Igår

Jag är helt seg idag. Jag var hemma hos Annie igår med en massa annat folk. Vi hade trevligt och rökte vatenpipa. Jag och Annie hade även gjort mousse med marshmallows och nutella innan till alla. Det var grymt gott, men väldigt maffigt.

Jag följde med Marcus hem efter det, men innan skulle vi åka till Västerås för att hämta hans brorsa och hans kompisar som hade festat. P.g.a. att det oxå blev sommartid nu inatt kom vi hem strax innan 4. Så jag är rätt trött efter det.

Lovely

Fy fan vilken härlig dag det har varit idag! +10 grader och soligt. Jag hade min skinjacka och solbrillor på mig. U-N-D-E-R-B-A-R-T med vår!
Jag färgade mitt hår idag förresten. Rött. Fast det var mest utväxten som blev röd, jag hade antagligen för mörkt hår i övrigt. Men det blev helt okej.

Måndag

Jag brukar alltid komma hem sent på måndagar. Eller ja, sent och sent. Jag var väl hemma vid halv två. Men med tanke på att jag slutar klockan 11 så är det rätt sent. Jag brukar iallafall äta lunch i skolan då, oftast med Rebecca. Och hon har lång lunch och äter inte speciellt snabbt. Som idag tog det mer än 1,5 timmar, typ.

Sen åkte jag förbi Åkrahallen oxå för att köpa hårfärg. Tessa ville ha sitt hår färgat imorgon och jag kände att jag behövde lite ny färg i håret jag med. Och den här gången blev det ny ny färg. Rött. Vi får se om det blir bra på mig, annars är det väl bara att färga om igen.

Jag vill ha vår!

Idag har det snöat ca 10 cm, och det håller fortfarande på. Det är inte så det ska vara nu ju, det ska vara vår! Men jag har hört att det ska vara +15 grader någon dag nästa vecka. Det är ju inte alltför pjåkigt.

Och imorgon är det fest oxå! Rebecca ska ha 18-årsfest eftersom hon fyller år idag. (Grattis till henne och min mamma som oxå fyller år idag!) Problemet är bara vad jag ska ha på mig. Jag försöker be Marcus om råd, men... Han skiter ju ärligt talat i vilket. Suck.

Nästan!

Vi vann inte godiset... Det gjorde tre tjej i DNV08. Men det var 3,14 kg godis iallafall. Men vi vann biobiljetter! Vi och 8 andra grupper hade flest rätt (12 av 13) och jag antar att de lottade ut godiset då. Men biobiljetter är alltid bra!

Pi day!

Idag är det pi-dagen. Ni vet pi, det matematiska tecknet för 3,1415926535... etc. Vi hade en slags tipspromenad i skolan, en massa frågor om pi och matematik. Så det var en självklarhet att vi i NV gick den. Jag och Annie gick tillsammans och vi hoppas att vi vinner. Priset är bl.a. en skål med godis som man skulle gissa vikten på i en av utslagningsfrågorna. Vi chansade på 3,14 kg. Det var rimligt och så hade ju allt med pi att göra, så vi tyckte att det var ett självklart svar.

Melodifestivalen

Igår kollade jag på finalen av Melodifestivalen med Rebecca. Som vanligt så vann fel låt, Eric Saade - Popular. Texten är inte bra för fem öre, och han kunde inte hålla rätt ton alla gånger. Och om jag som är tondöv säger det så tycker jag att det är rätt illa. Hans låt han hade förra året var faktiskt bättre...

Done!

Nu är den inlämnad! Den preliminära rapporten. Fy faaaaaaaaaaan vad skönt! Jag tror att jag snart ska baka en kladdkaka, och sen sitta och tjocka och slappa resten av dagen.

Dock har jag ont. I höften för att jag ramlade av cykeln igår, och i halsen för att... Jag har faktiskt ingen aning varför jag har ont i halsen. Det är inte sjuk-ont, utan mer träningsvärk-ont. Så det gör ont i halsmuskeln när jag pratar, gäspar och vrider på huvudet. Jaja, projektarbetet är nästan klart och jag är sååååå glad dör det!

Snart klar

Igår tog jag ut min julklapp från Marcus, som var middag och bio. Vi gick på Akropolis och sedan såg vi 'Min låtsasfru'. Det var en riktigt mysig kväll som jag gärna gör om.

Nu sitter jag och väntar på att Annie ska komma över så att vi kan göra klart rapporten till vårt projektarbete. Det är inte mycke kvar alls nu och det är så jävla skönt! Bara bli av med skiten och få tid till allt annat man vill göra.

100 dagar till frihet

Ikväll är det 100-dagarsfest på hotellet! Det är hundra dagar kvar till studenten och det är värt att firas! Så nu ska jag göra mig i ordning och sedan traska iväg till Annie innan vi drar iväg till hotellet. Ses!

Shopping

Igår gav Marcus äntligen med sig att åka till Västerås. Han, jag, Ejik och Annie åkte alltså igår för att shoppa lite. Och det otroliga med allt är att jag nog shoppade minst av alla. Till och med Marcus shoppade kläder! Vilket han gör typ en gång vart annat år eller nåt.

Jag köpte förutom detta några ringar oxå:


Tröja/tunika 199 kr, Gina Tricot.


Leggings 199 kr, Gina Tricot.

RSS 2.0