Stolpskott

Ja, vad ska man säga om Ejik. Idag hände något som bara han kan lyckas med. Det började med ett krig mellan honom och Marcus. Ett godiskrig alltså. De kastade godisar på varandra. När de bara fanns en kvar och vi hade gått in så kastade Marcus mot Ejik. Och för att undvika godisen så sprang han, hukandes med huvudet före, och kollade på Marcus. Och självklart så sprang han rätt in i en järnstolpe. En typisk Ejikgrej att göra.

De första sekunderna märkte ingen något, men sen så började det droppa blod. Sen forsade det blod. Fort att hämta papper och gå till sjuksyster. Men vi hann inte så långt, bara till kiosken på skolan där de ringde efter ambulansen, som kom och hämtade honom. Fast Ejik var lika positiv som vanligt. "Äh, det är inte så farligt. Det har hänt förut." sa han. Då kan man inte göra annat än skratta.

Vi följde efter blodspåret, eller alla människor som ville se vart allt började, tillbaka till stolpen. Då tyckte vi att vi skulle föreviga stolpen, som nu kallas "Ejiks stolpe".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0