Christmas tree

Äntligen har vi köpt en ny julgran! Vår förra i plast kan inte beskrivas som annat än skabbig. Den var väldigt gles åt alla håll och lite blågrön i färgen. Så jag är positiv till att denna kommer vara mycket finare. Vi köpte den av min morbror Olle, som inte ens hade tagit den ur förpackningen. Och han hade köpt den för 4 år sedan. Men det blev ju bra för oss!

Fy fan för kyla

Det är bara november och alla mina kroppsdelar håller på att frysa av. Inte bara utomhus, där det är -15 grader, utan även inne i skolan. Jag skojar inte när jag säger att jag tycker att det är varmt hemma hos mig nu jämfört med skolan. Här är det 18 grader.
Borta i NV-land på skolan kan det inte vara mer än 16 grader iallafall.

Fuuuu

Jag sitter och väntar på att pappa ska sluta så att jag får skjuts hem. Det är så extremt kallt idag, och motvind hem. Not okey.
Har nyss haft historiaprov. Det gick inte alltför bra. Jag får förhoppningsvis ett VG... Jag hatar historia. Eller jag hatar att det är så mycket som vi måste komma ihåg. Och sen var det en grej som inte ens hade stått i boken, det är jag helt säker på.

Jag hatar prov.

Na na na naa, na na na naa

Idag har jag gått runt och nynnat på alla möjliga låtar. Och bland annat någon jullåt. När jag då tittade ut genom fönstret och såg snön falla fick jag en sån härlig julkänsla. Då blev jag lite glad inombords. Sen efter skolan åkte jag och pappa och handlade (extremt mycket folk på Åkrahallen!) och då passade jag på att köpa en chokladkalender! Jag vet, men så länge jag blir glad av det tänker jag fortsätta med att äta det. Det är så underbart juligt.

I väntan på bättre tider

Jag sitter fortfarande i skolan, väntar på att pappa ska sluta så att jag får skjuts hem. Jag vill absolut inte gå hem när det blåser såhär och är kallt. Jag fick skjuts hit alltså, som ni kanske förstår. Eftersom jag har ahft webdesign så sitter jag i vår datasal och gör inte så mycket. Jag har börjat på hemsidan, som oxå är till mitt och Annies projektarbete, och det är lite svårare än jag hade tänkt. Iallafall om den ska bli som jag vill. Och det vill den inte för tillfället.
Det är mer jobb än vad vi hade räknat med...

Yes!

Hell yeah! Jag fick MVG på mitt matteprov!!! Jag var helt säker på att jag bara skulle få VG. Läraren hade skrivit ett fel på en fråga på provet så att det inte gick att räkna ut exakt, så han var snällare på poängen för de som hade förstått uppgiften. Så tack vare det fick jag MVG! Men om han hade skrivit rätt så tror jag att jag skulle ha kunnat räkna ut ändå.

HP

Jag har nyss kommit hem från bion. Jag, Marcus, Annie, Lella, Ejik och Malm var och såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den var bra, de hade inte tagit bort något. De hade ändrat några små grejer men de lyckades ändå göra så att de passade till filmen. Så jag är nöjd.

Nu måste jag plugga, jag har spanskaprov imorgon. Måste göra matte oxå om jag henner eftersom jag var sjuk. Blä.

Sjuuuukling

Jag är sjuk. Förkyld och ont i halsen. Jag har förmodligen feber oxå, men vi har ingen termometer hemma. Så jag sitter och tröstar mig med en chokladtomte. Och letar efter en artikel på spanska som jag ska återberätta imorgon. Om jag åker till skolan vill säga.

Vi hade nationellt prov i Svenska B idag. Inte kul när man är sjuk kan jag säga. 5 timmar fick vi sitta och skriva. Hela jävla dagen. Men jag satt "bara" i 3 timmar. Hoppas att det gick bra iallafall.

Lördag, igen

Idag är det lördag. Som det brukar vara varje vecka vid den här tiden. Nu sitter jag och kollar på Harry Potter och Halvblodsprinsen som går på tv, och snaskar lite godis. Väntar på att det ska bli kväll, fast det ser ut som om det redan är det eftersom det är så mörkt ute.

Jag och Marcus ska iväg till Linus som har födelsedags fest ikväll. Så jag hoppas att det blir en trevlig kväll. Undrar bara vad man ska ha på sig. Skulle tydligen vara formell klädsel. Hm...

...

Det har snöat hela natten. Nu snöar det igen. Det har kommit 15 cm snö. Jag vill inte.

Snöstorm

Great. Det är typ snöstorm ute. Det snöar verkligen, på riktigt. Vill inte inse det riktigt än. Och så blåser det som satan. Jag vill inte ha snö och kallt än...

The last of fall

Nu på eftermiddagen stack jag och Rebecca ut för en promenad. Vi tog med oss kamerorna oxå och jag fick några bra bilder. Man lär ju passa på nu när man är ledig och solen är uppe. Den blir ju mörkt så fort nu igen.









Ingenting. Idol. Muffins.

Det händer inte så mycket här nu. Jag har lov och ändå gör jag typ ingenting. Visst, på lov ska man ju inte göra någonting heller men lite ska man väl kunna hitta på. Jag borde göra lite skolarbete. Rätt så mycket skolarbete. Men jag orkar inte. Det är verkligen skittråkigt och jag har inte lust för fem öre.

Har knappt träffat folk heller på lovet. Förutom festen förra helgen så har jag bara träffat Marcus och Rebecca en gång. Jag är så lat att jag inte orkar ta tag och göra något.

Men för tillfället kollar jag på idol och väntar på vem som åker ut. Jag håller på att baka muffins oxå. Chokladmuffins såklart. Nu är det inte bara kladdkaka jag brukar bakar. Lite kul (och gott) med variation.

Zoe

Idag har jag träffat Rebecca ett tag. Vi har lekt lite med hennes nya kattunge, Zoe. Hon är så sjukt söt att mitt hjärta smälter! Katten alltså, inte Rebecca. Jag passade på att ta några bilder när jag var där.




Kläder

Idag åkte jag till Västerås med mamma. Här är det jag shoppade idag (plus ett par långkalsonger från Åhléns, 129 kr):


Tunika 149 kr, Gina Tricot.


Stickad tröja 199 kr, Gina Tricot.


Linne 99 kr, Gina Tricot.


Trosor 3 för 2, 59,50 kr/st, Lindex.

Magnus Betnér

Igår kväll var jag, Marcus och några till och såg Magnus Betnér här i stan. Han var skitrolig och bra och det var absolut värt pengarna. Det bästa är ju att han faktiskt har rätt i det han säger och skämtar om, det är det som är så jävla bra.
Synd för dem som inte såg honom!

RSS 2.0