Kattvakt

Just nu sitter jag i min morbrors lägenhet. Jag ska vara kattvakt här i 2,5 veckor medan han och hans fru är på semester. Rätt härligt att få bo lite för sig själv och så. Fast det negativa med detta är att Marcus är allergisk mot katter, så han kan knappt vara här...

Vincent

Jag ville bara lägga ut en bild på världens sötaste lilla gullunge! Är han inte söt så säg?


Tipspromenad

Jag glömde skriva att det var tipspromenad uppe i Sommarhagen igår oxå. Och gissa vilka som vann då? Jag och Marcus! Vi var de enda som fick alla rätt. Fast priserna var inte så mycket att hurra för, vi fick en kortlek. Fast det var väl bra, vi hade sönder en kortlek kvällen innan.

Midsommar

Igår for jag och Marcus upp till Sommarhagen mitt på dagen. Firade midsommar med hans släkt, god mat, dans runt midsommarstången, lekar och sällskap. Ett litet dopp blev det oxå på eftermiddagen/kvällen. En riktigt trevlig dag/kväll/natt. I år kändes det lite varmare än förra året iallafall, höll på att förfrysa fötterna av mig då.

Idag har vi inte gjort så mycket mer än slappat. Marcus och några till spelade beach volleyboll, och det var mycket roligare att titta på än att vara med och spela.

Bad

Den här veckan har jag tillbringat med Marcus. Surprise, surprise. Jag badade igår oxå, första gången i år! Eller ja, hemma i Sverige iallafall. Rätt så skönt faktiskt.

Och imorgon är det midsommar, och det ska jag fira med Marcus och hans släkt uppe i deras stuga. Precis som förra året. Önskar bara att min kamera fungerade så att jag kunde ta några bilder...

Förresten så har jag läst ut alla Harry Potter-böckerna, igen.


...

Jag har inget att skriva.

Skolavslutning

Nu har mitt sista sommarlov börjat! Jag har längtat så mycket till sommaren. Och få se mina betyg. Fast ett betyg är jag så besviken på. Jag fick bara godkänt i Samhällskunskap A och jag och alla andra tror att det har blivit något fel. Jag har skickat ett mail till min lärare och överklagat iallafall, för jag har gjort mycket bättre ifrån mig än bara ett G.

Iallafall så fick jag VG i Photoshop fortsättning, Engelska B och Idrott och hälsa A. Och MVG i Biologi A, Naturkunskap A, Matematik D, Spanska steg 4 och CAD-teknik A. De betygen är jag dock nöjda med.

Imorgon

Då var det dags för ett inlägg tycker jag. Ett blogginlägg, alltså. Det har inte hänt så mycket dock. Ingen skola idag och skolavslutning imorgon. Så om ungefär 15 timmar börjar mitt sista sommarlov. Ville bara säga det.

Ens värt?

Alltså, det händer verkligen ingenting. Inte i skolan iallafall. Jag har knappt några lektioner alls och det känns helt ovärt att gå upp på morgonen och cykla till skolan. Fast man börjar klockan 12. Jag har börjat strax innan 12 de senaste två dagarna och möjligtvis imorgon oxå. Och i måndags och tisdags så gick jag inte längre än halv 1 respektive 10. Jag borde inte klaga, för det är alldeldes underbart att slippa göra någonting i skolan. Men om man inte gör någonting vill man ju inte vara där, eller hur?

Nu sitter jag i datasalen och håller på med photoshop. Jag började lite tidigare eftersom min lektion innan är inställd. Så jag kan sluta ungefär halv 3 om jag itne blir klar med det jag håller på med tidigare.

Skor

Nästan nyss hemkommen från Västerås. Jag och mamma åkte dit efter skolan respektiva jobbet. Det blev inte så mycket handlat, men jag köpte det jag skulle göra iallafall. Två par skor. Jag tog bilderna från hemsidan eftersom jag inte kan ta egna just nu när min kamera är trasig.


Skopunkten, 299 kr.


Skopunkten, 199 kr.

Krogen

Igår övertalade Marcus mig att följa med på hotellet. Första gången för mig faktiskt. Det var väl helt okej, men vi åkte hem rätt så tidigt för Marcus var redan ganska full när vi gick in. Han hade nämligen varit på studentskiva innan. Men nästa gång blir vi nog där lite längre!

Ett

Den här veckan har känts rätt så bra. Iallafall om man jämför med förra året. Då var det två år kvar på gymnasiet, fortfarande en massa läxor, prov och lektioner. I år är det bara ett år kvar i skolan, mer än halva tiden på gymnasiet är förbi. Vi har knappt haft några lektioner alls den här veckan. Det är hur skönt som helst!

Barnvakt

Snart sticker jag hem till syrran. Jag ska vara barnvakt åt lillskiten. Fast han är inte så liten längre. Snart 4 månader och en riktig liten tjockis! Men söt som socker är han.

I skolan

Nu har jag slutat. Och jag började för en timme sen. Haha! Mina tre första lektioner var inställda och jag slutar halv 1 i vanliga fall så. Bara ett biologiprov idag och det är helt klart värt det när man börjar 11.40 och slutar 12.30!

Nu tror jag att jag ska åka ner på stan ett tag. Har inget bättre för mig. Sen kanske hem och solar ett tag. Och pluggar, såklart. Har ju två läxor tills imorgon oxå, men det är nog lugnt.

RSS 2.0