Gott nytt år!

Inget jobb för mig idag heller. Haft feber och huvudvärk längre än vanligt den här gången. Men förhoppningsvs så försvinner det imorgon när det nya året kommer. Jag håller på att måla naglarna nu när man har lite tid över. Sen ska jag åka över till Jonte med efterrätten som vi ska ha ikväll. Och ikväll ska jag tillbaka dit. Vi får se sen vad kvällen har att erbjuda.

Julklappar i överflöd


Julen är hääär, och förbi

Julafton var utmärkt. Först åkte jag och Marcus till hans mormor och morfar på julfrukost på förmiddagen. Jag typ ingenting eftersom vi bara någon timme senare skulle till syrran och äta julmat med hela min släkt. Jag provade dock dopp i grytan för första gången. Smaken var det inte ett dugg fel på, men konsistensen på brödet var inte så aptitretande efter ett tag. 
 
Hemma hos syrran sen så var vi ungefär 20 personer, åt julmat, kollade på Kalle Anka, fikade, åt massor av julgodis och öppnade paket. Vincent och Charlie fick en hel det saker. Alla påstod att jag också fick så mycket när jag var yngre. Vincent fick bl.a. en fyrhjuling av min pappa. Den körde han runt på inomhus hela kvällen. 
 
Idag skulle jag ha jobbat förresten, men vaknade av att jag hade mycket ont i halsen. Inte så konstigt när alla andra också är sjuka nu. Pappa är det till exempel, och han brukar vara det en gång per år. Max.
 
Men nu ska jag gosa ner mig ordentligt i fotöljen, äta lite godis och kolla på Harry Potter.

God Jul!

Till er alla, från mig, en riktigt God Jul!

För i år

Woohoo! Nu är jag officiellt klar med alla julklappar. Och en födelsedagspresent. Great!

Jobb hela veckan

Den här veckan blir det fullt upp. Jobbar 10 till 19 i princip alla dagar. Är ledig imorgon och på lördag, men imorgon ska jag färga syrrans hår och ner till arbetsförmedlingen. Det kommer väl vara stressigt på jobbet också, alla ska julhandla. Jag jobbar ju de perfekta tiderna också, så jag är med under både lunch- och efter jobbet-ruschen. Men det är ju bra pengar som är mycket välkomna nu till jul. 

Work, work, work

Fy fan, vilken stressig dag det har varit idag. Jag har jobbat, på Åkrahallen såklart, mellan 15:00-21:00. Från 14:00 ungefär fram till 18:30 brukar det alltid vara fullt upp, men idag var det makalöst mycket för att vara en onsdag. Jag satt i huvudkassan, så då är det jag som ska ringa på folk om det behövs mer till kassan och det är till mig folk ringer om de vill kassapersonalen något. 
 
Efter någon timme eller så var en i kassan som kände sig sjuk och gick hem. När det redan var mycket folk så blev det ännu stressigare när vi fattades en. Rastschemat blev försenat och jag fick min middag senare. Eller, jag fick väl inte riktigt en middag. För när jag öppnade matlådan som jag tog ur frysen i morse så visade det sig att det inte var spaghetti och köttfärssås. Det var bara köttfärssås. Hm. Men tur att det finns lite mat för alla i personalrummet. Jag hittade några mackor och frukt som jag roffade åt mig. 
 
Men nu försöker jag varva ner innan jag ska sova, för imorgon ska jag upp tidigt och jobba igen. Det blir en hel del nu fram till nyår. Så jag skyller på det att jag inte har bloggat så mycket.

1:a advent

Oj, oj, oj. Det är redan andra december, och första advent. Var hem till syrran på adventsfika som hon och mormor hade ordnat. Och efter det åkte jag och Marcus hem till hans föräldrar för en tidig middag. Alltså proppmätt från fikat, sen ännu mer proppmätt från middagen. Och när jag säger hem till hans föräldrar, inte hem till honom, så menar jag att han har flyttat. För de som inte vet. Jag har tydligen inte berättat det för alla. Påstår folk.
 
Han har flyttat till Sätrabrunn. Ja, jag vet. Sätrabrunn. Han är inneboende hos en kompis pappa och hyr ett rum i källaren. Det behövs städas bort en massa bråte, måla väggarna och köpa diverse möbler, sen så är det faktiskt ganska bra. Och det bästa är väl att jag får hjälpa till att inreda och vara smakråd. 

RSS 2.0