Valborsmässoafton

Vaknade sjuk imorse, så blev inget jobb. Halvförkyld, svinont i halsen och tung i huvudet. Nu senare på eftermiddagen känns det lite bättre iallafall. Sitter hemma hos Marcus och vi ska snart grilla och efter det kolla brasan nere på stan. Mer än så kommer jag antagligen inte orka, och mer än så hade vi inte planerat heller. Så det gjorde inte så mycket att jag blev sjuk. Förutom att det aldrig är kul att vara sjuk då vill säga.

Marcus står i duschen och jag väntar på honom. Jag är redan klar, som jag alltid brukar bli innan honom. Fast man är tjej så kan man faktiskt fixa sig snabbt (med undantag för Rebecca då). Jag har tagit lite foton med mitt nya objetiv som jag fick av pappa. Och jag är helt förälskad i det! Jag kan ta underbart nära närbilder, som jag har saknat sen min allra första kamera. Nu väntar jag bara på att våren ska blomma ut ordentligt så det blir fina färgglada kort.


Idag är ingen vanlig dag...

...för det är min födelsedag! Hurra, hurra, hurra! Eller nåt åt det hållet. Jag blir 20 år idag iallafall. Officiellt vuxen alltså. Jag har fått två paket so far. Av far. Objektiv Tamron AF DI 70-300/ 4-5,6 CANON och en extern hårddisk på 1 TB. Nu kan jag stryka de från önskelistan!


Bild från förra året.

Emmy



"Hej. Var det bra så? Tackar!"

Nu har jag jobbar en vecka på Åkrahallen. Och tydligen räcker en vecka för att jag ska bli arbetsskadad. På vilket sätt jag är skadad undrar ni? Jo, inatt så vaknade jag, eller jag halvsov/var halvvaken, och insåg att jag satt upp i sängen och försökte scanna in en streckkod på min kudde. Jag satt och drog den fram och tillbaka, vred och vände på den men det blippade aldrig till och jag blev extremt frustrerad. Jag gjorde så flera gånger tills jag insåg att jag var hemma i sängen och inte på jobbet.

De varnade mig att det skulle bli så, men jag trodde inte att det skulle hända. Åtminstone inte såhär snart.

...

Det snöar. Mycket. Den 20 april. Det kallas inte aprilväder för inget.

Story of my life

Två dagar avklarade på ICA. Tolv dagar kvar. Det går bra också, sitter i kassan. Jag jobbar bra tider, förutom på fredag då jag jobbar 16:00-22:20. Av oss tre praktikanter som jobbar den här veckan så fick just jag kvällspasset på fredagen. Det känns lite typisk.

Flower gleam and glow

Jag kan förstå varför blåsippor inte är fridlysta i Västmanland. Jag, Marcus och Ejik tog en promenad tidigare idag på gröna gången. Det var fullt med blåsippor längs gången. Och gullig som han är så plockade Marcus en liten bukett till mig.


Äter godis och drömmer om körkort


Busy busy

Idag har jag jobbat. Catering på en begravning. Blev ringd igår och frågad om jag ville och kunde jobba idag. Of course! Och idag har jag fått mejl om praktiken på Åkrahallen. Jag börjar på måndag redan, och ska jobba 5-6 timmar per dag måndag-fredag lite olika tider. Så det blir säkert bra, och förhoppningsvis sommarjobb där sen i sommar. Om jag inte får ett fast jobb innan dess, vill säga.

Glad Påsk

Påskmat, påskägg, ja nu är det påsk igen. Jag har varit ute i stugan och firat lite påsk med Marcus familj, som vi brukar göra på påskafton. Och imorgon blir det att fira påsk med min familj också. Fast vår familj är lite större och med små barn så det blir kanske inte en jättelugn påsk.

Syrran ville att vi skulle träffas senare och äta middag istället för lunch, vilket funkar utmärkt för mig. De ringde nämligen in mig för att jobba på hotellet ikväll, och då blir det sent så jag kommer sova länge. Men pengar i påsk är inte fel!

Oj, vad ofta påsk blev nämnt i det här inlägget.

5. Sommarvärme

Hm, det kliar i mina fingrar för att få skriva. Har dock inte så mycket att säga. Jag har haft körlektion idag, och den gick bra. De ringde från hotellet innan också, jag ska jobba den 21:a och 28:e. Så jag slipper iallafall jobba på min födelsedag! Och om ni är sugna på att ge mig en födelsedagspresent, jag fyller ju faktiskt 20, så önskar jag mig:

1. Objektiv: Tamron AF DI 70-300/ 4-5,6 CANON

2. Objektiv: Canon EF 50mm 1:1.8 II

3. Extern hårddisk på 1TB

4. FLytta hemifrån-grejer (stekpannor, kastruller, brödrost, presentkort på IKEA mm.)


RSS 2.0