Som jag lovade

Här är några bilder från i torsdags, när jag träffade Emmy. Jag har försökt ladda upp på facebook, men av någon anledning så ville den bara acceptera en av bilderna...
 

Jag gillar hur Emmy står uppe i det blåsiga trädet och sådär casual kollar sin mobil.

 

Jag hatar att komma på rubriker

Upp snabbt och kasta sig iväg till Ekeby idag igen. Lite stressigt, and I don't like stress! Men det blev en heldag med fem lektioner, och sen iväg med Emmy på en liten fotorunda. Vi åkte upp till Finntorpsbrottet, klättrade bland 'klipporna' i solen och tog bilder. Blev inte så bra som jag hade velat nu när jag kollar igenom dem på datorn, men en del dugliga fanns det. En snabbis till statsparken hann vi med innan jag skulle hem och äta. Bilder kommer väl upp här och på facebook inom en snar framtid.

Unos clases otra vez ayer

Vaknade igår morse kl. 7:10 av att telefonen ringde. Lite halvt yrvaket svarade jag och fick frågan om jag kunde vicka. "Absolut" sa jag, "När då?" Kl. 8:10 blev svaret. Så det var upp direkt, kasta i sig frukosten, snabbt in och ut ur duschen och trampa iväg på cykeln 10 i 8. Jag fick ha två spansklektioner och en engelska. Spansklärarna har små barn så de brukar tydligen vabba med jämna mellanrum. Så det känns som om jag kommer få flest spanska. Vilket inte gör så mycket, då glömmer jag inte bort allt jag har lärt mig.

Våren är här


Back to basics

I tisdags åkte jag till Ekeby för att träffa Marcus mamma. Hon är ju lärare där och hade ordnat så jag skulle få möta en av spansk- & SO-lärarna. Igår, onsdags, fick jag nämligen vikariera för denne. Pang på sådär, snabba puckar. Så jag fick ha en spansklektion för sjuorna och en åtta i SO. Jag gjorde inte så mycket mer än sa vad jag hette och vad de skulle arbeta med. Och så svarade jag på några frågor när de behövde hjälp. Förhoppningsvis blir det fler dagar där!

Dance dance!



































 

!

Som vanligt har det varit dålig uppdatering här. Men senaste veckan har jag bott med Marcus hemma hos hans föräldrar medan de är i Thailand. Vi har tagit hand om hunden, för såna kan tydligen inte ta hand om sig själva. Men det har varit mysigt, trots att Astor har en tendens att dregla mycket. 
 
Jag känner att jag inte har så mycket att skriva just nu, har varit ganska trött idag. Men vi hörs när vi hörs.

En dag på stan (i Beccas kök?)

Det var soligt och fint idag när jag vaknade. Det har det varit nästan alla dagar senaste veckorna. Men jag bestämde mig för att det var riktigt fint väder för en dag på stan. Jag hörde av mig till Becca vid 12 så jag skulle få lite sällskap också. Men hon är som sagt inte den snabbaste människan jag vet. Hon skulle äta frukost och duscha, så när vi väl åkte vid 3 så var solen borta och det snöade ett litet tag t.o.m. Då var det inte lika mysigt att gå på stan längre.

RSS 2.0