London 2

Efter att jag och Emmy hade varit på Kings Cross så tog vi tuben till Big Ben. Det blev några bilder där på the House of Parliament och London Eye. Vi åkte aldrig upp i London Eye, det skulle ha varit bäcksvart när vi väl hade kommit upp. Så det fick bli en annan gång. 
 
När vi hade flamsat klart där tog vi tuben (ja, vi åkte tuben ganska ofta) till Piccadilly Circus och sen till Notting Hill. 
 

Weasleys' Wizard Wheezes

Har försökt göra gif's av några bilder jag tog på the Making of Harry Potter. Den här är av Weaslys' Puking Pastilles. Jag tror att den här funkar. Hoppas, hoppas, hoppas!
 
 

London 1

Nu så kommer ett inlägg om min Londonresa! Ni måste ha varit riktigt otåliga förstår jag. På söndagen så kom jag fram med bussen till centrala London strax efter 19:00. Bussen var en halvtimme sen till flygplatsen och det var kallt och otåligt att sitta och vänta på den. Men tycker nog mest synd om Emmy som stod och väntade lika länge på mig i bara tunn jacka och converse. Vi gick direkt hem till henne och Kajsa och sen bara pratade vi och umgicks resten av kvällen. Kajsa var och fikade med en kompis och hon kom hem lite senare. 
 
Dagen efter gick jag och Emmy upp hyfsat tidigt för att gå på The Making of Harry Potter, the Studio Tour. Kajsa jobbade både på måndagen och tisdagen, så hon följde inte med. Och som den Harry Potter-nörd jag är var jag helt till mig när vi väl kom fram. Det är en rundtur i studion där Harry Potter spelades in, med en massa rekvisita och kostymer. Man kunde även köpa honungsöl där inne, drycken som de dricker i filmerna. Det är inte riktig öl, utan läsk med någon typ av skum ovanpå så det ser ut som öl. Den var ganska god, men det blir lätt för mycket. 
 
Efteråt så tog Emmy med mig till Kings Cross station. För er som har läst Harry Potter vet att det är därifrån de åker Hogwartsexpressen. De har nämligen satt upp en skylt med "Platform 9 3/4" och en halv bagagevagn på väg genom väggen, och jag tog självklart några bilder där.
 


Jag kunde inte låta bli att köpa lite souvenirer när vi var där. Chokladgroda med chokladgrodekort, Hufflepuff-pin och Hermiones trollstav.
Jag vet, jag är nördig.

Återigen i Sala

Nu är jag hemma igen! Jag kom faktiskt hem för några timmar sedan, men har försökt föra över bilderna från kameran till darorn. Just det, försökt. Det finns tydligen inte mer ledigt utrymme... Så datorn är väldigt seg och jag har försökt rensa bland bilderna men det tar mycket lång tid. Jag ska göra ett nytt försök imorgon och hoppas att det går snabbare när datorn har fått vila upp sig över natten. 
 
Alltså kommer det inte upp några Londonbilder ikväll, men förhoppningsvis imorgon. Om det inte blir så kommer nog uppdateringen på fredag åtminstone. En liten sneak-peak i form av en panoramabild kan ni dock få.
 

Snart så!

Jag sitter och väntar på att Marcus ska sluta jobba. Igår och idag har han haft extra mycket att göra på jobbet. Han har jobbat 12 timmar båda dagarna och är ändå inte klar, så han måste jobba imorgon också. Jag hade hoppats få umgås med honom hela dagen imorgon, för på söndag ska jag åka till London och hälsa på Emmy och Kajsa! Jag stannar tills på onsdag, sen måste jag flyga hem till kalla Sverige igen. 

Det snöar jättemycket ute

Det var väl typ allt jag hade att säga.

Önskar jag fortfarande var 19 år

Jag har haft djävulskt ont i visdomstanden/tandköttet/käken sen i onsdags. Jag har trott att tandköttet bara var inflamerat som det har varit förut, så jag har borstat extra noga och använt corsodyl munskölj. Men udag så stod jag inte ut och ringde tandläkaren. Fick en tid på förmiddagen.
 
När jag kom dit så spolade de med saltvattenlösning och sa att det brukar fastna bakterier mellan tandköttet och visdomständerna. Jag fick en spetsig tandborste, och sen sa de åt mig att köpa corsodyl munsalva. 390 kr plus kostnaden för salvan. I princip så fick jag betala 390 kr för en tandborste och vetskapen att jag redan har gjort det som går att göras. Jag har fortfarande ont och tar alvedon, som hjälper knappt 1 timme av 5.

RSS 2.0