Sportlov

Den här veckan har jag sportlov. Det värsta med det är att jag måste ägna väldigt mycket tid åt mitt projektarbete, eftersom det ska vara klart nästa vecka. Och jag kan inte träffa Marcus så mycket heller eftersom han är med i Linus show, och hela veckan på sportlovet ska de träna från 11:00-19:00 varje dag eftersom det är premiär nästa vecka. Och Rebecca är på Irland hos sin släkt och Malm är i USA och åker skidor.
Det finns inte så mycket tid eller kopisar kvar nu på sportlovet.


...

I typ ett år har jag letat efter ett par jeansshorts men aldrig hittat några i min storlek eller som passat bra. De som jag har velat haft har min storlek varit slut så fort de kommer till butiken. Men äntligen har jag hittat ett par! På lindex av ala ställen oxå. Jag brukar inte hitta något där, men faktiskt på senaste tiden har jag gått in där och kollat och hittat en del. Jag hittade en tröja oxå som jag skulle vilja ha, men jag tyckte att den var liiite för dyr.


No quiero hacer nada

Jag sitter vid Facebook och spelar spel, istället för att göra någonting vettigt. Som matteläxan eller projektarbete. Klockan är snart 4 och jag har varit hemma i 3,5 timmar. Vad jag har gjort än så länge? Ätit godis, druckit vatten, filat naglarna, ätit mer godis, slökollat på tv, suttit vid datorn. Typ.

<3

Idag har jag och Marcus varit tillsammans i två år. Jag älskar dig Marcus!

Mössan är kommen!

Studentmössan har kommit! Äntligen känns det som om studenten är inom räckhåll, att man kan känna att all den här skoltiden snart är slut!





<3

I just wanted to wish you happy Valentine's Day! Dagen har firats med 4 extra timmar i skolan och religionsprov. Haha, jippie. Men annars har jag myst med Marcus, och gjort Rocky Road. Just nu har han handbollsträning men jag ska åka dit sen så att vi kan äta upp all Rocky Road. Eller ja, nästan allt.

Ville oxå säga att jag älskar er, ni vet vilka ni är!


Tangled

Jag har nyss tittat på Trassel, fast på engelska. Den nya Disneyfilmen, ni vet? Och jag bara älskar den! Disney's filmer är alltid så underbara och man blir aldrig för gammal för filmerna.

Dock skulle jag ha använt den där 1,5 timmen till att plugga istället. Jag insåg precis att jag hade mer att göra än vad jag hade tänkt. Projektarbete måste jag göra hela tiden, så det kommer jag aldrig ifrån. Jag har även religionsprov imorgon, en idrottsuppsats på 4 sidor som ska vara klart om en vecka och jag har inte ens börjat. Sen måste jag räkna Matte Diskret för att inte ligga efter med planeringen och göra en Matte F läxa tills på onsdag.

This sucks.

Barnkalas

Ikväll blev det barnkalas för Vincent, han fyllde ju 1 år igår. Han fick massor med presenter och var så gullig hela tiden. Så stor han har blivit nu.



Bowling

Igår blev det bowling med Marcus, Hanna, Rebecca, Annie och Ejik. Det gick väl sådär för mig. Kom inte sist, men det gick inte alltför bra heller. Men kul var det åtminstone!



Det blir som det blir

Oj oj oj. Jag och Annie hade möte med vår förra svensklärare idag angående vårt projektarbete. Han är medbedömare och vi tänkte diskutera hur vi skulle lägga upp innehållet i rapporten. Jag kommer ihåg att han och vår mentor (som oxå är medbedömare) hade olika uppfattningar om hur arbeten ska gå till, men alltså... Oj oj oj. Han tyckte mycket mer annorlunda än vad hon gör. Jag kan bara föreställa mig vad hon kommer säga när vi berättar hur han tyckte att vi skulle lägga upp det.

Saken hör ju till att hon först säger att vi ska fråga honom och sedan brukar hon inte alls hålla med. Suck.

Fick en liten paus idag iallafall, efter skolan. Ejik gjorde mig sällskap ner på stan för jag skulle köpa en present till Vincent som fyller 1 år imorgon. Efter det passade vi på att ta en fika på Johanssons. Vi var nog på stan i mer än två timmar.

Ändrade planer

Marcus är sjuk. Vi skulle ha träffats idag, men det blev inte så. Istället har jag jobbat med projektarbetet och nu håller jag på att baka. Istället för den vanliga kladdkakan gör jag faktiskt en tigerkaka. Hoppas bara att den blir god.

Jag har fått ett sånt sötsug på sista tiden, mest för att baka. Helst choklad förstås, det är ju bland det bästa som finns! Har ni något gott recept får ni gärna dela med er.

En dag med Rebecca

Igår blev det en heldag med Rebecca. Vi tog en promenad på Långforsen, bland annat. Det var lite halt, såklart, och Rebecca gjorde en riktigt snygg vurpa. Framför alla gästerna på Måns Ols världshus. Samtidigt som hon lyckades slå till mig i huvudet.

På kvällen kollade vi på melodifestivalen. Jag blev förvånad över att jag tyckte att det var färre som var kassa i år. Men det var bara första deltävlingen, det kommer ju tre till.
Vi spelade "Med andra ord" senare. Bara vi två, men det var kul ändå. Det var skitkul faktiskt. Det var länge sen jag skrattade sådär mycket.









Busunge

I måndags var jag hos syrran och färgade håret. Det var meningen att det skulle bli lite rött, men det är mindre rött än jag hade förut. Alltså nu är det inget.
Sen så skulle vi tydligen baka till Vincents kalas oxå. Jag fick uppgiften att rulla negerbollar. 142 stycken blev det. 142! Och Tessa bakade bullar och "tvingade" i mig ändarna, så att jag rapade bulldeg i flera timmar efteråt.

Jag passade på att ta nägra bilder på Vincent oxå, efter att han hade duschat.



RSS 2.0