Snap!

Gissa vad jag har gjort idag då? Varit i Västerås, igen! Den här gången följde jag med pappa ut på Hälla och Erikslund så jag kunde kolla på en ny kamera på Elgiganten och Media Markt. Det blev faktiskt en kamera, en Samsung WB510 för nästan 2000 kr. Min förra kamera var oxå en Samsung, och jag tyckte att den var jättebra! Hoppas att denna är det oxå.


Västerås

Idag har jag varit i Västerås och shoppat. Jag fick till och med med mig Marcus! Det är tur att han älskar mig så mycket, annars hade han aldrig följt med.

Min kamera har ju gott sönder, så jag använde min mobilkamera när jag tog kort på det jag har köpt. Men det får ni leva med.


Klänning 49 kr, Gina Tricot.


Tjocktröja 199 kr, Gina Tricot.


Linne 129 kr, Gina Tricot.


Linne 129 kr, Gina Tricot.


Tröja 149 kr, Cubus.

Sommarhagen

I fredags åkte jag hem till Marcus, efter att han hade kommit hem från Stockholm. Jag sov där och på lördagen cyklade vi upp till stugan. Vi har sovit där uppe hela helgen, jättemysigt! Synd bara att det har regnat och varit lite kallt, det hade varit skönt om man kunde bada lite. Men vi har spelat kort och kollat på film och haft det gosigt!

Hemma

Idag har jag varit hem till mormor och träffat lite släkt. Det blev mest fika och lek med William och Stefan, typ. Barn är så söta när de är små.

Nu är Marcus hemma från Stockholm oxå. Jag ska träffa honom snart, vi kanske ska upp till stugan och vara där i helgen. Hoppas bara att det inte blir regn och tråkväder. Idag har det ju varit runt 18-19 grader. Det är kallt om man jämför med var det har varit de senaste veckorna.

:)

Min morbror var här nyss. Han lämnade tältet som han och hans fru hade lånat av oss och min jacka som jag hade glömt där. Jag fick oxå ett halsband och lite pengar för kattvaktandet, tack så mycket! Kanske blir en ny kamera av pengarna, eller några shoppingturer kanske.

...

Idag eller imorgon är det sista dagen som jag är kattvakt. Jag ska städa upp lite här och fixa så att det blir rent och snyggt igen. Annars vet ajg inte vad jag ska hitta på idag. Kanske badar om det inte regnar.

Regn!

Det spöregnar! Fy vad skönt med lite regn och inte stekhett ute. Efterlängtat!

!

Ikväll såg vi på Eclipse. Den var väl som de andra Twilight-filmerna. Sen firade vi Lella lite efteråt för hon fyllde 18 år! Gud vad roligt vi har haft ikväll!

Eclipse

Nu har jag bokat biljetter till bion ikväll. Jag, Marcus, Annie, Lella, Malm och Lollo ska se Eclipse. Jag skulle ha bokat tidigare om det gick att komma in på hemsidan och ringa till bion. Man kan bara ringa och boka om någon är på bion och det är bara strax innan en film ska visas. Väldigt dåligt tycker jag. Speciellt när hemsidan har haft problem. Jaja, nu är det fixat och klart!

Bye bye

Nu är Marcus hemma! Hejsvejs nu sticker jag dit!

Rebecca

Idag ska jag träffa Rebecca! Hon har varit i Irland i två veckor och hälsat på släkt så jag har inte kunnat träffa henne. Och hon har inget sommarjobb nu heller som de flesta av mina andra kompisar. Få se vad vi hittar på.

...

Idag sticker Marcus till Norrland. Hans familj ska hälsa på några släktingar där och blir borta tills på måndag. Så jag får inte träffa honom på hela helgen. Men jag hittar väl på nåt annat skulle jag tro.

Recept

Min syster ville ha receptet jag använde när jag lagade mat igår. Det var italiensk kycklingpasta. Låt det smaka!

Mat

Mums! Jag har nyss käkat, mat som jag har lagat själv! Det trodde ni inte va? Jag provade ett recept på kyckling och pasta som jag hittade på internet och det blev gott. Tydligen så gillar jag soltorkade tomater oxå.

Igår firade vi Marcus moster som har fyllt 50 år. Senare på kvällen åkte vi ut till Martina som oxå fyllde år, fast 19. En riktigt trevlig kväll var det igår!

RSS 2.0