar ner sminket. Jag vet inte om det är underhållande eller bara pinsamt. Fast jag måste säga att kommentatorerna är grymt roliga! Hans Wiklund och Felix Herngren. Det är de som är anledningen till att man tittar i princip.

Marcus

Jag sa ju att en stor köttbit botar illamående och huvudvärk! Efter maten mådde jag mycket bättre, och åkte hem till Marcus. Underbart att träffa honom efter en vecka. Och han var väldigt brun, iallafall i ansiket.

Efter ett tag kom Linus, Johanna och Daniel och vi gick ut en sväng. Det var ju så härligt varmt ute igår. Nere på stan mötte vi Andy, som var ännu brunare än Marcus (han var oxå i Sälen), med flera. Så då gick alla hem till Andy på förfest. Fast vi blev kvar där hela kvällen, ingen orkade gå ut igen. Men trevligt var det.

Jag sov hemma hos Marcus, varken orkade eller ville åka hem. Så vaknade man av att hans mamma väckte oss och bad oss att äta frukost innan "vovsigullet" skulle komma. De åkte iväg för att hämta en boxer-valp. Så himla söt! Jag blir så avundsjuk att jag nästan vill ha en hund jag med. Men bara nästan. Jag kan nöja mig med Marcus valp.

Bästa botemedlet

Nu är våren här. Äntligen. Varmt och skönt ute. Pappa håller på att grilla just nu. För en köttälskare som jag är det höjdpunkten på våren/sommaren. Idag får vi marinerad fläskfilé, yummie! Ingenting kan bota huvudvärk och illamående som en stor köttbit!

Städa

Jag mår lite bättre nu. Tog en Alvedon, trots att jag inte tror på piller. Fast jag satt och tomglodde på TV:n, ansträngde mig inte ett dugg. Kollade på filmen 'Flubber'. Den var jättebra när man var liten.

Pappa tyckte att det var städdags så jag har städat lite. Förresten, huvudvärk och dammsugare är ingen bra kombination. Men nu så ska jag bara torka golven, sen är jag färdig.

Grymt

Jag har ont i huvudet och mår lite smått illa. Fy fan. Just idag, när Marcus kommer hem från Sälen. Jag vill träffa honom men om jag mår såhär dåligt vet jag inte om jag orkar.

"Livet är hårt, sa bonden.
Grymt, sa grisen."

.

1 dag kvar.


Ledig idag oxå

Ja, idag var man ledig oxå. Jag och alla andra på min skola. Fast nästan ingen är hemma ändå, alla har åkt iväg för lovet. Malm åkte till Spanien igår, Kajsa åkte dit idag och Marcus är i Sälen nu. Fast han kommer hem imorgon, finally! Så då åkte jag till nästan den enda som fortfarande hemma, Annie. Trevligt att umgås, på vårt sätt. Haha. Efter hon har varit och handlat ska jag åka tillbaka till henne. Hoppas hon köper något gott...

.

2 dagar kvar.

Ingen träning

Syster skickade ett sms till mig nyss. "Blir ingen träning för mig idag.. Tokförkyld... Puss"  Så eftersom man kör i par blir det ingen träning för mig heller. Fast jag är ganska glad över det, har ändå ingen ork för att träna idag. Då är frågan vad man ska göra istället?

Sånt man gör

Tänka sig vad två små mail kan göra. Visserligen var det dödsmail, men ändå. Om skolan inte skulle ha stängt så skulle jag sitta och måla någonting tråkigt på bilden. Men nu har jag målat mina naglar, kollat på TV, suttit vid datorn och käkat godis. Det är sånt man gör när man har 2 extra dagar till påsklovet. Haha, det känns så skönt att få skryta lite.

.

3 dagar kvar.

What to do?

Undrar vad jag ska göra imorgon? Eftersom jag inte har någon skola imorgon eller på fredag så behöver jag varken gå upp tidigt eller plugga. Så underbart skönt!  Det enda jag vet att jag ska imorgon är att måla naglarna. Det var länge sen sist.

Inget aprilskämt

För lite mer än ett år sedan var det bombhot på min nuvarande skola. I måndags var det ett nytt dödhot. Men vi fick inget veta förns idag, när vi läste det i morgotidningen.

Fast på morgonen, när jag egentligen skulle ha haft nationellt prov i matte B, var det informationsmöte för lärarna. Så provet blev försenat. Jag satt i skolan 50 minuter innan jag hade begövt. Men när mötet var fördigt fck vi ha 4 timmars prov, sen lunch och spanska.

Till slut fick även vi elever ett informationsmöte. Det var någon gubbe som pratade på om riskerna och sånt. Tydligen var det en 2:a på en skala från 1-5. Men det är tydligen tillräckligt farligt för att stänga skolan de två sista dagarna innan lovet! Så nu har jag två extra dagars påsklov! Och fysikprovet skjuts upp till efter lovet.

Ska man vara glad eller upprörd över detta? Hm, delade meningar.

RSS 2.0