Snart så

Om två dagar befinner jag mig i Egypten. Det ska bli så jävla skönt, slippa allt här hemma. Byta ut kylan mot värme. Underbart! Jag ska väl börja packa lite smått snart, det mesta som jag inte behöver använda idag och imorgon.

Tlöttelitlött

Jag är sjukt trött. Jag har ingen aning om varför, jag sov rätt bra inatt.

Jag sitter iallafall på samhällslektionen, jag och Annie ska skriva om hårdare/lägre straff. Fast det är bara jag här. Jag och fem till. Mer än hälften av klassen är sjuk. Det är sjukt! Haha, vad rolig jag är... Ni märker ju hur trött jag är. Jaja, nu ska jag väl fortsätta med skrivandet (läs; facebook). Godnatt!

Hell yeah

Dagen har knappt börjat och jag har varit hemma ett bra tag nu. Vaknade hemma hos Marcus, sovmorgon för att min spansklärare är sjuk. Sen en engelska lektion i 50 minuter, och efter det skulle jag ha haft 2,5 timmar matte. Men eftersom några skulle göra prov idag slapp vi som redan hade gjort det att gå på lektionen. Alltså slutade jag klockan 10. Det kallar jag en underbar förmiddag.

Ett år

Igår hade jag och Marcus varit tillsammans i ett år. Det firade vi med att gå ut och äta på Akropolis. Det var riktigt gott och mysigt. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå hur tiden kan gå så fort. Minns förra året som om det vore igår.

Jag älskar dig Marcus, mer än vad jag kan förklara!

Nu räcker det!

Nu får det fan räcka! Vi vill inte ha mer snö! Jag tycker att den där globala uppvärmningen som det pratas om så mycket borde visa sig...

Jag håller på att arbeta med biologiprojektet som jag och Annie ska ha redovisning om imorgon. Vill bara bli av med skiten, men såklart ska vi ju ha prov på det nästa vecka. Men efter det är det över! Efter nästa vecka är det lov och då sticker jag med Marcus och hans familj till Egypten! Det ska bli så jävla skönt.

Så kan det gå

Vet ni vad som har hänt med vårt växthus? Det har rasat ihop. På grund av alla snö som låg på taket. Det som är lite roligt är att dagen innan hade pappa skottat garage- och altantaket och tänkte även skotta växthuset. Men han var trött i ryggen och orkade inte skotta fram vägen dit oxå så han tänkte göra det dagen efter. Ja, ni ser ju hur det gick.


Nu har vår granne skottat bort snön från sitt växthus. Undrar om han såg vårt?

It's a boy!

Jag har blivit moster! Min syster fick en liten pojke imorse, så roligt! Vill bara dela med mig av det.

Studiedag

Vad skönt det är med studiedag. Jag önskar att det kunde vara det jämt. Första delen av dagen spenderades i sängen, sovmorgon är väldigt skönt. Jag sov hemma hos Marcus. Vi spelade lite tv-spel oxå med Ejik och Olle. Självklart vann jag! *Host*

Men snart ska jag äta och efter det plugga. Jippie, precis vad man har lust att göra på sin lediga dag. Okej, det är STUDIEdag. Men ändå.

Lördag

En sådan rolig lördag. Jag håller på att städa nu. Och sen måste jag fortsätta skriva på mitt biologiprojekt. Sammanfattningen måste vara klar tills på måndag för då ska vi översätta den till engelska på lektionen. Skitrist sätt att spendera lördagen. Förhoppningsvis blir jag klar snabbt. Blä.

Marcus

Nu har Marcus mönstrat klart. Och han klarade det, så han får göra lumpen. Jag är glad för hans skull. Jag ringde honom nyss, han kände sig lite ensam där han gick själv i Stockholm. Jag försökte med hjälp av eniro att beskriva vägen till närmsta Swedbank för honom. Det tog ett litet tag, haha.

Saknar dig!


Var är min lärare?

Jag sitter i skolan just nu. Jag och Annie funderar lite vart vår datorlärare är någonstans, för han är en timme sen. Hmm... Jaja, skönt att slippa någon lektion då och då.

Jag vann inte det där armbandet, jag hade för få röster. Men det gör inte så mycket, jag har ju redan vunnit ett armband av henne förut. Ett rött tvåradigt armband som det sttår 'Marcus' på. Sitter och tänker lite extra på honom nu när han är i Stockholm på mönstring. Han blir klar idag men ska stanna enda tills söndag men några kompisar. Lite småtråkigt för mig, men jag måste ändå plugga i helgen så det är väl lika bra att han inte är hemma och distraherar mig.

Jag håller på att bli lite småhungrig nu, ska nog gå till matsalen och äta soppa (läs; fil och flingor).

Kom igen!

Sista dagen att rösta på mig! Imorgon räknar hon rösterna! Snälla rösta på mig, nummer 11, HÄR.

Yo estoy muy klantig

Lite humörsvängningar idag, woho. Har badat i skolan idag. Eller ja, inte i skolan, i badhuset. Jag är en av ytterst få tjejer som tycker att det är kul att simma. Inte alltför ansträngande, men man får hålla lite koll överallt när man simmar på rygg. Att man inte vandrar iväg med tankarna och bara simmar och en PANG! Smäller in huvudet i basängkanten som jag gjorde. Duktigt Amanda, duktigt.


RSS 2.0