Time for work

Härligt, nu har man jobb i några veckor! Pappa fixade ett på hans jobb. Jag ska inventera skyltar. Alltså så ska jag cykla runt i stan (eftersom jag inte har körkort och inte kan köra bil) och kolla skicket på stadens alla skyltar och se om de behöver bytas eller så. Det är ganska många skyltar så det kommer väl ta ett tag antar jag. Men jag får någonting att göra och jag får betalt, vilket jag tycker är bra!

Bilder

Här är bilderna jag tog på kvällen när folk badade. Ifall ni ville se dem tänkte jag.








Kvällen efter ville Marcus och David bada igen, så jag tog med mig kameran igen.

Midsommarfirande

Från fredag till söndag befann jag och Marcus oss i stugan för att fira midsommar. Det blev först midsommarmat med hela hans släkt och efter det dans runt midsommarstången och lekar, som vanligt. Det är alltid lika trevligt och roligt där uppe när det är folk och något som händer.

På kvällen/natten tyckte några att ett nattdopp skulle vara skönt, så alla vi ungdomar gick bort till bryggan för att bada. Fast jag badade inte, men andra gjorde. Jag passade på att ta lite kort istället.



Dans runt midsommarstsången.





Säckhoppning, kasta bollar i en hink, tennisboll (eg. ägg) på en sked i munnen & pennan i flaskan.

Min tatuering

Som ni kanske vet så tatuerade jag mig i torsdags för två veckor sedan. Nu när den har fått läka ett tag och ser bra ut tänkte jag lägga upp en bild ifall ni var nyfikna. Den sitter på min högra vrist och själva fjärilen är ca 8 cm hög. Och jag har salva på den, det är därför den blänker lite.


Ösregn

Nu öser regnet ner. Det är mysigt när man inte behöver, eller kan, gå ut. Önskar bara att min underbara pojkvän var här så jag kunde mysa lite med honom.

Great day...

I lördags svällde min fot upp rätt rejält. Antagligen efter tatueringen. Den är fortfarande uppsvälld, så eftermiddagen skjutsade mamma mig till vårdcentralen här i stan. Efter några timmars väntan tyckte de att jag skulle åka till akuten i Västerås eftersom mina blodvärden var inte normala. Sen när vi väl kom dit så fick vi vänta ännu längre och ta blodprov där oxå. Men till slut så kom svaren och det såg ut som en infektion, och inte en blodpropp som de misstänkte i Sala. Det blir alltså att gå på penicillin i två veckor och ha foten i högläge och inte anstränga den. Jag får hoppa på kryckor alltså. Så det blev ungefär 6 timmar på sjukhuset idag, mest väntande.


För jag har tagit studenten...

... fy fan vad jag är bra! Äntligen har jag tagit studenten och är fri från skolan. Gårdagen var underbar med underbara människor som jag kommer sakna. Och jag kan inte riktigt fatta att jag inte kommer börja skolan igen i höst, när flera kompisar och Marcus ska det. Jag är för satan arbetslös nu! Det är sjukt att tiden går så fort.

Förresten så har jag tatuerat mig, om ni ville veta. En lila fjäril på vristen. Jag tatuerade mig i torsdags, lagom till studenten. Äntligen fri från skolan, alltså. Kommer kanske upp en bild senare om ni har tur.




Cykelrace

Idag var det cykelrace. Fy fan, säger jag bara, vad kul det var! Dock måste jag säga att det var lite tråkigt; tre av sju stationer involverade att man skulle äta något med fisk. Så det kunde ju jag inte vara med på eftersom jag är allergisk. Och de två första stationerna var det och då blev jag lite otaggad i början. Men senare när jag kunde vara med blev det mycket roligare! Orkar inte förklara vad alla stationer gick ut på, men jag kan säga att klädormen var med, skicka runt ett rått ägg med munnen och glida långt på en pressänning med gegga, för att nämna några. Cykelracet var mycket uppskattat!

Långhelg

Jag har långhelg från skolan nu, p.g.a. Kristi himmelfärd och nationaldagen. Inte för att det är så mycket i skolan att jag hade behövt varit där ändå. Eftersom det är så underbart fint väder nu så ska jag och Marcus ut till stugan och stanna där tills imorgon. Blir antagligen årets första dopp idag eller imorgon. Så jag ska väl packa lite gejer nu och sedan sticker vi.

RSS 2.0