IQ-test

Jag hatar att städa och sånt skit, så jag sitter vid datorn och gör IQ-test istället. Och det är mkt roligare! Inte för att jag behöver göra testerna, jag vet redan att jag är smart ;) Enligt Mensas prvotest har jag mycket goda chanser att klara det rikttiga testet, Asså IQ högre än 131.


Nobelpris

Haha! När jag rensade i mitt rum hittade jag lite papper från när jag var liten. Ganska roligt att se alla teckningar och sånt. Och visste ni att jag har fått nobelpris? Jo, det är sant! Nobelpriset för lysande påhittighet ;D


Röja upp

Jag försöker att röja upp lite på mtt rum. Det är väldigt stökigt! Och så har jag en massa skräp som jag aldrig har eller kommer att få nytta för. Det mesta har jag nog fått av mamma eller mormor. Dom är sånna där 'samlarmänniskor' som samlar på onödiga saker. Och jag antar att jag har ärvt det -_-'
Jag vill byta rum oxå, till min brors gamla. Jag skulle vilja ha lite nytt, typ.

Årets första snö

Det snöar ute! Även fast jag inte vill ha vinter blir jag glad av årets första snö :) Det är ganska mysigt.

Jag och Frida följde med hennes kille Micke ut och åkte lite epa. Thomas, en kompis, har bytt sin gamla epa mot en ny och den ser ut som en bodybilder som har tagit anabolasteorider x) Vi åkte runt lite och kollade i vår vita stad. Och slirade lite. Det var trevligt :)


Mat

Idag har jag varit lite med Frida :) Jag ska snart äta lite och sen ska vi ut igen. Tror jag iallafall, annars ska vi vara här hemma och göra chips. Ja, vi ska GÖRA chips ;) Men nu ska jag äta wåflooor!

Klar!

Nu är jag klar med mina benvärmare! Jag är lite lat, så jag orkade inte göra dom så långa ^^ Men dom vart OK.
När man vaknade imorse och kollade ut genom fönstet så ser man frost på hela gräsmattan. Usch... Jag vill inte ha vinter, jag vill ha sommar! Fast, jag vill ju ha Julafton och åka till Kanarieöarna i januari. Okej, så jag vill väl kanske ha liiite vinter då. Men den behöver inte komma innan dececmber ;)

SO-lärare

Vet ni vem Linda Svensson är? Jo, hon är läraren på Ekebyskolan som möjligtvis har något tillsammans med Janne Östlund, som jag lovade att jag skulle avslöja idag ;) Linda är lärare i SO och jag tror att hon rider oxå, då vet kanske vissa vem det är?

Idag ska jag nog göra lite läxor, så jag blir av med skiten. Lite svenska, musik och engelska. Hoppas att jag blir klar snabbt!

Nya skor & jobbromans

Jag hann åka till Åkrahallen igår! Det vart Ben & Jerry's Cookie Dough. Den var god men lite tråkigt när det är bara vaniljglass. Jag tycker mer om choklad ;) Frida sov hos mig iallafall, så idag åkte vi ner till Gallerian och jag köpte ett par skor.



Fina va? :)
Sen åkte vi tillbaka hem till mig för att käka lite. Sen gick vi över till Rebecca och hade skoj med henne.

Vet ni vad jag har hört för rykten idag då? Att min förra mentor, Janne Östlund, har möjligtvis skaffat tjej! Ojojojdå! Han som är den "förevigt singel"-typen. Och inte nog med det, tjejen han kanske är tillsammans med är en kollega! Jo, ni läste rätt. Lite romans på jobbet ;) Nu blir ni allt nyfikna på vem den här personen är va? Hmm... Ska jag avslöja det?

Näh, jag avslöjar det imorgon istället, så det blir lite spännande!


Ingen myskväll

Suck... Det slutar aldrig att regna! Jag kommer aldrig komma till Åkrahallen för att köpa Ben & Jerry's... Suck. Fast det kanske inte gör så mycket ändå. Jag ska kanske inte ha någon myskväll? Jag kanske ska ut och ha lite roligt med Frida istället, som jag inte har haft på ett tag? Det låter oxå trevligt tycker jag :) Eller vad säger ni?

Mysig kväll

Sticka, sticka lilla flicka. Jag är snart klar med den andra benvärmaren oxå, ungefär halvvägs har jag kommit. Jag tror att jag ska ha en liten myskväll ikväll. Sitta vid TV:n och kolla någon film, sticka och äta Ben & Jerry's. Det låter väl trevligt? Fast problemet är att jag inte har någon B&J eller bra film... Fast jag ska väl åka iväg och köpa glassen när det har slutat regna ute. Om det slutar regna vill säga. Då återstår bara filmen. Har ni något tips?

Tjälknöl

Min bror har kommit hem från, ehm, sitt jobb i någon stad som jag inte kommer ihåg namnet på just nu, så jag ska hem till min mor och äta ikväll. Mamma ska laga potatisgratäng och tjälknöl. Tjälknöl är en stor köttbit, som rosbiff ungefär, som man skär i skivor. Det har legat i saltlag så det är salt och gott. Mums! Så jäkla gott! Synd att det tar ett tag att laga, måste vara i ugnen i 12 timmar! Men helt värt det ;)

Horton

I min värld ser alla en ponny och äter regnbågar och bajsar fjärilar. Typ den bästa repliken av en liten gul hårboll i filmen 'Horton' som jag har sett idag. Pappa har varit snäll och laddat hem den åt mig :) Filmen är helt värd att se!

Just nu kollar jag på Idol. Faktiskt ganska bra. Och det är ABBA-tema idag. Roligt att lyssna på, men snart börjar det bli lite jobbigt med hela den här ABBA/Mamma Mia-manin. Jag säger inte att de inte är bra, för de är de, men det känns som om allt handlar om dem just nu.

Höstlov!

Äntligen, äntligen, äntligen höstlov! Kan ni förstå hur sakta de sista 20 minuterna av kemin gick? Jag kolladed på klockan var tionde sekund ungefär. Usch så sakta! Men nu, nu är det äntligen lov!

Imorse när jag kom till skolan, gick jag upp till spanskasalen och såg en lapp på dörren att spanskan var inställd! Yes! tänkte jag då. Men sen insåg jag att jag kunde ha tagit sovmorgon till klockan 10, istället för att börja klockan 8.15. Jag kan inte beskriva mig med andra ord än irriterad och förbannad just då. Men men, fanns inte så mycket annat att göra än att sätta sig ner och spela lite kort i 1½ timme.

Sen hade vi svenska i 1h 40min, prata om ordklasser. Och efter det världens kortare lunch på 35 min. Man hinner aldrig äta. Sen tråkengelska.

På min håltimme åkte jag och Kajsa till Ekebyskolan för att kolla på alla som klätt ut sig och vara med på godisregnet. Men jag hann inte, hade ju kemi efteråt. Men nu är det lov och det är underbart!

Lyxmåltid

Gissa vad jag fick för mat av mamma idag då? En lyxig, utskuren biff med kantareller och bakpotatis. På en torsdag! Medans alla ni andra sitter hemma och käkar pannkaka ;)
Jag har försökt att plugga lite svenska ord medans jag var hos mamma, men det gick sådär. Det är faktiskt ganska svårt att lära sig svenska ord, tro det eller ej. Jag ska läsa lite engelsk grammatik oxå, jippie... Läxor är det bästa som finns, right?

Ingen bild!

Oh yes! Bilden är inställd! Jag skulle ha slutat halv 4, men istället slutade jag kvart över 11! Fast jag viste inte om det förns klockan 1, när bilden skulle ha börjat... Så jag stannade i skolan 1 timme och 45 min i onödan, men helt värt det för att sluta 2½ timme tidigare! :D

Kalla fingrar

Mina fingrar är kalla som isbitar. Jag har riktigt kass blodcirkulation. Det blir inte bättre även fast jag gör finerövningar.
Det är 'Vänner' just nu. Chandler är så rolig att jag skrattar ihjäl mig! Så jäkla bra! Förutom vänner är det inge bra på TV på onsdagar. Det är väl bra så att jag får några läxor gjorda. Fast det är så boring! Eller vad säger ni?

Benvärmare

Jag är ett levande bevis på att tjejer kan göra flera saker samtidigt! Jag sitter vid datorn, kollar på TV och stickar! Ja, ni läste rätt, jag stickar! Ett par benvärmare faktiskt. Det går rätt så bra.
På TV:n kollar jag på 'Ugly Betty', och snart är det 'Desperate Housewives'! Eller om ungefär 20 min, men ändå ;) TV-nörden här! Men till mitt försvar så är det alltid något bra program på.
Men nu ska jag fortsätta sticka, så jag blir klar någon gång. Jag har inte kommit så jättelångt precis ^^ Hörs!


Matteprov

Musiklektionerna är alldeles för långa. Till en början gick det supersegt, men i slutet gick det lite fortare.

Jag hade matteprov i morse. Det började bra, men sen gick det åt *PIP*. När läraren sa att det var en halvtimme kvar hade jag 3-4 uppgifter kvar... Usch vad jag var tvungen att speeda på! Hoppas att det gick bra ändå. Fast det känns inte så.

Stick(a)!

Jag har fått en massa kommentarer från 'Cute Miss Ellen', och hon vill att jag ska skriva lite mer om mina känslor. Så nu har jag bestämt mig att bara skriva om mina känslor i det här inlägget. Och Jag känner väl att det kan vara roligt med lite omväxling.

Just nu är jag glad, för jag är med Emmy :) Det var ett tag sen sist, och det gör mig lite ledsen. Hon är ju så rolig att umgås med!
Vi håller iaf på med våra bloggar. Emmy är ganska lättdistraherad och har bara skrivit en mening på 10 min. Det roar mig mycket ^^
Mina känslor idag har varit blandade. I början av dagen kände jag mig lättroad men efter ett tag blev jag trött och kände att vad som hälst kunde reta upp mig. Så det hjälpte inte att vi hade engelska med världens mest irriterande lärare... Efter lunch kände jag mig mest rastlös, riktigt tråkigt.

Efter skolan åkte jag och Emmy ner till gallerian för att köpa garnnystan. Vi har bestämt oss för att sticka! Emmy och Kajsa ska sticka något som de fäster på en lyktstolpe, som de gör i reklamen ni vet? Jag ska sticka benvärmare! Ganska roligt tror jag ^^

Spännande GG

Jag kan nog påstå att detta var det mest spännande Gossip Girl-avsnittet än så länge! Riktigt intressant och bra. Synd att Emmy var hos sin mormor och missade det. Var det någon annan som såg det?

Idag har jag bara latat mig. Skrivit en lab.rapport till kemin, läst lite ur 'On the Beach', en engelsk bok som vi måste läsa på engelskan. Den är inte så bra, men måste ju läsa den...
Jag har målat mina naglar idag oxå. Röda :) Ifall någon ville veta... ^^

Ny bakgrund

Som ni kanske har märkt så har jag gjort om lite i min blogg igen. En ny bakgrund tyckte jag skulle sitta fint. Bilden har jag tagit själv, uppe vid kalkbrottet för de som undrar, men det är säkert inte många ^^ Jag har inte så många läsare än. Om någon har en idé på hur jag skulle kunna få det, så får ni mer än gärna berätta för mig :)


Skoj

Jag och min syster har spelar 'Super Mario Galaxy' på Wii. Det var mycket skoj och jag ägde Tessa totalt ;) Eller lite iallafall ^^
Innan jag åkte till syrran var jag hemma hos Anniela. Skoj där med :) Har ju inte träffat min kära kompis på ett tag. Vi kollade bl.a på någon film som jag inte vet vad den heter. En komedi var det, så mycket kommer jag ihåg ^^

Myskväll

Jag har nyss kommit hem från Ellen. Jag åkte ju dit igår. Jag, Annie och Ellen skulle ha lite trevlligt, laga mat och dricka :) Väldigt skojigt ^^ Ellen och Annie fick även den geniala idén att färga riset blått. Jag måste säga att det kändes lite skumt att äta ^^
Vi kollade på Idol oxå, Ellen har ju en liten förälskelse i Lars ^^ Eller hon skyller på att sin mamma har det men jag tror henne inte riktigt ;) Efter det kollade vi på 'Sleepy Hollow' med Johnny Depp. Den var riktigt bra faktiskt, värd att se :) När vi hade kollar klart på den satte vi igång 'Northanger Abbey'. Men klockan var framåt 2 så jag och Ellen somnade mitt i filmen ^^
När vi vaknade idag så åt vi frukost. Och det var resterna frpn igår; Chips, choklad, Ben & Jerry's Fossil Fuel och Ben & Jerry's Half Baked. Mums!

Umgås

Snart ska jag åka hem till Ellen :) Jag, Annie och Ellen ska fixa lite mat och ha trevligt :) Kanske blir lite TP igen? Jag och Annie hade väldigt roligt sist iallafall x) Haha.
Jag har inte så mycket intressant att skriva om just nu, inget speciellt har hänt idag. Skolan bara, en massa håltimmar. Det är ju fredag ;)
Men nu ska jag försöka läsa lite i en bok som vi fick på engelskan. Fast den är booooring!

Ingenting funkar

TV:n funkar igen! :D Yes! Då kan jag kolla på Heroes! Men internet slutade funka -_-' Fast nu gör det det igen, som ni kanske märker ;)
Just nu spelar jag 'sanning eller konka' med Emmy på msn xD Askul ^^


Lerskålar

TV:n vill inte fungera :( Pappa sitter och försöker få igång den. Eller det är egentligen boxern som inte fungerar... Måste ju kolla på Heroes ikväll!

Idag i skolan hade vi referatprov på morgonen. Alla ettorna hade det mellan 8.15-11.15. Tre timmar! Fast för mig tog det knappt 2 timmar. Superlång lunch hade man då. Jag, Annie, Kajsa och Emmy spelade lite kort, och jag vann som vanligt ;) Sen stack vi hem till Emmy. Ni ska veta att hon inte bor långt bort men i hennes takt tog det skapligt lång tid!
Klockan 13.00 började bilden, kom precis i tid. Vi fick hålla på med lera igen. Det är faktiskt ganska kul :) Den här gången gjorde jag en skål som det står 'Amandas' på. Jag skulle leta efter bokstäverna för 'godis', men jag hittade bara 'gdis' ^^ Sen blev jag klar och gjorde en lite mindre slarvigare skål av restleran. det blev ganska många sprickor så jag fick sitta och fylla igen dem med slicker. Ja, det kallas slicker. Lite blöt lera som fungerar som lim. Men det vart bra till slut :)

Rätt Pris?

Telefonen ringde nyss. Och som vanligt var det jag som svarade; Ah, det är Amanda. Då svarade rösten i andra änden: Rätt Pris? (För de som inte vet är Rätt Pris en mataffär i Sala.) Det var en turk som ringde ^^ Jag svarade: Ehm, nej. Jag tror att du har kommit fel. *Fniss* Han skrek då till någon i bakgrunden: Nej, inte Rätt Pris! Vad du shalalabla *Klick*
Jag tänkte vafan..? Och började asgarva x) Ibland kan bara sådana saker få mig att småfnissa hela kvällen ^^

Styrka

Jag är så trött i mina armar att jag knappt orkar lyfta upp dem till tangentbordet ^^ Jag har haft styrka på idrotten. Vi har bl.a haft lite step up, sit ups och olika träningar med en järnstång. Asså, inte på det viset x) Utan militärlyft t.ex ^^ Det var grymt jobbigt, och ändå var jag svagast av alla. Jag är ju den enda tjejen ^^ Jag ska försöka att övertala några tjejer i den andra gruppen att byta ;)

Trött

Usch så fasligt trött jag är. Kanske beror på att jag har haft idrott idag? Vi spelade multiboll, ganska jobbigt. Och jag är den enda tjejen så jag måste vara med allla hårdhänta killar... ^^
Det har väl inte hänt så mycket idag. Eller föresten, vi har fått en ny tjej i klassen! Fast bara kanske, hon ska testa på hur det är här först. Isabelle heter hon, verkar trevlig :)
Blä så trött jag är! Ska slappa lite nu ;) Hörs!

Kass bilförare

Vissa personer borde inte få körkort. Jag blev nästan påkörd idag vid musikskolan. Jag cyklade precis utanför och så kom en bil med släpkärra backandes. Jag var precis bakom och var tvungen att rivstarta på gruset, inte så lyckat, för att kärringjäveln (ursäkta uttrycket) inte ens stannade! Hon stannade inte förän jag hade kommit ur vägen, och det var för att släppa av hennes unge! Hon hade alltså inte ens sett mig! Tur att mormor inte hörde hur jag svor efter det ^^ Dra in körkortet tycker jag!

Hål i väggen

Nu har GG slutat och jag har ätit mackor och nu kollar jag på Hål i väggen. På tv6. Jag sitter inte och stirrar på ett hål i väggen x) Men i det röda laget är Andreas Ibohm från Sala med. Ganska coolt, va? ;) Det är ett ganska roligt program, för att vara kändisar som ska passa in i hål i en vägg som kommer emot dem x)

GG

Usch så spännande! Gossip Girl är så jävla bra! Just nu är det reklam så jag tänkte hinna blogga lite ;) Inte för att jag vet vad jag ska blogga om x)
Jag har matteprov imorgon. G-prov i geometri. Tror jag. Haha ^^ Men det går bra tror jag. Matte är min specialitet ;) Asså, ämnet matematik, inte personen Matte xD
Men nu har GG börjat igen! Hörs!

Bibeln

Herregud. Vet ni vem som nyss knackade på dörren? Någon från Jehovas vittnen! Hon undrade om jag hade läst Bibeln. Det är klart, jag har läst hela GT och NT. Not. Jag fick en broschyr om: Vill du veta mer om Bibeln? Hmm, vad tror ni jag svarade på det? Jag undrar bara hur de orkar gå och knacka dörr och fråga sånt?

Winterbells

Mätt och belåten, det är vad jag är. Fick rostbiff och potatisgratäng, mumsigt!
Men innan maten satt jag och spelade en massa spel från en hemsida, den här. Jättegulliga små spel! Ett spel, Winterbells heter det, spelade jag, Emmy och Kajsa igår. Det är en kanin som hoppar på små klockor upp i luften och man får inte ramla ner. Beroendeframkallande av högsta grad! (Den tredje bilden.)

45 minuter kladdkaka

Sitter hemma och väntar på att pappa ska komma hem. Vill ha mat! ^^ Vi ska nog äta någon kötträtt, mums!
Efter maten ska jag åka till Emmy och umgås med henne och Kajsa :) Kajsa tvingar mig oxå att ta med mig kladdkakan jag gjorde igår. Fast nu är det bara tre fjärdedelars kladdkaka. Eller som Emmy sa; 45 minuter kladdkaka x) Haha, så jag skrattade när hon sa det!
Men nu ska jag slappa lite tills pappa kommer ;)

Keramikmuggar

Jag sitter hemma hos mamma, väntar på att hon ska komma hem och ge mig mat! Haha, så lat jag är x)
Idag regnade det när jag cyklade till skolan, hela jag blev blöt och sminket rann. Jag fick t.o.m ett löv i pannan... Men jag torkade ganska snabbt efter det att jag kom till skolan :)

Vi började dagen med lite matematik, woho! Alla elevers dröm! Not... Även fast jag är bra i det är det inte roligt med matte på morgonen. Och jag är typ min lärares favorit, verkar det som. Hon ger mig en massa extrauppgifter och är så trevlig mot mig och kallar mina läxor för "exemplariska" ^^
Efter matten hade vi kemi-prov. Det gick väl sådär. Enligt mig och alla andra var det grejer på provet som inte vi hade lärt oss så mycket om. Men men.
Efter det var det english time. Not fun at all. Hate it! Läraren är bara så... GAAH! Jag kan inte ens förklara med ord... Och det hjälper inte att man är hungrig heller.
Men sen, äntligen, blev det lunch! Biffstroganoff, mums :) Det är en av de få rätter som är ätbara i skolan.
På bilden, 2½ h, fick vi faktiskt göra muggar! I lera! Det var höjdpunkten (förutom lunchen) på dagen! Fast de ska torka och sen in i ungen och blaha blaha innan vi få måla dem och så. Fast kul med lite omväxling för en gångs skull! ;D

Seg dag

Ett lite halvsent inlägg. Det har inte varit någon speciellt spännande dag idag. Har träningsvärk sen idrotten igår och var jättetrött på eftermiddagen idag, på spanska lektionen. Men sen vart jag lite piggare när vi lekte "rita, gissa, spring". Det var ganska roligt ^^
Men jag ska nog plugga lite kemi och engelska nu -_-'
Ses! ;)

USA-längtan

Jag sitter här och gör min musikläxa. Och jag hade lite tråkigt så jag sökte på google. Då kom det fram att man kunde se på kartan över hela världen, och då vart jag lite nyfiken ^^ Så jag letade upp min amerikanska familjs hus (För er som inte vet så har jag bott som utbytesstudent i USA i två veckor) och skolan jag gick på. Nu längtar jag tillbaka så innerligt mycket att ni inte kan förstå! Det var helt underbart där! :'(

No music!

Inställd musiklektion! Det är så härligt! Jag hade bara två lektioner idag och slutade därmed klockan 11.30. Är inte livet underbart? ;) Medans jag sitter hemma framför datorn sitter alla andra i skolan och har syslöjd, bild eller något annat tråkigt i 3 timmar ^^

Jag var uta och fotograferade med Emmy igår, och här är några bilder:

     

Fotografering

Låång skoldag idag. En massa kemi idag. Det är ganska jobbigt... Men efter skolan åkte jag till Emmy med henne och Kajsa :) Vi skulle plugga, men för Emmy gick det inte så bra ^^
Efter ett tag åkte Kajsa hem och jag och Emmy gick ut och fotograferade lite :) Mycket trevligt och roligt. Fast efter ett tag vart det kallt om fingrarna ^^
Men nu ska jag söka lite fakta om pianon och klaviaturinstrument ;)

Gossip Girl

Snart är det Gossip Girl! Yes! Jag skyndade mig hem från min syster för att hinna kolla på det. Jag var där och färgade hennes hår och testade deras Wii Fit. Mycket skoj och mycket jobbigt ^^ Jag var oxå mycket bäst x)
Men nu börjar det! Puss ;)

Regn

Usch så det regnar. Jag har nyss vart och firat min låtsatmorfar Sture, som fylde år för några dagar sen. Lite fika med släkten :) Men när vi skulle hem så öste regnet ner! Som tur var så fick jag och Tessa, min syster, låna mormors paraply. Fast det var mest min syster som lånade det när vi sprang till bilen x) Jag blev liite blöt istället ^^

Men nu sitter jag inne framför TV:n med en mysig filt och med den varma datorn i knät och ska kolla på 'Svensson, Svensson'!

Trevligt

Jag kollar på Idol och Kajsa har nyss åkt hem. Vi har haft det mycket trevligt :)
Vi kollade på bl.a Camp Rock. Den var väl bra, fast inte så bra som jag hade trott. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer ^^ Undrar vem som åker ut ur Idol?
"Den sista som går vidare till fredagsfinalen är... Johan Palm! Det betyder att Jenny åker ut."

Kajsa

Kajsa kommer när som helst. Eller jag har ändrat mig, hon kom nyss x) Så jag får sälskap ikväll :) Skoj!

När jag kom hem från skolan idag så vart jag lite småchockad, pappa hade städat mitt rum! ;o Hela huset faktiskt. mycket snällt av honom.
Men nu ska jag gå, Kajsa är här :)

Wall-E

Jag kom nyss hem från Emmy. Jag åkte till henne efter jag hade ätit mat hemma :) Vi gick ut och fotograferade hösten, fast vi skulle ha gått ut när det var lite ljusare ute eftersom någon klagade på att hon inte ville använda blixten för då såg det inte verklighetstroget ut. *HOST* Emmy *HOST* ^^

Men efter ett tag så gick vi in och satte oss vid Emmys data för att kolla på ett Gossip Girl-avsnitt, men istället så kollade vi på Wall-E. Jag måste säga att det är världens sötaste lilla robot! Jättegullig film :') En film som alla borde se!

Men nu ska jag ta och duscha! See yeah!

Klassfoto

Jag kom nyss hem från skolan. Vi fick sluta en halvtimme tdigare från bilden! Yeay :D På bilden fick vi rita av en blomma med oljepastelfärger. Lite svårt, men kul :)

Vi fick våra skolkort idag oxå! Klassfotot blev bra, men på det enskilda ser jag helt uppblåst ut, och sned. Plus att jag har ett snett leende x)


Bakre raden fr.v: Douglas, Matilda, Malin, Axel, Oda, Alexander.
Mellanraden fr.v: Billy, Annie, Emma, Amanda, Marcus, Johan.
Främre raden fr.v: Mentor Camilla, Julia, Avesta, Lisa, Häwez, Joel.

Usch och blä!

Läxor! Jag har så himla mycket läxor att det är äckligt. Fast egentligen tänk efter lite, hur många är det inte som har haft t.ex matteboken före mig? De kanske har varit på toa och inte tvättat händerna, och sen sätter de sig för att göra matteläxan. Usch vad äckligt! Jag tror att jag har pluggat färdigt för idag...

Jag tittar på Vänner på kanal 5. Och efter det är det finalen av Top Model! Jag har inte sett varje avsnitt, det är så mycket annat bra samma tid. Som igår var det Ugly Betty. Men det är ändå kul att titta :)

RSS 2.0