Mors Dag

Imorse vaknade jag hemma hos Marcus, igen. Jag ville inte åka hem inatt, när vi precis hade kollat på en skräckfilm. Fast det kan ha varit en liten ursäkt för att få spendera en natt till med min älskling.

Men efter att jag hade vaknat och ätit frukost åkte jag och köpte Mors Dag-present och sen hem till mamma. Vi begav oss senare till mormor för att fika en stund med släkten. Och en stund är ca 4 timmar. Men det är ändå trevlligt, att träffa alla.

Helt jävla...

Jag sov hos Marcus inatt. Så imorse åkte vi upp till stugan. Helt underbart skönt där uppe! Solen gassar och man ligger i gräset och solar. Lite musik på det oxå. På ca 6 timmar har jag inte gjort ett skvatt, bara latat mig. Helt jävla underbart!

Men när vi kom tillbaka till stan började Marcus och Martin spela 'RISK' igen... Och det som är så grymt irriterande är att efter ca 2 timmar kollar de lite i regelboken och upptäcker att de har gjort helt fel. Så de sa att det blev oavgjort och packade ihop. 8 timmar av livet som bara försvann. Helt jävla värdelöst!

Ta ingen risk med RISK

Minigolfen igår gick sådär. Jag och Kajsa kom på delad sistaplats. Men inte så långt ifrån Ejik som vann. Efter att vi hade spelat klart så åkte vi hem till Marcus. Vi skulle röka vattenpipa men Marcus hade den hos någon kompis som inte var hemma. Så då började han, Ejik och Martin, Marcus brorsas kompis, spela 'Sagan om Ringen RISK'. Jippie...

Jag och Kajsa tyckte inte att det var det roligaste så vi spelade lite kort och sen gick ner på stan och köpte godis. Sen till ett desperat försök till att få dem att sluta spela bad vi Marcus ringa och kolla om han som hade vattenpipan var hemma så att jag och Kajsa kunde åka och hämta den. Och det var han så vi begav oss iväg.

Tack och lov så slutade de spela efter ett tag, efter att vi hade kommit tillbaka. Minst 4 timmar satt de där och spelade. Och ingen vann. Nej, de skulle ju självklart fortsätta spela idag. Suck.

Efter regn

Kommer solsken! Och det är vi mycket glada för. För regn är bara besvärligt. Eller ja, för det mesta iallafall. Kan vara bra om man vill slippa ett utomhuspass idrott. Men nu är det riktigt behagligt.

Nu sitter jag och väntar på att Marcus ska sluta jobbet. Då ska jag, han, Ejik och Kajsa spela lite minigolf. Roligt, roligt. Iallafall tycker jag och Kajsa det, Marcus bara skrattade när jag frågade om han ville. Ejik tror jag inte tycker så mycket. Om minigolf alltså.

Sista gången

Äntligen! Sista kick 'n boxträning! Jag har verkligen längtat. Speciellt förra gången ville jag att det skulle vara över. Men idag är jag taggad! Jag var taggad redan igår för det här. Sista gången måste man ju göra sitt bästa och visa vad man går för.

:)

Oj, vad överraskad jag blev! Efter klockan 5 sådär plingade det på dörren. Och jag tänkte vem kan det vara? Och när jag öppnade så var det Marcus. Det hade jag inte förväntat mig, men glad blev jag.

Vi kollade lite på TV medans jag väntade på att maten skulle bli klar. Och efter det åkte vi hem till honom. Hans pappa fyller nämligen år idag, grattis till honom, så det blev fika med hans släkt.
När alla hade gått så tog vi med oss hans gulliga boxervalp ut på en skogspromenad. Det var riktigt mysigt.

"Jag är fångad av en stormvind..."

Det blåser storm ute. Och jag kan säga er att det inte är lätt att spela tennis när det är orkan. Det blir inte lättare när man inte kan spela över huvud taget. Men jag och Kajsa lyckades till viss del iallafall. Bättre än våra motståndare alltså.

Det var inte roligt att cykla hem heller. Ni kan ju lista ut att jag hade motvind. Och droppen som får bägaren att rinna över är när man måste trampa i nerförsbacke för att inte riskera att åka baklänges upp igen. Fast det lilla positiva är att jag har en Ben & Jerry's i frysen! Sug på den ni, haha!

Min mobil

Min mobil är trasig. Den har skjutlucka, och när man skjuter upp den är den fortfarande mörk. Men sen när man stänger den igen så börjar den lysa. Skjuter man upp den då så släcks det igen. Det är mycket irriterande.

Det lilla positiva är att jag kan använda mobilen perfekt när luckan är stängd. Men jag måste ju öppna den när jag ska skriva sms. Och det gör så gott som hela tiden. Så jag ser inte vad jag skriver. Så jag lär väl köpa en ny. Precis, jag. Och vissa tycker att jag är bortskämd.

Fast ett litet bidrag skulle inte skada. *Host* Mamma *host*

...

Idag har jag solat igen. Fy fan vad skönt det är! Synd bara att solen gick bakom ett stort moln nu. Men då får jag tid att plugga till mitt engelskaprov som jag har på fredag. Och kanske lite fysik. Inte för att jag vill, men jag kan anstränga mig de sista veckorna.

17 dagar kvar till skolavslutningen.

Sommarvärme

Nu känns det som sommar! Solen skiner och det är supervarmt ute. Dock har jag inte ens tagit första doppet än, sshhh. Men det blir väl av någon gång. Har ju knappt haft tid.

Jag ångrade iallafall att jag tog jeans imorse. Imorgon blir det shorts! Så ni som träffar mig imorgon var redo på håriga ben, för jag är för lat för att raka dem.


Festen

Fest igår. Det blev rätt många, som mest var vi 39 pers, tror jag. Fast det var riktigt roligt! Kul att träffa gammalt och nytt folk. Och med gammalt folk menar jag inte gamla människor, utan folk man redan känner. Så ni vet.

Jag har inte så mycket mer att säga, förutom att det gärna får göras om!

Regn

Regnet öser ner. Usch. Jag som inte vill cykla i det här vädret. Hoppas att det slutar snart. För hur kul är det att komma till en fest helt dyngsur? Inte kul alls kan jag säga.

Party people!

Fest, fest, fest! Idag blir det fest. Marcus kompis har fyllt 18 år så vi ska hem till honom. Och det kommer inte lite folk dit heller. Ungefär 30-40 pers har jag hört. Jag undrar hur alla ska få plats där...

Godnatt

Jag har suttit och gjort skolarbete på en fredagkväll. Jag är inte normal. Jag som inte skulle göra någonting idag. Men tyvärr var det inget bra på TV. Så den senaste timmen har jag skrivit en novell. Jag har skjutit upp den i en vecka nu. Verkligen otaggad på att skriva en novell, speciellt när man var tvungen att skriva en saga innan. Men nu är den äntligen färdig! Så då ska jag väl gå och lägga mig snart.

Slappa, slappa, slappa

Snacka om latdag. Jag har knappt gjort någonting än så länge, och hade planerat att fortsätta med det. Jag och Marcus kom hem inatt vid 3, och jag sov till 12 imorse. Marcus sov till 1, den sömntutan. Haha. Sen har vi bara legat och slappat, kollat lite på TV, fram tills han åkte vid 5.

Och sen dess har jag kollat på TV och suttit vd datorn. Och käkat. Det är det jag hade tänkt fortsätta med resten av kvällen.

Hemskt

Helt värdelös träning idag. Jag var så otaggad det någonsin går. Och jag ville bara hem och göra ingenting. Absolut ingenting.

Hemma hos Annie

Igår var en trevlig kväll. Jag, Marcus, Kajsa, Ejik och Annie rökte vattenpipa hemma hos Annie. Vi kollade på 'Twilight' oxå! Så jävla bra. Jag har inte så mycket mer att säga om gårdagen. Vi gjorde det vi brukade göra i princip.

Fysiklektioner

Jag hatar fysik. Men jag tycker om min fysiklärare. Vi har en ny sedan en månad ungefär, vår förra är mammaledig. Men vår nya är bror till två av mina förra lärare. Så jag är ganska van med hans humor. Men han är väldigt rolig och gör lektionerna, hm, jag kan inte roliga, men de blir iallafall mer uthärdbara.

Idag, till exempel, tog han med sig Malm till ett annat rum bredvid klassrummet. Först satt jag och Annie och skrattade och tänkte på andra saker som jag nog inte ska skriva här, för då tycker ni att jag inte är ett dugg normal. Inte för att jag är det. Men sen kom de tillbaka med en spikmatta som några elever hade gjort. Jag hade velat testa, men jag tyckte att en egengjord spikmatta inte vore det bästa.

Men Joel testade. Han tog till och med av sig tröjan till Malms förtjusning.


Förbättra mig

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket. Men jag har inte haft större lust, eller något att blogga om. Inte speciellt mycket tid heller. Men jag ska försöka förbättra mig. Jag lovar.

19/5 -09

För 3 månader sedan blev jag och Marcus tillsammans. Den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag ville bara dela med mig av det.

Friluftsdag

Sovmorgon till halv 10 idag. För att spela badminton i en timme. Sen lunch fram till klockan 2. Skapligt trevligt. Jag, Bea och Emmy stack hem till Emmy för att vänta på eftermiddagsaktiviteten; Powerwalk. Sen började det regna, så vi slapp den! Så allt jag har gjort idag är ett halvseriöst spel av badminton.

Fast jag cyklade hem till Marcus efter att han slutade jobbet. Men där gjorde man ingenting heller. Degade lite framför TV:n bara.

Igår

Klassfesten var riktigt rolig igår! Tyvärr så kom det inte så många från respektive klasser, men det var trevligt ändå. Synd bara att det kom oinbjudna som började bråka. Men det löste sig till slut.

Det blev inte så många biler, min kamera började krångla och jag orkade inte hålla på med den. Men här är en bild eller två:


Klassfest

Idag är det lördag. Vilket betyder, KLASSFEST! Den här gången är det klassfest med NV08 och SP08B. Det kommer bli så jävla kul! Fast jag skriver som Kajsa skrev, den förra festen är mycket svårslagen.

Är det bara jag som känner så?

Har jag nämnt att jag hatar telefonförsäljare? In case I haven't, I do. Det är alltid jag som svarar i telefonen hemma. Och för det mesta så ringer de vid den här tiden, runt 3. Och hur många har egentligen slutat jobba då? Inte många. Och då måste man alltid svara och säga att "Nej, min pappa är inte hemma just nu". Fast jag har mest lust att skrika åt dem och slänga på luren.

Jag har varit lite irriterad nu på eftermiddagen i skolan. För mycket socker, haha. Men iallafall så ringde det nyss en telefonförsäljare. Jag svarade i telefonen, och vad är det första man hör? Jo, hon i andra änden sitter och nyser som en tok! Vem är det som ringer någon medans de nyser? Jag förstår inte.

Hyper!

Jag är lite smått hyper idag. Fast jag inte har ätit mycket socker. Bra lite. Men jag var hyper redan innan jag åt nåt, så därför tog jag lite socker för jag trodde att jag hade sockerbrist. Men jag hade fel. Haha! Jag tycker bara mest synd om mina klasskamrater. Fast, det är rätt åt dem.

4 timmar av mitt liv

Jag har nästan glömt bort hur det är att göra något. Jag har varit i skolan hela dagen, fram till halv 4. Sen cyklade man hem för att äta och direkt efter det åkte vi till trafikskolan för att gå på introduktionskurs. Det var inte så fasligt tråkigt, mest jobbigt att sitta still. Man fick lite ont i rumpan efter att sitta still i 4 timmar.

Men nu är jag hemma igen och kollar på semifinalen av Eurovision Song Contest. Jag kommer ju missa finalen på lördag, för vi ska ha klassfest då. Men klassfest är helt klart bättre än ESC.

Engelskalektion

Nu har vi engelska. Och ni tycker antagligen att jag alltid sitter och bloggar när vi har tillgång till datorer. Men nu är jag faktiskt klar med uppgiften. Ville bara berätta det.

Hårlös

Jag har klippt mig. Eller ja, min frisör har klippt mig. Och jag tror att jag är nöjd. Det blev bättre än förra gången iallafall, fast det var samma person som klippte.
Men det är väldigt kort nu. Speciellt i nacken. Jag bad om att hon skulle tunna ut mycket för mitt hår blir så tjockt och tungt där. Så när hon hade klippt klart och jag kände efter tänkte jag "Shit, jag har inget hår kvar!". Fast jag tänkte det mest som "Yes, äntligen tunt hår!".
Så jag antar att jag är nöjd.

Maoam

Ibland undrar jag hur vissa tänker. Speciellt fabriken som tillverkar godiset Maoam. För det kan omöjligt bara vara jag som tycker att detta är perverst?


Bilder

En sån vacker dag det är idag. Synd bara att det blåser lite kallt. Nyss, efter skolan gick jag iallafall ut och fotograferade lite i trädgården.










Glasögon?

Antingen behöver pappa galsögon på heltid eller så har han bara struntat i att säga något. Han har iallafall inte påpekat min svarta fläck på överläppen. För han borde ha sett den iallafall. För det har minsann alla andra gjort.

Min kemilärare (numera biologilärare) frågade t.o.m om jag hade blivit misshandlad. Eller om jag hade sugit på en bläckpenna. "Ja, inte var det jag som sög iallafall." var mitt svar. Medans Annie stod bredvid och asgarvade.

Lunch

Nu har jag lunch. Står vid en dator i biblioteket och tråkar. Vi fick nämligen lite extra lång lunch av vår fysiklärare. Jag måste säga att han är inte lik sin bror (min förra spanskalärare) på det sättet. Annars är de lika som bär till sättet.

Idag tror jag att jag ska ta mig ner till trafikskolan på något sätt och kolla min syn. Så jag kan skicka in papprena så att jag får börja övningsköra. Jag tycket att det börjar bli på tiden. Jag, mamma och pappa ska ju på den där föreläsningen, eller vad man nu ska säga att det är, på torsdag. Sitta och mögla i 4 timmar, jippie.

He did it again

Visste ni att man kan få sugmärke på läppen? Det vet jag. Av egen erfarenhet. Marcus har gett mig ett sugmärke till. Fast han lovade att ine göra något mer. Fast jag kan nog tro på honom om han säger att han inte trodde att det skulle bli något på läppen. För ärligt talat så trodde inte jag heller att det skulle bli något. Så nu har jag en blåsvart fläck på överläppen. Kul.

Grillkväll

Det var grillkväll igår. Hemma hos Annie. Väldigt trevligt, förutom Marcus och Ejik som klagade på att jag och Kajsa hade köpt en färdiggrillad kyckling. De kunde bara inte acceptera att vi inte ville grilla. Det är inte spciellt roligt om det spöregnar, även om grillen står under tak.

Sen när vi skulle bege oss hemmåt blev jag övertalad att åka till Marcus istället för hem. Jag har ingen egen vilja när jag är trött. Så jag sov hemma hos honom. Och jag fick faktiskt massage innan jag somnade. Rättare sagt somnade jag ett tag av massagen.
Jag har en underbar pojkvän.

Plugghjälp

Jag och Kajsa sitter hemma hos mig. Jag sitter vid datorn och Kajsa pluggar matte. Hon har nationellt prov i matte A nästa vecka och jag har lovat att hjälpa henne. Så hon skriker till när hon behöver hjälp. Det känns så bra när jag är tillräckligt duktig för att hjälpa mina kamrater med skolan. Jag känner mig så smart. Fast i alla mina kompisars sällskap så känner jag mig översmart i vilket fall som helst. Kan finnas något enstaka undantag.


Harry Potter

Jag har engelska nu. Jag och Annie ska skriva en uppsats om engelska författare och vi har valt ut Jane Austen, J.K. Rowling och J.R.R Tolkien. Jag söker fakta om Rowling, hon som skrev Harry Potter-böckerna ni vet, och blir lite småkär. Hon har skrivit andra Harry Potter-relaterade böcker så som 'Quidditch Through the Ages' och 'The Tales of Beedle the Bard'. Jag vill så gärna läsa dem!
Jag erkänner, jag är en liten HP-nörd.

Samma gamla visa

Here we go again. Varje torsdag är det samma sak. Vaknar, äter frukost vid TV:n, fixar sig, cyklar till skolan, uthärdar skoldagen, cyklar hem, sätter sig vid datorn och TV:n, gör läxan om jag har någon, äter, kollar på 'Top Chef', tränar, duschar, sätter mig vid TV:n och datorn igen.

Och efter varje träning brukar jag skiva ett inlägg om den. Jag har tröttnat lite på denna samma gamla torsdagsrutin. Jag måste göra något åt det.


Värdelöst

Idag hade jag nationellt prov i engelska, igen. Hör- och läsförståelse den här gången. Tror att det gick bra. Efter det hade jag lunch i en evighet och sen bild, lika länge. Det var min skoldag idag, från kl. 8:15 - 15:30. Två "lektioner" på hela dagen. Helt jävla värdelöst.

Skor

Mina nya skor som jag köpte igår. Nu har jag bilder på dem:


Vagabond 320kr på rea, Eurosko.


Vagabond 480kr på rea, Eurosko.

Do it

Idag ska jag allt som behöver göras. Jag och Kajsa har fixat med lokal till en klassfest mellan NV och SP. Vi har pratar om det länge och äntligen blir det av! Jag har även beställt klipptid till nästa vecka. Mitt hår är på tok för långt.

Jag ska även göra mina läxor, som jag har till fredag och måndag. Engelska verb, recension på 'Flyga drake' och så ska jag skriva en saga. Ja, min svensklärare tvingar oss att skriva en saga. Låter väl kul? *Host*

Väder

Ibland har man tur. Jag var nyss på stan och köpte skor, 20% rabatt på hela butiken! Jag köpte två par, bilder kan komma sen. Men iallafall så testade jag min moppe för första gången i år. Det är så skönt att köra moppe, bara köra omkring varsomhelst.

Men nu när jag kom hem för 5 minuter sen så var vädret underbart fint. Jag gick in för att hämta garageöppnaren och när jag kommer ut igen vräker regnet ner. Det är riktigt aprilväder, fast det är maj nu. Konstigt det där.

Tänk om

Ibland får man tänka en gång till. När jag cyklade hem från Emmy duggregnade det lite. "Det är faktiskt ganska skönt när det regnar" tänkte jag. Men sen, halvvägs hem ungefär, började det spöregna. Det var inte en fläck på mig som var torr när jag steg in genom dörren hemma. Men det var ändå ganska skönt med spöregn oxå. När man visste att när man kom hem skulle man få ställa sig i den varma duschen.

Emmy

Nu sitter jag hemma hos Emmy och snyltar på hennes dator. Hon håller på att slå in Kajsas försenade födelsedagspresent, och det är lite underhållande. Jag har alltid undrat hur hon tänker och gör när hon slår in packet, hon är så finurlig om man säger så. Haha.

Det är alltid lika roligt att umgås med Emmy, man skrattar hela tiden! Det är synd när man börjar gymnasiet och inte ser sina vänner lika ofta som man gjorde i högstadiet.
Fast fördelen med gymnasiet är att man får nya vänner.

Kursprov

Imorgon ska man tillbaka till skolan, igen. Och när man har kommit tillbaka efter en långhelg ska man ha kursprov i kemi. Jippie... Jag har pluggat i ca 2½ timmar och det är mer än vad jag minns. Men jag kommer ihåg det mesta fast det är lite suddigt.

Jaja, jag lär väl fortsätta plugga om jag vill ha ett bra betyg.

Porky's

Igår kväll blev det en cykeltur hem till Annie. Jag, Marcus och Annie tog en omgång med vattenpipan och kollade sen på film. Filmen, Porky's II, var grymt bra! Samma underbara humor som i första filmen, som vi såg dagen innan. Helt klart sevärd!

Stugan

Både idag och igår har jag följt med Marcus med familj upp till deras stuga. Hjälp till lite med olika arbeten där. Eller ja, mest kollat på medans de andra jobbat. Marcus tyckte inte att jag skulle jobba något, så då gjorde jag inte det heller. Fast jag hjälpte till lite iallafall.

Sen idag var Ejik och Kajsa där uppe oxå. Roligt att umgås med kompisar, förutom Kajsas tjat om svininfluensan. Bara för att vi andra är lite förkylda så tror hon att hon kommer få det och dö.


Marcus lånade grannens permobil, skateboard och hockeyklubba för att leka riddare.


Marcus anfaller Ejik.


Kajsa.

I Heart You

På Valborg fick jag min födelsedagspresent av Marcus. Ett silverhalsband med ett hjärta. Och på hjärtat var datumet vi blev tillsammans ingraverat, 19/2 - 09. Så jäkla fint! Det var riktigt gulligt av honom.

Jag älskar dig Marcus!


Valborg

Det blev inget inlägg igår. Jag var knappt hemma på Valborg. Direkt efter skolan åkte jag och Kajsa ner på stan för att möta Kajsa. Efter det åkte vi upp till Ejiks stuga, där Ejik, Malm och Annie redan var. Vi väntade på att Marcus skulle sluta jobba så att vi skulle börja grilla. Grilla flintastek, mh!

Sen satt vi där uppe och snackade, åt, drack och spelade spel i 8 timmar innan vi cyklade in till stan igen. Åkte till Marcus för att lämna cyklarna och sen gå ner på stan. Det tog väldigt lång tid, man mötte folk hela tiden! Men en jävla kul dag/kväll/natt var det!


RSS 2.0