Bal

Det var studentbalen i söndags. Jag och Marcus skulle ha gått, men han ångrade sig för ett tag sedan. Inte mig emot, slapp betala den dyra avgiften. Men jag och Emmy åkte ner och tog en del kort. Och med en del menar jag på alla.


Om ni vill se några fler bilder finns det på min facebook!


...

Imorgon ska jag sälja jorgubbar. Det ska antagligen vara 10-15 grader och regna också. Så, roligt jag kommer ha det!

Oh, these sunny days



Jordgubbar är gott

Jag kommer få jobb på Åkrahallen i sommar! När vet jag inte riktigt, men jag börjar antaligen på midsommarveckan. Men jag ska faktiskt jobba redan nästa vecka, med jordgubbsförsäljning utanför. Onsdag till lördag, fyra timmar varje dag. Och det är jobb, ingen praktik. That means money!

En bra dag

Körlektion. Lunch hos syrran. Utelek med systerson. Solning. Grillade hamburgare till middag.

En dag i maj





Ben & Jerry's

Ben & Jerry's har kommit med tre nya glassmaker. De kallas Core och jag har provat en av dem. Dough-ble Whammy är hälften chokladglass och kakdegsklass med kakbitar och chokladsås i mitten. Den var god, men inte godare än de vanliga smakerna. Inte värt de där extra kronorna.


Photo

Fototävling. Jag är med i en fototävling hos stargirlphoto.blogg.se där man kan vinna ett presentkort på tvspelsweb.se för 250 kr. Det är svårt att välja bild. Jag vet inte riktigt vilken man ska ta, när temat är "din bästa bild". Jag vet inte ens om detta är min bästa bild, men jag gillar den. Det är taget på Valborg, och det är Marcus.
Jag skulle vilja ha ett macroset och ett stjärnfilter om jag vann.


Västerås - Jobb

Det blåser rätt mycket ute. Jag märkte det när jag körde med pappa till Västerås idag. Eller rättare sagt när vi kom fram och märkte att övningskör-skylten hade blåst av. Ops. Så vi fick åka och köpa en ny. Och en till ifall den fösta skulle blåsa av på hemvägen.
Det blev lite shopping igen. På Gina Tricot, igen. En klänning och en kavaj den här gången. Orkar och hinner inte lägga upp bild. Jag ska ju nämligen jobba idag, imorgon och på onsdag. Idag så jobbar jag kväll och börjar om 25 minuter. Så, hörs!


Fattiglapp

I onsdags innan jobbet var jag och Emmy i Västerås. Det blev en del shopping för min del. Det var ett tag sedan jag hittade såhär mycket på Gina Tricot. Blev en peng som försvann från bankkontot.

Jag har även kommit fram till att Emmy har någon mystisk övertalningsförmåga. Om hon vill att jag ska göra något med henne, till exempel, så lyckas hon alltid få mig att göra det till slut. Som i onsdags fick hon mig att köpa en shortsdress. En blommig shortsdress. Jag har velat haft en länge, men inte blommig. Blommigt är inte riktigt jag. Men nu köpte jag en iallafall, för hon tyckte att den passade mig.


Från H&M: Shortsdress 199 kr.
Från Gina Tricot: Jeansväs 399 kr, linne 99 kr, byxor 299 kr, jeansshorts 399 kr, svarta shorts 149 kr.

Och by the way, Emmy fick mig även att köpa byxorna som jag egentligen inte behöver. Fast de var snygga.

Rubrik

Jag är nästan frisk. Jag mår bättre och så, men är inte helt hundra än. Men jag gick till praktiken idag ändå, det var ju sista dagen. Men eftersom jag har varit sjuk hela veckan så var de så snälla så jag fick ha praktik hela nästa vecka också. Jag blev först lite halvirriterad, eftersom jag hade körlektioner inbokade och var tvungen att boka om dem igen. Men de är så snälla så jag ska få slute tidigare när jag behövde.

Älskar mitt nya objektiv


Baby boy

Lilla Charlie är bara ett par månader men är redan en liten charmör. Eller vad säger ni?


RSS 2.0