Fotoramar

Äntligen har jag fått upp lite tavlor på väggen i mitt rum. Jag har haft rummet sen Julafton förra året och nu har jag fått upp mina första bilder. I det här huset händer saker fort måste jag säga. Men nu är 8 st fotoramar på plats, och ska stanna där.

Thai

Jag har inte bloggat på ett bra tag nu. Så jag tänkte att det började bli dags. Men jag har inte gjort någonting, så det finns inte så mycket att säga. Jag ska snart ner på stan iallafall. Jag och Ellen ska käka thaimat. Jag har gjort det en gång förut, och då var det inte gott. Så jag kanske får åka hem och käka något efteråt oxå, haha.

Gullunge

Idag har jag stäffat min brorson. Han och hans mamma var hemma hos min mamma på lunch. Och då passade jag på att vara där. Och han är så grymt söt! Om man kollar på kort på min brorsa när han var liten så ser de två exakt likadana ut. Speciellt deras superblonda hår.

Åh Jesuses

My dear boyfriend ringde mig alldeles nyss. Han ville ge mig en liten heads up, för han har snaggat sig. Det enda jag fick ur mig var "Va..? Oh my God...". Fast jag har inte sett det än så jag vet inte hur det ser ut. Men jag kan nog föreställa mig...

Fototrip in the backyard

God morgon! Eller ja, morgon och morgon. De flesta vaknar väl runt den här tiden skulle jag kunna tro. Men jag har varit vaken ett tag. Varit ute i trädgården och tagit några kort.
















Knack knack

Igår spelade jag Knackpoker med Marcus familj och släkt. Det gick inte så dåligt som jag trodde att det skulle gå. Jag kom nämligen tvåa! Jag förlorade mot hans mamma. Men jag tar nog revansch någon gång, haha.

HP6

Igår var jag på bio. Jag och 7 andra såg 'Harry Potter och Halvblodsprinsen'. Den var jättebra, och det var mycket komedi i den här Harry Potter-filmen. Men som vanligt så var det mycket som var annorlunda i filmen som inte var i boken. De hade till och med lagt till en scen, helt onödigt. Men filmen var ändå bra.

By the way så har jag och Marcus varit tillsammans i 5 månader idag.
Älskar dig!

Gissa vad?

Jag har nog hittat det mesta i containern för hårda plastförpackningar på jobbet. Allt från skor till bassänger och postlådor. Men idag hittade jag något som jag aldrig trodde att jag skulle finna. Nämligen en rosa, vibrerande dildo.
Ja, det är sant. Fast den var inte hel. Den var i bitar, ungefär uppstyckad. Jag undrar om ägaren hade använt den mycket väl eller om hon var mycket arg på en fördetta pojkvän och behövde ta ut lite agressioner.

100 saker

Kajsa sa en sak till mig för ett tag sen. Det fick mig att vilja göra min egen lista, "100 saker att göra innan jag dör". Jag har kommit på 23 saker än så länge. Och det är väldigt svårt att komma på saker man vill göra. Så ni får gärna komma med förslag!

Usch

Igår hade jag en dålig dag. Hemsk. Bland annat så ramlade jag på cykeln och skrapade upp handflatorna och benen lite. Typiskt.

Men idag har det varit bättre. Jag kom precis hem från jobbet. Bara två arbetsdagar kvar nu!

Klipp klipp

Idag har det varit sol och varmt ute. Det resulterade i att jag, för andra gången i mitt liv, klippte gräset. På jobbet alltså. Båda gångerna. Jag har aldrig klippt gräset hemma och nu när jag tänker efter så är jag ganska bortskämd.

Västerås

Nu är jag fattig. Eller lite fattig bara. Som tur är hade jag ett presentkort på Gina Tricot, 500 kr, som jag kunde handla för. Men jag köpte inte bara saker där.


Väska 399 kr, Åhléns.


Jeans 399 kr, Gina Tricot.


Tröja 149 kr, Gina Tricot.


T-shirt 99 kr, Gina Tricot.

En avklarad, en kvar

Nu har jag jobbat klart för den här veckan. Jag är ledig imorgon, söndag, sen ska jag jobba en vecka till. Usch vad jobbigt. Men som jag redan har sagt, det är pengar. Och jag lär behöva dem imorgon, då jag och Kajsa ska åka till Västerås och shoppa! Har verkligen längtat efter det.

Mat och bio

Efter jobbet igår åkte jag ner på stan. Jag, Marcus, Ejik och Kajsa hade bestämt att vi skulle äta på Akropolis, en jättebra restaurang, och senare gå på bio. Vi såg 'Ice Age 3' och den var riktigt bra! Som de två första flmerna. Har jag nämnt att Marcus och Ejik är stora anhängare av 'Ice Age'-filmerna och kan typ varje replik i filmerna? Om inte, så kan de det. Och det roliga är att Marcus kan låta exakt som Sid, sengångaren. Så jäkla kul! Så jag antar att jag får höra många repliker från den senaste filmen ett bra tag framöver.


Jobb

Mina fötter är trötta. På jobbet måste vi använda skor med stålskydd. Och de är lite tyngre än vanliga skor och mycket mer obekväma. Annars har jobbet varit helt okej.


Jordgubbar

Snart ska jag äta jordgubbar. Våra egna jordgubbar. Supergoda! Jag känner er avundsjuka enda hit.




Sommarjobb

Som ni kanske har märkt har jag inte haft så mycket tid att blogga. Det är sommar och fint väder, för det mesta, och så spenderar jag mycket tid med mina vänner. Men jag bloggar när jag hinner och orkar och har något att skriva om.

Imorgon börjar jag sommarjobba iallafall. På återbruket Returen. Det låter inte speciellt glamoröst, och det är det inte heller. Lyfta skrot, bära skräp, sopa och klippa gräset. Jag jobbade där förra sommaren oxå och då målade jag varningskanten röd- och gulrandig. Mindre kul. Men det är pengar.

Jösses

Herregud. Man skulle kunna tro att man har tagit en sjö och släppt den över Sala. Det bara öser ner! Det är ett vattenfall från stuprännorna som blåser åt alla håll. Det är typ storm ute. Jag hoppas att det har slutat om en timme iallafall, får då ska jag vi hem till min syrra. Visst, hon bor bara två kvarter bort, men jag vill inte ta en superdusch.

Blixtrar och dunder

Är jag konstig som säger att det var jätteskönt väder igår? Det regnade och åskade och blixtrade. Jättemysigt! Blixtrarna var ganska nära oxå, så man såg dem väldigt tydligt. Jag, Ejik och Kajsa följde med Marcus hem en bit i regnet. Kajsa tyckte att det var riktigt roligt där hon gick barfota och hoppade i vattenpölarna.
Det är underbart att känna varmt regn droppa ner i ansiktet.

Frankensteinfinger

Igår hände något konstigt med mitt högra lillfinger. På ett ställe svällde det upp och det såg ut som en puckel. Och jag vet inte ens hur det blev så. Om jag fick ett stick av någonting kanske? Har ingen aning.

Fast Marcus var inte så snäll när han mobbade mig för det. Han kallade mig till exempel: 'Dinosauriefinger', 'Frankensteinfinger' och 'E.T.'. Okej, det kanske var lite kul och såg helt stört ut, men jag visste inte hur jag hade fått det. Konstigt.


Ser ni puckeln? Det var när svullnaden hade gått ner lite. Den var dubbelt så stor.

1 juli

Det känns bra. Jag har fått mycket gjort idag, och klockan är bara 14:00. Undar vad jag ska göra nu i en timme, medans jag väntar på att Marcus ska sluta jobba. För jag ska träffa Marcus idag, äntligen.

Det känns så kasst att han ska jobba resten av sommaren. Och det blir nog värre de kommande två veckorna när jag oxå jobbar. Men man får försöka se det från den ljusa sidan, vilken den nu är.


RSS 2.0