.

4 dagar kvar.

Mat!

Pappa håller på att laga fläskkotlett i ugn! Det är underbart gott! Trevlig med lite mat med tanke på att man inte fick någon i skolan... Det var fisk idag, och eftersom jag är allergisk mot fisk och skaldjur får jag specialmat. Men när jag skulle hämta min mat så var den i någon konstig burk. Som inte gick att öppna. Locket satt fast! Det enda jag tänkte på är vad det var för mat i den där burken... Tänk om det var något gott kött.


Plugg

Jag ska börja plugga nu. Jag kanske har nämnt att jag har nationellt prov i matte B imorgon? Från klockan 8:15-12:15 ska jag jag sitta i aulan och skriva ett sabla prov. Så jag missar min sovmorgon. Men jag missar även en mattelektion, en fysiklektion och en idrottslektion. Så det är väl rätt okej ändå. Jag ska bara köpa något som jag kan äta under den tiden. Om jag orkar.

.

5 dagar kvar.

Homework

Jag som trodde att jag skulle få en läxfri kväll ikväll, den enda på hela veckan. Men nehepp, inte blir det som jag vill. Jag måste göra spanska och engelskaläxa idag eftersom imorgon har jag inte tid. Då måste jag plugga till nationellt prov i matte B. Och på onsdag måste jag plugga mer engelska och fysik. Och samma sak på torsdagen.

Men sen, efter det..! Då, mina vänner, har jag 10 dagar lov! Oh heliga Jesus, tack för att du dog och uppstod!

Dryg Amanda

Herre Gud så dryg jag har varit idag. Mot Malm. Idag kändes som en underbar dag att ge igen för de dagar han har varit så jobbig mot mig och Annie. Jag har haft en sådan energi, trots att jag inte har ätit något socker alls.

Jag tror att det hela började med att jag hade tråkigt på engelskan och testade lite origami. Jag vek en vattenbomb. En kub av papper som man kan fylla med vatten. Självklart så fyllde jag den med vatten när lektionen var slut. Och jag fick den snillerika idén att kasta den på Malm som stod ute och rökte. Oh, så roligt det var!

Efter det så fortsatte jag att dryga. Och dryga. Och dryga. Jag tycker nästan synd om honom. Men bara nästan.

.

6 dagar kvar.


Västerås

Äntligen hemma! Jag och Frida åkte tåg till Västerås idag. Shopping time! Det blev inte så mycket, men tillräckligt. 1000 kr, inklusive mat (McDonalds, of course). Haha, jag har väntat på att få shoppa läääänge.

Det jag köpte var:


Hoodtröja, 599 kr på Carlings.


Jeans Leggings, 179 kr på Gina Tricot.


BH, 129 kr på New Yorker.


Tröja med huva, 139 kr på New Yorker.

Släck lamporna!

Släck lamporna! Nu är klockan 20:30 och alla lampor i hela världen ska vara släckta i en timme.

Tomorrow baby!

Imorgon är det söndag! Yes, yes, yes! Jag har inte längtat till en söndag på jag vet inte hur länge. Imorgon ska nämligen jag och Frida åka till Västerås och shoppa! Jag har inte varit i Västerås på jag vet inte hur länge, alltså inte köpt något på en evighet. Jag har verkligen saknat Gina Tricot. Och New Yorker. Och ett större H&M. Oh så glad jag är för imorgon!

Bekämpa vädret

Om ett litet tag ska jag och Rebecca bekämpa vädret. Eller det är mer gårdagens väder som ligger som ett tjockt täcke på marken. Förhoppningsvis smälter snön fort bort.
Vi ska åka ner på stan, för hon ska tydligen köpa smink för en förmögenhet. Mer än vad jag skulle kunna betala för ett par skor, nästan.


En vecka

Bara en vecka kvar då. Gud så jag längtar en vecka fram i tidgen. Då är det påsklov, 9 skolfriadagar. Och om en vecka kommer Marcus hem från Sälen. Han åker dit imorgon, så idag var sista gången jag fick träffa honom på de följande 8 dagarna. Men riktigt mysigt hade vi iallafall.

Nu ska mamma tydligen ha hjälp med maten, eller åtminstone sällskap. Så jag får väl vara en snäll liten flicka och lyssna på vad mamma säger. Någon gång måste man väl göra det.


Ovärt

Det känns som om jag inte har gjort någonting vettigt idag. Redan när jag vaknade. Jag snoozade, men ändå så blev jag klar långt innan jag behövde. Så jag satte mig och räknade småpengar. Väldigt ovärt.

På mattelektionen gick vi igenom läxan, så man behövde inte räkna någonting. Och kemin var inställd (yes!) så inget vettigt gjordes då heller.
Men sen blev det engelska. Då vi hade läxa tills idag. Så vi skrev bara ett papper om en engelskatext och sen var den lektionen över.

Bilden var nog den mest givande lektionen idag. Vi fick snabbrita av bildlärarna på 5-10 min. Och gud så jag och Kajsa skrattade åt våra och de andras bilder! Vissa var riktigt humoristiska, haha!


Puh

Jag har suttit och skrivit på fysikrapporten nästan hela kvällen. Det går bättre nu än förut iallafall, när vi har haft genomgång om hur man skriver en rapport. Missförstå mig inte, det är fortfarande ett helvete.

Jag var på ryggundersökning idag ju. Jag ska tydligen röntga min rygg, igen. När vet jag inte, jag ska få en kallelse på posten. Om min rygg inte har blivit mer sned så behöver jag ingen korsett. Så man får hoppas på det bästa!

I like pi

Min fysik/mattelärare berättade en sak idag. Det finns tydligen en man som heter Alan Poe som har skrivit en dikt som kallas 'Near a Raven'. Den dikten innehåller de 740 första decimalerna i pi. Antalet bokstäver i varje ord representerar den siffran. Ganska smart gjort faktiskt.

Det första stycket:

'Sir, I send a rhyme excelling
In sacred truth and rigid spelling
Numerical sprites elucidate
For me the lexicon's dull weight.'


3,14159 26535 89793 23846...


Where did spring go?

Jesus! Det är -8 grader ute! Jag trodde att våren var på väg, men tydligen inte. Jag tänkte ha tights idag, men när det är såhär kallt så har jag mjukisbyxor på mig. Varmt och mysigt.

Jag ska till skolsköterskan klockan 10:00 idag oxå. Ryggundersökning. Jag har en sned rygg. Ryggraden ser ut som bokstaven S. Eller ett bakvänt S, jag vet inte riktigt. Men inte exakt så mycket svängar hit och dit, jag är inte missbildad. Hoppas att min rygg har blivit rakare, så att jag slipper ha en specialkorsett. Inte så kul att gå runt med en sån varje dag. Fast bara ryggen inte har bivit mer sned så ska det nog vara lugnt.

Telefon

Jag pratar med mamma i telefon. Har inte hört från henne på ett tag, så trevligt att höra hur hon mår. Och huvudsakligen att jag får prata av mig, haha. Jag är en god människa.

Svenskalektion

Svenskalektion i biblioteket. Som vanligt känns det som.
Ja, finns inte så mycket att skriva om.

...

Eftersom min dag redan var ganska kass tänkte jag att jag kunde utnyttja det till fullo. Jag har inga läxor tills imorgon, men satte mig ändå ner och gjorde kemiläxan och en av engelskaläxorna. Så jag får dem ur världen. Fick nyss mail av min fysiklärare, ett exempel på hur man skriver en fysikrapport. Vår klass är tydligen handikappade gällande rapporter. Så nu kan jag äntligen börja skriva en ordentlig rapport. Eller, äntligen är väl att ta i.

Men nu börjar snart 'Ballar av stål' på kanal 5! Så jävla kul program!  Rekommenderas starkt!

What a day

Min dag:

* Vaknar upp, känner att detta inte kommer bli min dag.
* Cyklar till skolan, får bekräftelse på att det inte är min dag genom att ramla av cykeln.
* Genomlider spanskan, ont i hela kroppen.
* Engelska, öronen spricker av lärarens hemska röst.
* Laborerar på fysiken, vilket betyder att en fysikrapport måste skrivas. Hemskt.
* Får veta att vi måste skriva en kemirapport oxå.
* Blir tvungen att kolla på en dansk film på svenskan. Lågiskt, va?
* Det snöar. Mycket. In i mina ögon.

Hur har er dag varit?

"Amanda är"

Googla på ditt namn + är inom citationstecken. Spara de första 6 träffarna.
Resultat på "Amanda är":

* Amanda är 22 år gammal och bor i Uppsalas ghetto.
* Amanda är tillbaka!
* Amanda är författare år 2025.
* Amanda är otrolig.
* Amanda är den stora vinnaren.
* Amanda är Persbrandts nya kärlek.

Haha, där ser man!

:)

Aah, det har vart en skön dag idag. För det första så vaknade jag 10 över 8 och trodde det var måndag. "Fan, jag kommer försent till skolan" tänkte jag. Sen kom jag på att det var söndag och somnade glatt om igen. Sen när man vaknade igen, mycket senare, var jag lat och orkade inte rosta mackor så jag åt Frosties istället. Framför TV:n. Jätteskönt.

Sen slappade jag bara enda fram till lunch, då det blev pizza! Mumsigt! Tjock och glad åkte jag efter det hem till Marcus. Vi hade det riktigt mysigt.

Och nu är det 'Gossip Girl' på TV! Och efter det 'Erik & Mackan - Herre på täppan'!

Det är såhär en bra dag ska vara!

Godnattsagor

Jag hade tänkt att jag skulle plugga lite nu på eftermiddagen. Men sen visade det sig att pappa hade fixat filmen 'Bedtime stories'. Hm, läxor eller film? Kemi eller Adam Sandler? Ja, ni förstår väl att det inte var ett så svårt val.
Självklart blev det läxorna...

... som fick ligga kvar i väskan.

Somnade

Igår blev det inget blogginlägg. Jag hade inte så mycket att skriva om. Eller tid. Jag åkte till Anniela på kvällen, iallafall. Kollade lite på TV, var ute och gick, satt och prata och sånt. Sen så råkade jag somna där, haha! Vaknade efter 2 och tänkte: "Ojdå, man kanske skulle åka hem?". Haha, fan vad trött jag var.

Rosa kycklingar

Förresten, så gick jag och Kajsa till Willys på bildrasten idag. Hon fick något konstigt impulsköp och köpte små rosa kycklingar. Ja, rosa kycklingar. Hon tyckte att de var ytterst söta. Fast det roliga var vår konversation i kassakön:

Kajsa: Visst är de söta!
Amanda: Haha, jättesöta... Hur många är det förresten?
Kajsa: Hm, 3 gånger 8... 16!


Som ni ser är det 3 gånger 4 kycklingar, som är 12 st. Varken 16, eller 24.


Wonderful

Den bästa tiden på hela veckan är nu. Torsdagar kl 20:15 till fredagar kl 06:50. Då har man precis slutat träna och är på väg hem, i sin egen lugna takt. Och när man kommer hem så ställer man sig i duschen, och nästan somnar stående. Sen tar man lite te och en banan och sätter sig framför TV:n och datorn.
Eftersom man har tränat så är man helt slutkörd och somnar tidigt. Underbart.

Where did time go?

Idag är det den 19 mars. Tiden går så fort. Jag förstår inte var den tar vägen. Det är 7 månader sedan jag började första året på gymnasiet, 3 månader sedan det var jul och exakt en månad sedan jag och Marcus blev tillsammans.

Grattis, till mig!

Matteprovet som jag gjorde igår har min lärare nästan rättat helt och hållet. Jag hade rätt på alla 29 G-poäng och än så länge 7/12 VG-poäng. Jag fick alltså VG på provet, det högsta man kunde få. Så ja, jag är väl nöjd.

Marcus kom förbi efter han slutat. Väldigt trevligt. Skönt för en gångs skull att jag slipper ta mig hemifrån honom och hit när vi skiljs åt. Med tanke på att idag skulle jag ha haft motvind i 3,2 km. Fast det hade jag ju, när jag cyklade hem från skolan.

Happy birthday!

Grattis på födelsedagen allihopa! Eller ja, mammas födelsedag och Rebeccas! Rebecca fyller 16 och mamma vågar (läs: får) jag nog inte skriva. Hoppas att båda får en trevlig dag!

Lycklig

Vet ni vad man blir lycklig av på morgonen? När man öppnar persiennerna och får se solen lysa ute. Det ser så varmt och mysigt ut. Man känner att våren snart är här!

Bilder

Jag tror att matteprovet gick bra, kändes som det. Fast något som inte kändes bra var min hemfärd. Motvind som in i helvete! Jag önskar att jag bodde åt andra håller istället.

När jag kom hem så gick jag över till Rebecca. Vi skulle ut och ta lite kort, men hon är så seg så vi var inne en timme. Haha! Men det blev några bra kort till slut:


Fågel.


Rebecca är skum.


Jag är rätt så skum jag med.


Felix, Rebeccas katt.


Änder.


En bra bild på Rebecca.


Jag och Rebecca fick solen i ögonen, eller hela ansiktet rättare sagt.

Vill inte

Det är skönt att man inte behöver gå på morgonens mattelektion. Vi har ju matteprov idag, som jag tidigare har nämnt, som drar ut på vår skoldag. Därför har vår lärare givit oss kompensation för det, alltså ingen mattelektion på morgonen för de som inte vill. Och jag vill inte.
Jag är tydligen den enda som inte vill. Annie skickade nyss ett sms och sa att jag var den enda som inte var på matten. Nu får jag hoppas att jag lyckas på det här provet då!

Very smart, girl

Haha, ibland blir jag så trött! Som jag har sagt så har jag matteprov imorgon. Det enda som var ett ganska stort problem var kvadratkomplettering, så jag bad pappa att kolla på det. Men han läste inte så svår matte när han gick på gymnasiet så han visste inte heller hur man skulle göra. Men efter ett tags grublande gick ett litet svagt ljus, ungefär som eldfluga på 10 meters håll, upp i mitt huvud.

Då försökte jag att förklara för honom. Men han förstod inte. Så jag försökte i minst 10 min innan jag insåg att han inte behövde fatta över huvud taget. Det är ju för fan jag som ska göra provet! Fast jag skulle gärna kunna byta, missförstå mig inte!

Jaha...

Ja, det blir inte så långt inlägg idag. Eller många. Jag har nämligen matteprov på hela matte B imorgon. Så jag ska plugga hela kvällen i princip. Förutom klockan 21.55 då jag ska kolla på TV. Då är det 'Ballar av stål' på kanal 5, som är engelska motsvarigheten till 'Balls of steel'. Duuh.


Frida

Idag har Frida åkt in till stan. Vi har haft en massa skoj och tagit en del kort. Som jag faktiskt tänkte lägga upp här på bloggen!


Vi gick ut en sväng.


Och jag lekte lite i snöhögar och grottor.


Jag och Frida.


Frida har börjat samla på snusdosor och fick 187 st av sin moster.


Som vi bestämde oss för att bygga ett torn av!

Snälla, snälla!

Jag trodde att jag skulle bli stum och döv igår. Hemma hos Annie kollade vi på finalen av Melodifestivalen. När de delade ut tittarrösterna skrek vi som aldrig förr! Vi ville verkligen inte att Caroline af Ugglas skulle vinna! Vad skulle alla länder då tycka om oss i Eurovision Song Contest? Och när de sa att 'La Voux', eller vad låten nu heter, fick 144 poäng satt vi och väntade och räknade poängen. Och sen blev jag döv för ett ögonblick. Alla skrek, skrek och skrek när poängen blev mer än Carolines! För en stund var jag överlycklig, tills jag insåg att Maries låt inte heller var så bra. Haha, jag är aldrig nöjd.

Störda!

Igår kväll tog jag mig hela vägen hem till Rebecca. Hade inte träffat henne på ett tag så det kändes roligt att få träffa henne igen! Fyfan vad vi flummade runt, spelade in några filmer där vi var helt störda. Haha!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 5. Då ska jag hem till systern min och få håret färgat. Verkligen efterlängtat!
Så frågan är bara vad jag ska hitta på tills dess.

Dampdampdamp!

Idag har jag dampat loss, igen. Riktigt mycket den här gången. Fast jag tror att det har med socker att göra. Jag var übertrött imorse, så jag köpte en negerboll. Jag har verkligen längtat efter socker och kunde värkligen känna sockerkornen i den. Strax efter det bröt det loss. Jag hoppade omkring, skrek, visslade, gjorde andra mysko ljud och inte en led i min kropp kunde vara still!

Så jag ber om ursäkt till alla som jag har irriterat idag!

Man kan börja undra...

... om man tänker på senaste gången jag träffade min pojkväns mamma, om hon verkligen gillar mig. Sist vi träffades började hon slå mig. Kan ni tänka er? Fast ni ska veta att jag är en sån som står på mig. Så jag började sparka henne! Hennes tröja var väldigt blodröd kan jag säga!

Haha! Nu fick jag er allt va? Vi går på samma kick 'n box-träning, och vi fick byta partner lite. Så hon fick slå upper cuts på mig och jag fick sparka på henne. Och det där med tröjan, den var redan röd, inget blod. Haha, hade bara lust att skoja lite sådär.

Fast ni ska veta att jag har stor respekt för hans mamma. Hon slår väldigt hårt!

Life is great today

Det enda som har varit jobbigt idag var att vakna. De första två timmarna var man trött och förstod ingenting av vad man skulle göra. Så mitt argumentationsprov startade lite halvbra. Men det gick mycket bättre mot slutet kändes det som. Sen så var det kycklingklubbor till lunch oxå, vilken inte är helt fel.

Men det som är så himla underbart var att bilden var inställd p.g.a någon estetgrej! Så då fick man sluta übertidigt! Då tyckte Annie och jag att vi kunde få lite motion, så vi gick hela vägen hem till Marcus från skolan (ca 200m).

Emmy

Emmy och jag har haft riktigt roligt idag. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i huvudet! Visserligligen skrattade jag så mycket att jag ramlade på golvet och slog huvudet i en pall. Men det var det värt!
Vi kollade på första halvan av 'Twilight', tills Emmy tröttnade. I love that movie. Wonderful.

Spanska

Jahapp. Nu sitter vi i datorsalen och ska läsa spanska tidningsartiklar. Det går jättebra som ni kanske märker. Haha, Kajsa sitter bredvid mig och bloggar hon med!

Jaja, nu ska jag fortsätta att läsa om Evo Morales som vill att det ska bli lagligt med kokablad. Eller någonting.

Färga mitt hår!

Jag är i desperat behov av en hårfärgning. Så syster, om du läser det här hör av dig när du har tid att färga mitt hår! Helst så tidigt som möjligt, förutom idag.

Nu när jag har fått det sagt kan jag ta det lugnt. Tills skolan börjar vill säga. Jag har ju sovmorgon idag. För då hinner jag göra det jag vill göra på morgonen. Jag kan sitta och läsa tidningen och lugnt äta min frukost, ta den tid jag behöver för att bestämma vad jag ska ha på mig, sminka mig och fixa mitt hår ordentligt, sitta vid datorn och då kunna lyssna på Rix FM's webbradio. Fast idag har jag bara slängt på mig myskläder, struntat i att sminka mig och bara haft i hårspray i håret. Fast då får jag mer datortid.

Badminton

Jag har ont i handleden. Vi hade badminton på idrotten idag och jag har lite träningsverk. Jag fattar inte att man kan få så ont av att röra lite på armen.

Nu har jag suttit och ritat en vacker bild i paint. Har ganska tråkigt i väntan på 'Desperate Housewives'.


Jag, Kajsa, Kajsa och Emma på idrotten!

Fan, nu känner jag mig lite dum. Det ser ut som om vi bara står och viftar med raketena mot varandra för jag glömde att rita dit bollen. Men jag är för lat för att fixa det. Ni kan ju bara fantisera om att jag sköt bollen så högt upp att den inte syns på bilden.


Nothing

Oj, jag vet inte var jag ska skriva. Det hände inget idag. Inget alls. Förutom Malm och Annie som har mobbat mig hela dagen... Fast Malm fick igen när jag snöpulade honom, haha!

Who knows?

Idag är det tisdag och klockan är 07.34. Undrar vad som händer idag?


'Patrik 1,5'

Jag lånade en film av mamma igår. 'Patrik 1,5'. Jag har precis börjat kolla på den. Tänkte bara skriva det i bloggen innan, för de som kanske ville veta.


Jag är förnuftig

Lugna puckar hela dagen. Jag har bara behövt jobba på fysiken och kemin. Och helt otroligt nog så fattade jag vad lärarna pratade om! På båda lektionerna! Halleluja moment!

Och inga läxor har jag heller. Bara pianoläxan tills imorgon. Kanske bäst att öva lite på den. Men jag har funderat på att sluta spela. Jag har varken tid eller ork längre. Men jag ska fundera ett litet tag till innan jag bestämmer mig.

Släktfika

Jag kom nyss hem från mormor. Hon fyller år på tisdag, så släkten var där och fikade. Jag var inte riktigt på humör för det. För det första hade jag vaknat knappt en timme tidigare, och för det andra var jag tvungen att skriva två uppsatser. Som ska vara klara tills imorgon. Och självklart har jag inte börjat.

Och nu har jag sisådär 2 timmar på mig. Kajsa har bestämt att jag ska följa med henne och kolla på en handbollsmatch. Tydligen. Så jag bör väl sätta igång nu.

Jäkligt roligt!

Fyfan vad kul jag hade igår! Efter att jag hade varit hemma hos mamma och käkat åkte jag hem till Kajsa. Där satt hon, hennes mamma och mostrar och pratade och skrattade. Trevligt folk det där. Vi började iallafall att sjunga singstar. Så roligt att sjunga och lyssna på de andra. Fast jag tyckte synd om de andra som var tvungna att lyssna på mig, jag är tondöv. Haha, helt ärligt! Och ändå lyckas jag med att spela piano.

När vi hade sjungit i några timmar skulle de vuxna spela nåt spel om 50 - 90-talet, så jag och Kajsa bestämde oss för att kolla på en film istället. Vi skulle nog inte ha någon chans.
Vi kollade på 'Notting Hill'. jag hade glömt bort hur bra den är! Skitkul! Speciellt han den där äckliga rumskompisen Spike. Han är bara så vidrig, uäh!

Översvämning!

Nu väller det in gamla gubbar i vår källare. De gapar och skriker och skrattar. Synd att jag inte ska hem till Kajsa förns till kvällen. Hur ska jag stå ut?

Fulla gubbar

Pappa behövde hjälp med att måla hockeygubbar. Ni vet såna där till bordshockeyspel. Jag målade Canada-gubbarna svarta istället, och satte fast pappas klubbmärke på gubbarna. Alla pappas kompisar kommer hem hit ikväll, eller redan vid 4. Så jag ska käka hemma hos mamma och sen dra vidare hem till Kajsa. För det är inte roligt att umgås med 50-åriga fulla gamla gubbar. Tro mig, jag vet.

Fast snart kommer en av hans kompisar med sin sons X-Box och Guitar Hero. Jag ska hjälpa dem, visa hur man gör och så. Haha. Jag skulle nästan vilja stanna hemma och se dem spela!

Aaaaaj!

Igår när jag tränade kick 'n box så sträckte jag mitt ben. Jag stod och tog emot slag från min syster när jag plötsligt fick en brännande smärta i vänstra låret. Jag kan inte beskriva med ord hur ont det gjorde! Så det blev en liten halvserös träning igår.

Idag har det inte varit mycket bättre. Det gör grymt ont och så har jag träningsvärk på det. Det tog extra lång tid att cykla till skolan, och sen halta mig genom korridorerna.
Lite träningsvärk i armarna oxå, men det står jag ut med. Kommer nog få mer imorgon, haha.

Skrapat katt

På bildlektionen idag fick jag kramp i handen. Men jag blev äntligen klar med min skrapteckning. Det är en gipsbit som är målad med svart färg. Den svarta färgen skrapar man bort med så det vita syns. Ungefär så. Det är ganska knepigt eftersom man bara får en chans.


Stressigt

Imorse kände jag mig lite stressad och tjurig. Jag sov ganska dåligt inatt p.g.a att jag tokläste Harry Potter. Men efter att jag hade skrivit bokrecensionen idag kändes det bättre. Och för en gångs skull var det god mat i skolan, så jag åt mycket!

Nu ska jag bara slappa tills maten är klar och efter det ska jag iväg och träna. Sen när jag kommer hem igen ska jag duscha. Och efter det slappa ännu mer. För jag har inga läxor! Woho!

Enda inlägget idag

Jag tror att detta kanske blir mitt enda inlägg idag. Jag måste läsa klart Harry Potter-boken ikväll. Vi ska skriva bokrecension imorgon på engelskan. Och jag har sisådär 250 sidor kvar. Jag skulle ha åkt direkt hem och börjat läsa efter skolan. Men jag bestämde mig för att åka hem till Marcus istället. Det lockade faktiskt lite mer.


Sovmorgon?

Idag är det onsdag, vilket betyder att jag har sovmorgon. Det betyder oxå att jag får sms innan jag vaknar. Och idag ringde t.o.m mamma och väckte mig. För vem behöver en välförtjänt sovmorgon efter allt stressigt som händer överallt? Inte jag iallafall, verkar det som.

Svenskaprov

Jag hade nyss prov i svenska. Satsdelar. Det var inte svårt, tog inte mer än en kvart. Så jag fick gå till biblioteket och skriva en insändare. Fast jag vet inte om vad så jag satte mig vid datorn istället. Haha.

Dampbarn

Jag tror jag har lite smått damp. Alltså helt seriöst, ADHD. Det bara kryper i hela kroppen, speciellt i fingrarna. Så det är ganska svårt att skriva, det vill inte bli rätt.
När jag och pappa åt middag idag t.ex, så kröp det så i fingrarna att jag var tvungen att sitta på handen för att kunna vara still. Fast nu när jag tänker efter så tror jag att jag brukar göra det ganska ofta.

Men nu har jag kännt så hela dagen, eller iallafall sen runt 3. Jag borde nog träffa en doktor. Synd bara att jag inte har tid, har bara en massa läxor och prov. Det kanske är därför det kryper i kroppen? Av alla jobbiga grejs. Hm, en ond cirkel...

Första dagen

Jahapp, då har man lyckats överleva första skoldagen efter lovet. Fråga mig inte hur jag gjorde det, för jag har ingen aning. Riktigt trött och halvsovande lyckades jag ta mig till skolan, dock så ramlade jag en gång. Och väldigt segt, och då menar jag vääääääldigt segt, så tog skoldagen äntligen slut.
Synd bara att jag måste gå i skolan imorgon igen.

Herre på täppan

De har gjort det igen! 'Erik och Mackan - Herre på täppan' är så grymt bra! Jag fattar inte var de får allt ifrån. Programmet går ut på att olika personer tävlar mot varandra för småpengar i absurda tävlingar. Det är helt värt att se! Det går på TV6, ifall ni vill se. Kl: 20.00 på söndagar.

Nu ska jag fortsätta kolla! Hörs!

Jag är en vampyr

Jag sitter och nöter en låt. 'Markus Krunegård - Jag är en vampyr'. Egentligen är den inte så bra. Inte bra över huvud taget, faktiskt. Men den har fastnat i mitt huvud. Eller inte som de där radiolåtarna som är likadana allihop. Den här har ingen bestämd melodi så man lär sig inte texten. Haha. Det enda man kan är refrängen:

"Jag är en vampyr, jag suger och spyr.
Låt mig komma in, jag vill blli din."

Hm, ja.

RSS 2.0