Snart!

Inte långt kvar nu! Bara 5 timmar, 10 minuter och 36 sekunder!

3 dagar

Vad ska man packa ner? Jag ska ju till Kanariöarna om 3 dagar. Så vid den här tiden om 3 dagar ligger jag nog på stranden och solar, eller går i något shoppingcenter.
Man går där nere i shorts och linne, medans solen gassar. Fan vad härligt. Jag känner enda hit genom datorskärmen er avund, moahahaha!

Nyårsafton

Today is New Years Eve! Ikväll ska jag jag hem till Frida, mitt ute i ingenstans. Det var ett tag sen jag var där, hon är ju själv aldrig där. Haha. Men hennes kille hade raketer och dem får man inte smälla inne i stan.

Förlåt

Förlåt att jag inte bloggar så ofta. Eller långa inlägg. Men jag har haft fullt upp med annat. Får se hur mycket jag hinner blogga imorgon, när det är Nyårsafton och allt!

Den här sidan borde ni ta er en titt på, tycker jag. Den har en massa roliga bilder i den här stilen:



Korta inlägg

Jo, idag har man väl umgåtts med kompisar. Och snackat skit om killar, och tröstat och sånt. Det verkar ha löst sig på vissa håll, men ja. Man kan bara hoppas på det bästa!
Korta inlägg, I know.

Snark

Jag sover länge varje morgon. Men jag är fortfarande lika trött som när jag gick och la mig.

Gardinstång

Nehepp. Det blev bara en gardinstång och två resväskor. Vi ska åka till Kanarieöarna om 5 dagar, och vi ska vara borta i en vecka. Så den 3-10 januari kommer det vara kass uppdatering. Just so you know ;)

Bara för att

Jag måste till Västerås. Har en massa saker jag måste köpa. Eller, egentligen har jag ingenting speciellt att köpa. Men ni vet, köpa något bara för att. Nya mattor till mitt rum, en papperskorg, gardinstång och kläder, t.ex. Bara för att.

Bror och syster

Här är en bild på mig och min bror, tagen på Julafton. Jag tänkte att jag skulle lägga ut en bild eftersom han fyller 22 år idag. Är vi inte vackra?


Fan

Fan. Jag glömde lägga ut bilder igår... Jag lyckades inte ens klara mig i 2 veckor.

Läs den!

Snart är det sluttjatat. Jag har läst ut boken nu. Jag svär på att den bokserien är bland de bästa jag läst. Även ni som inte tycker om fantasyböcker bör läsa Harry Potter.

Boken slutade lyckligt, precis som förra gången. Fast det beror på vad man anser att lyckligt är. Jättemånga dör, och det är inte speciellt lyckligt. Men jag kan ju säga att fler överlevde!

Grattis bror!

Just nu skulle jag kunna sitta och läsa de 5 sista kapitlena i Harry Potter-boken. Men neeej, det får jag inte göra. Jag var tvungen att göra ett födelsedagskort till min bror och äta något innan klockan 3. Blä. Det som är så spännande nu! De är mitt i en strid, och alla kan dö när som helst! Och vissa har redan gjort det...
Kunde inte min bror fylla år en dag senare...

Beroende

Jag har blivit beroende av Harry Potter. Det enda jag gör om dagarna är att läsa den där sabla underbara boken. Även fast jag redan har läst den är den lika spännande, om än inte mer. Jag drömmer till och med om Harry Potter på nätterna. Ujujuj...

Thomas Sabo

Det blev inga gardiner. Men en födelsedagspresent blev det iallafall. Och ett Thomas Sabo-halsband! Jag fick ju ett presentkort på Smycka av min bror i födelsedagspresent, 500kr! Dock så räckte det inte till kedja, mellanhänge och ett smycke. Fast lite kan man ju betala själv.



Mellandagsrea

Jag har nyss ätit frukost och mamma sitter och äter sin lunch. Hm. Jag sitter och väntar på henne iallafall, för vi ska ner på stan. Jag måste köpa en födelsedagspresent till min bror och gardiner till mitt rum. Låter jättekul, va?
Men det positiva är att det är mellandagsrea. Om nu det är positivt att trängas med tusentals shoppinggalna människor som måste köpa de sista paret blågröna strumpor.

Harry Potter

Jag har bara slappat idag. Inte gjort någonting. Bara kollat på filmen 'Bolt' och läst 'Harry Potter och Dödsrelikerna'. Jag började läsa den igen dagen före Julafton, fick något måste-läsa-Harry-Potter-sug och var bara tvungen att läsa den igen. Men den är så hemsk, alla bara dör...
Men slutet är jättebra. Jag minns att jag läste det flera gånger förra gången, så bra är det!

Jag har läst en tredjedel ungefär, så jag måste läsa lite till. Kanske hinner läsa hälften ikväll.


Bolt

Det är Juldagen och jag får fortfarande presenter. När vi kollade på Kalle Anka igår så visas det ju alltid nya filmer som kommer. 'Bolt' var en av dem. "Den vill jag se!" sa jag till pappa.

Idag, för en liten stund sen, kom pappa och räckte fram en DVD-film. Självklar så var det 'Bolt'! Han hade laddat hem den och bränt ut den. Min pappa gillar att göra allting noggrannt och så, så han fixade ett snyggt fodral till filmen.


Sov gott

Jag är trött och vill sova. Jag ska nog gå och lägga mig nu. God natt!

Julafton

I år firade vi jul hos systern min. Hela tjocka släkten. Förutom min morbror och hans fru, som firade jul hos hennes föräldrar i Lund.
Julen har varit trevlig och jag har nog lett och skrattat hela kvällen. Gud så roligt det har varit!

Här är det jag fick av Frida och Rebecca, som var här innnan vi åkte till Tessa:


Snoopy wet wipes och lipgloss från Frida och ett halsband från Rebecca.


Scrap book-set, After Eight x2, Toffifee, Merci, trisslott x2, fransk manikyr-set, sminkfodral, renspel, spegel, böcker x4, saltvattenspray, hårspray i fickformat, hårmousse i fickformat, presentkort på Smycka, H&M och Gina Tricot 500kr vardera, prenumeration på FRIDA, ljus, 1000kr, 50 euro, kopp och osis+ dust it.

God Jul!

God Jul alla mina läsare! (Som jag hoppas blir fler!) Jag håller på att fixa mig lite. Krusar håret för mer volym, måla naglarna m.m.

Förra året lovade min syster att vi skulle fira julen hos dem efter att de hade köpt hus, och det gjorde de tidigare i år. Så jag och pappa måste ta oss hela två kvarter bort för att fira jul. Gud så jobbigt, haha.

Julklappsbyte

Jag åkte hem till Emmy för att byta julklappar. Kajsa var oxå där med hela sin familj. Jag kände mig lite mobbad, haha.
Julklappsbyte, just ja. Jag gav Emmy ett fat med ljus och stenar. Kanske låter lite konstigt, men hoppas hon blev glad.
Jag fick lite smågodis i en fin "påse", ett halsband och någon badgrej. Tack Emmy! :)


Vår lite skabbiga julgran. Blev ingen ny i år heller.


Julklappen från Emmy.

Julgodis

Nu är det klart. Julgodiset blev väldigt gott! Fast lite tjat från mamma vart det, men det hör julen till.


Marsipan eller nougat täckt med ljus blockchoklad.


Marsipan doppad i mörk blockchoklad.

Dan' före Dopparedan'

Mamma tvingar mig att göra julgodis idag. Inte nog med det, hon tvingade mig att komma till henne klockan 11! Och hon är inte ens här nu! Det är dålig stil... Jag offrade mitt garderobsflyttande för henne, och detta är tacken! Visst, jag får äta julgodis här, istället för att andas in damm från mina gamla kläder som jag aldrig mer kommer använda, där hemma.

Nu kom hon hem. Klagandes om att det är sååå mycket folk på stan. Såhär är det varje jul ungefär. Hoppas ni har det lika trevligt!

Kontanter, kontakter, same shit

Amanda: Jag har för få kontaktuttag i mitt nya rum.
Emmy: Okej?
Amanda: Jag har bara två kontaktuttag. På kassa ställen.
Emmy: Fattar inte.
Amanda: Vet du vad ett kontaktuttag är?
Emmy: Ett sånt där är när man tar ut pengar.
Amanda: HAHAHAHA! Nej det är det inte!
Emmy: Vad är det då?
Amanda: Om jag säger eluttag då?
Emmy: Jaha...

Nu är det jul igen

Tim Allen i 'Nu är det jul igen' är så rolig. Om ni inte har sett den bör ni göra det! Jag har sett den, eller tvåan, varje år några dagar innan jul i minst 10 år nu. Jag började kolla hemma hos pappas kompis, som fyller innan jul, med hans söner. Vi barn satt och kollade på Jultomten på övervåningen medans föräldrarna söp sig fulla på bottenvåningen. Det är julkänsla det.

Städning

Jag julstädar. Eller egentligen bara städar. Jag håller på att flytta alla mina grejer till mitt nya rum. Fast jag flyttar inte allt, bara det jag vill ha med mig. Och jag tror att jag har lämnat kvar lika mycket som jag har tagit med mig. Helt ärligt.

Nu inser jag hur mycket skäp jag har samlat på mig under alla dessa år. Oj, vad gammal jag lät. Men jag har helt värdelösa saker som jag aldrig har använt och aldrig kommer att använda. Mest är massa saker jag har fått av mamma och mormor. Sshhh...


En skylt som min bror ritade för ett antal år sedan, som jag har haft på min dörr.


Klart!

Allt är klart. Jag har köpt alla julklappar och slagit in dem. Inge mer julstress förns jag ska städa och julpynta lite mer. Fast det är inte förns om två dagar. Haha.
Jag har hittat en klänning förresten. En enkel svart sidenklänning som jag ska ha på Julafton. Jag hittade en annan som var skitsnygg men den var ganska dyr. Men jag är nöjd :)

Dagens bilder blir på mitt nya rum. Inte så bra kvalitet, för jag var tvungen att änvända mobilkameran. Min digitalkamera har slut på batteri.

 

Ner på stan

Woho! Jag mår mycket bättre idag! Fast fortfarande lite sjuk, men det skiter jag i. Jag ska ner på stan och handla julklappar! Och nåt att ha på mig på Julafton. Jag kanske hittade nåt inne på H&M som skulle vara fint.

Men en sak behöver jag hjälp med. Vad kan man köpa till sin pappa? Hjälp mig!

Jul året runt

Tänk om det kunde vara jul hela tiden. Eller åtminstone december. Man får äta godis varje dag, äta så mycket julmat man vill utan att man enses som tjock, umgås extra mycket med släkten och självklart få paket!

Eftersom jag är sjuk så ska jag sitta hemma och kolla på Harry Potter och Fenixorden och äta julgodis. Jag ska göra som min gamla SO-lärare t.ex. och sitta och smaska i mig marsipan. Gud så gott!

Färdigtapetserat

Köp aldrig fototapet. Den är väldigt skör och går sönder lätt. Min tapet har några sprickor här och där. Men pappa löste det.
Så mitt rum är färdigt nu. Nästan. Han ska spika fast listerna först, sen är det bara att flytta in!


Den här fototapeten har jag.


Ojdå

Ojdå. Pappa håller på att tepetsera fototapeten i mitt rum. Den är i fyra delar och pappa råkade riva sönder tapeten lite, mittendelen. Ops. Men han fxar det, det brukar pappa göra. Och jag orkar inte tänka på det så mycket heller, mitt huvud gör ont då.

Ingen julfest

Helvete. Jag kan inte gå på julfesten idag. Jag mår inte bra alls. Jag är förkyld, har ont i halsen, ont i magen, ont i huvudet och jag kallsvettas. Såhär dåligt har jag inte mått på länge.
Hoppas att jag blir frisk till Julafton bara, annars blir det ingen kul jul. Haha, gulligt rim.

Jag är sjuk

Jag mår inge bra. Jag hatar att vara sjuk. Men lyckligtvis blir jag inte det så ofta. Urk. Jag som ska på julfest hos en kompis imorgon. Om det nu blir så.
Aaaatjoo!
Prosit.
Tack.

Jullov

Nu är det jullov! Äntligen! Ingen skola på 3 veckor!

När jag vaknade imorse så regnade det. Och jag kände mig lite förkyld och hade ont i halsen. Jippie, lagom till jullovet. Men min snälla pappa skjussade mig till skolan där vi fick våra betyg. Jag har bara avslutat 3 kurser till jul, matte A, estetval musik och bild A. Fick MVG i alla 3 ämnena! Det trodde jag inte, men jag klagar inte ;)

Sen gick vi till kyrkan. Som man alltid gör. Vid kl: 09.45 fick jag jullov. Underbart!

Jag och Emmy gick på stan ett tag, till Anniela kom och gjorde oss sällskap. Vi gick till Johansson's för att käka lite.
Senare hade vår gamla skola sin årliga lärarkabaré på centrumbiografen, dit vi smet in. Gud så bra den är! Riktigt rolig! Ibland önskar jag att jag fortfarande gick kvar där.


Inledningen till kabarén.

Fruktansvärt!

Gud så hemskt! 'Jamie Oliver granskar: Kycklingindustrin' är på kanal 5 nu. Han slaktar hönor inför publik! Och dödar små kycklingar, ungtuppar! Det är sanningen, så som det går till. Det är hemskt ju!
Jag ska aldrig köpa burhönsägg igen.

Mount Everest

Jag har Mount Everest utklädd till finne på min panna. Jag tror att hela Sveriges befolkning står och hoppar på den oxå.

Fler bilder

Jag ska börja lägga ut fler bilder. Minst en bild varje dag ska jag försöka mig på. Är jag inte duktig om jag lyckas med det fram till nyår? Fast det är bara 2 veckor, så det måste jag klara.

Titta vilken gullig tomte mamma har gjort :)


Jag önskar...

Jag önskar att varje vecka var veckan innan jul. Alla lärare blir helt plötsligt snälla och slappa med undervisningen. De släpper oss oxå mycket tidigare från lektionerna.

Bildlektionen slutade 1 timme och 15 min tidigare. Wonderbart! Jag och Kajsa gjorde inte så mycket, förutom ett par julhjärtan, som man flätar ihop.



Kajsa arbetar flitigt.

Kort

Jag är så jäkla lat. Jag orkar inte ens lyfta telefonluren och trycka in 5 jävla siffror för att beställa klipptid. Men, mitt minne kan ha lite med saken att göra oxå. Men saken är den att jag vill ha kortare hår. (Nähä?) Men till de flesta som jag säger att jag vill klippa mig tittar jätteförvånat på mig. De anser att jag redan har kort hår. Får man inte ha kort hår? Jag har aldrig gillat långt på mig själv. Urk. Kort ska det vara!


Jag i augusti (ignorera mina sommarfräknar) / jag i december.

Heeeeeeeej

Jag förstår mig inte på telefonförsäljare. De kan ju omöjligt tycka att det är roligt. Det hör man ju på dem, eller så är de otroligt gamla. Jag hinner gå på toa tre gånger innan de har pratat klart om vad de säljer. Såååå lååååångsaaaaaamt!


Stora julklappar

Min pappa är riktigt snäll. Vi ska åka till Kanarieöarna 1½ vecka efter jul, och pappa betalar såklart. Det skulle vara den enda julklappen jag skulle få. Men nu håller han på att fixa så att jag ska få ett nytt rum till jul oxå! Ganska nice. Jag är nog lite bortskämd.

Godmorgon

Godmorgon folk! Jag har sovmorgon idag, så jag passar på att blogga lite.
Idag är det bara en vecka kvar til Julafton! Och jag måste köpa 2 julklappar innan dess. OCH en födelsedagspresent. Min bror har oturen att få allt på samma gång; 24 dec är det Julafton, 26 dec har han namnsdag och 28 dec fyller han år.

Underbar morgonfrisyr va?


It's so unfair!

Är det rättvist att få matteläxa sista veckan innan jullovet? Vi ska hinna 10 sidor den här veckan. Och det är mycket. Minst 100 uppgifter. Örk. Det hjälper inte precis att jag var hos tandläkaren på gårdagens mattelektion. Tangens, sinus och cosinus. Visst låter det kul?

Förresten, visste ni att en genomsnittlig amerikansk tonåring säger "It's so unfair!" 17 gånger per dag?

Vatten

Jag tycker om att fotografera. Men jag orkar aldrig gå ut och ta några bilder. Och här hemma finns det inget nytt att fotografera. Men vattenbilder fungerar alltid!

  

Läskfläck

När vi spelade kort på håltimmen råkade Emmy välta en Coca Cola-burk. Det vackra mönstret som den utspilda läsken bildade såg ut som många saker. Man fick höra t.ex bil, båt, igelkott, groda, brinnande björn och mumintroll.
Vad tycker ni?


Thank you!

Thank you for the music, the songs we're singing! Så jävla skönt. Ingen mer musik! Och vi fick sluta mer än en timme tidigare! Underbart! Men det var en ganska rolig lektion. För att vara musik vill säga.
Vi spelade julsånger, alla 25 pers. Det fanns inte tillräckligt med instrument så i början satt jag och skrattade åt alla som spelade i otakt. Haha, det var roligt. Sen fick jag spela trummor. Musikläraren har förresten underliga ljud för sig när han ska visa hur man spelar. Typ bom chacka chacka, bom chacka chacka. Och alla killarna sitter och småsjunger för sig själva. Eller pratar för sig själva. Jag tror att jag kommer sakna musiken lite iallafall.

Mjölk

Mjölk. Mjölk är svaret. Jag kände att jag ville ha något sött att dricka. Jag ville först ha O'Boy, men det vore lite  för mycket socker. Juice tänkte jag då. Men jag hade druckit upp det igår... Så stod jag och kollade i kylskåpet efter något annat och det enda jag såg var mjölkpaketet. Äsch, tänkte jag, jag kan ju pröva.
Och kan man tänka sig, sötsuget är borta!

Jag passade på att ta lite kort oxå.






Soooooocker!

"Socker! Godis! Läsk! Sött! Sooooooooocker!" Det är vad en liten skäggig gubbe med glasögon sitter och viskar inuti mitt huvud. Jag fattar inte att jag har ett sådant sötsug. Och det gör inte saken bättre när alla på den sabla TV:n sitter och äter mumsiga chokladkakor med grädde på. Visst, jag kollar på 'The Simpsons' som är tecknat, men ändå. Jag är väldigt sugen!

Matte A

Innan jag åkte till tanläkaren hann jag prata med Camilla, min mattelärare. Hon visade mig mitt nationella prov. Jag hade några fel, ungefär 8 på hela provet. Hon sa att på matte A kursen skulle jag få MVG, så jag antar att jag måste vara nöjd. Eller?

Bedövat

Det känns som om jag har varit i slagsmål. Jag är lite uppsvullen på högra kinden/läppen och jag känner ingenting. Men jag har faktiskt bara varit hos tandläkaren igen. Lagade en tand. Det enda jag tycker är hemskt  är sprutan. Jag satt och klämde mina tummar medans hon sprutade i bedövningen. "Ta det lugnt, annars kommer dina tummar gå av." sa tandläkaren.
Men det gick bra, känns ovant. Eller det känns inte så mycket alls, bedövningen sitter fortfarande i.

Killar är idioter

Rebecca äter så jag lånar hennes dator lite. Som vanligt så har vi pratat, och det har verkligen behövts. Ibland förstår jag inte hur killar kan vara såna idioter. Hur de behandlar tjejer, eller vilka idioter de är som går och slår ner andra.
Fast det finns ju killar som är snälla, som de som hjälpte till igår. Och ett extra tack till Linus. Jag skrattar varje gång jag tänker på det han sa. Haha!

Jävla idioter

Vi hade klassfest igår. Till en början hade vi väldigt roligt, körde t.ex "jag har aldrig". Vi hade ju bestämt att inte släppa in några andra än klassen, men alla från var klass kom inte så Marcus och Malm tog med en kompis. Han var inge stökig, men det kom fler och fler tills det spårade ur lite.
För vem kommer till en fest och säger "Släpp in mig, jag är ju nykter" och sen snor en Jäger, skallar två personer och slår ner dem, slår hål i dörrar/väggar, kastar sönder en glasflaska och slår sönder ett fönster?

Fast det var snällt av dem som inte hörde till klassen som hjälpte till igår.

Klassfest ikväll!

Äntligen är det lördag! Ikväll är det klassfest! Fan vad kul det kommer att bli! Och så ska jag färga håret. Det har jag väntat på i en evighet. Min utväxt är en meter lång ungefär.

Jag är kär

Jag är kär. Jag har blivit helt kär i filmen 'Twilight', i karaktären Edward och hela historien! Jag älskar denna film! Absolut värd att se. Men det kanske inte är en film som killar gillar, mest tjejer som suktar efter Edwards bleka hud och genomträngande ögon. Hela filmen satt jag och sa: "Åh! Jag vill oxå ha en snygg vampyrkille!"
Det Ellen tyckte var roligast under hela filmen var nog jag. Hon satt och tokfnissade åt mig hela tiden. Men jag förstår henne. Åh.

Twilight

Om ca 2 timmar ska jag, Ellen, Annie och hennes syster åka till Västerås. Vi ska se 'Twilight'! Gud så glad jag är! Jag har längtat på att få se den! Längtat på att få se Robert Pattinson som suger blod ur folks halsar. Vampyrkärlek är väl wonderbart?

Luciafirande

Vi firade Lucia i skolan idag, för riktiga Lucia är ju på en lördag. Vi fick fika, apelsinfestis och pepparkaka, och efter det fick vi kolla på Luciatåget i aulan. Marcus kunde för övrigt inte hålla sig för skratt när stjärngossarna sjöng. Fast, det var ju ganska underhållande.


Uppdatering

Frida och Rebecca har gått hem nu. Vi har suttit och pratat ungefär hela kvällen. Trevligt att få uppdatera sig lite bland vännerna.

Nu ska jag plugga svenska ordklasser. Jippie. Någon som är frestad att byta liv med mig?

Nat-prov

Jag hade nationellt prov i matte idag, del 2. Lite medelsvåra uppgifter. Jag hoppas att det gick bra idag, det gjorde det ju förra veckan.

Imorgon firar vi Lucia i skolan, och så har vi svenskaprov. Suck, så tråkigt.

Nu sitter jag och Frida på mitt rum och snackar. Vi väntar på Rebecca oxå, hon är hemma och äter. Hoppas hon kommer snart igen :)

Snöflingos enormos!

Shit vad stora snöflingorna är ute! Jag kunde svära på att det snöade små vita möss först. Ja, asså små skadade, vita möss. Snöflingorna hade inga svansar.
Det är perfekt väder för snöbollskrig oxå. Bara sträcka ut handen för att fånga en flinga och sen kasta på en vän! Eller ovän om man nu hellre vill det ;)

Nat-prov, igen

Oh no! Jag kom på att jag har nationellt prov i matte imorgon, igen. Hoppas att det går bra. Det gjorde ju det på förra. Jag hade fullt på båda delarna! Grattis till mig ;)

...

Du har inte orkat bry dig.

Tandläkaren

Jag sa ju det. Jag har ett hål. Fast hon sa att i övrigt så hade jag fina tänder och borstade dem bra.
Jag nämnde att jag höll på att få visdomständer HÄR. Jag fick se röntgenbilder på dem idag, 3 st. Gud så vis jag kommer att bli!

Jag har ju hål i tanden och jag ska tillbaka till tandläkaren för att laga den. På måndag redan. Jag slipper lite kemi och en hel mattelektion. Frågan är om det är värt det? ;)

10 december

Idag är det den 10 december. Det är Nobeldagen, det är två veckor kvar till jul och jag ska till tandläkaren. Jag svär på att jag har minst ett hål, om inte fler. Om jag inte har ett enda hål så ska jag... Jag vet inte vad jag ska göra, men om jag inte har ett enda hål så ska jag iallafall göra något radikalt! Jag vet inte ens vad radikalt betyder, men det lät som ett bra ord att använda där.
Men nu ska jag snart åka iväg till skolan, jag har sovmorgon idag och det är därför jag hinner blogga på morgonen. Jag har en dubbellekton i matte, sen en halvtimme idrott och efter det ska jag till tandläkaren. Jippie.

Rebecca idag igen

Rebecca kom över för att kolla på 'Ugly Betty' och 'Desperate Housewives' med mig. Och snacka lite. Det är mycket roligt att prata med henne och hon lyssnar när man behöver prata om viktiga saker. För jag kände att jag behövde prata lite och det känns lite bättre nu.

Västerås

Jag har nyss kommit hem från Västerås. Jag och pappa åkte dit efter skolan för att köpa tapeter till mitt nya rum. Det blev beige/ljusbruna och en fototapet på en skog med ett vattenfall. Hoppas att det blir bra :)


Långlunch

Min idrottslektion var inställd idag, p.g.a att vi hade bad igår. Så jag har bara haft två lektioner idag, och lunch mellan 9.05 - 12.30. Inte så dåligt va?
Ni tycker säkert att alla mina lektioner är inställda men det är långt ifrån sant. Det är bara den senaste månaden som det har hänt, ungefär. Men vem är jag att klaga? ;D

Fullt upp

Jag har typ fullt upp den här veckan. Jag ska göra en massa saker.

Tisdag: Åka till Västerås med pappa efter skolan.
Onsdag: Plugga lite, antar jag.
Torsdag: Umgås med Frida.
Fredag: Åka till Västerås igen, men den här gången kolla på 'Twilight'.
Lördag: Klassfest!
Söndag: Ledig.

Så om någon har nåt föslag på vad man kan göra på onsdag eller söndag så är det bara att kommentera!


Bad

Som vanligt så känner jag mig trött. Men idag är jag trött på ett skönt sätt. VI har badat idag, som en extra idrottslektion. Det gick bra, men livräddningen var jobbig! Och efter man har badat känner man sig helt slut, men det är så skönt för man har varit i vattnet. Men tydligen är jag typ den enda tjejen i klassen som tycker om bad.

Bad imrogon

Rebecca gick nyss hem. Gud så vi har skrattat och pratat! Kul att få träffa lite folk på en söndag oxå, inte bara sitta hemma och mölga för att det är skola imorgon.
Vi ska till badhuset imorgon, som en extra idrottsslektion. Jag tycker att det ska bli rätt skönt och kul, men alla andra hatar det. Jag förstår inte varför. Det är ju superskönt att dyka i från pallen ner i det klara vattnet och simma under ytan några meter. Wonderbart!

Rebecca

Rebecca kom över för att kolla på filmen 'A boy girl thing' med mig. Den var riktigt bra och rolig. Nu sitter vi och snackar om lite blandade grejer. Ni vet, girlstuff ;)


Pepparkakor

Jag och pappa åkte hem till syrran och hennes kille för att han skulle fixa lite i deras hus. Då tvingade syrran mig att baka pepparkakor och laga tacos. Jag var fortfarande lite nyvaken när jag började skära upp gurka m.m. tills senare så jag skar mig självklart i fingret. Det är lite svårt att skriva nu med ett stort plåster. Men när vi var klara med det fick jag baka pepparkakorna. Och vad är pepparkakor till jul utan kristyr och non stop? Så syrran skickade iväg hennes kille för att köpa det.
Mh så gott det var!

   

Skäggiga indianer?

Svensson, Svensson är riktigt roligt. Och intressant. Gustav sa en sak som fick mig att börja fundera. "Varför har inte indianer skägg?" Man ser på TV och alla filmer m.m., och inga indianer har skägg. Vad rakar dom sig med? Hmm...

Kajsa

Jag är fortfarande trött. Vet inte varför, men jag får väl ut och röra på mig så jag vaknar.

När jag la in bilder från min kamera till datorn märkte jag att Kajsa har haft lite roligt med den:

  

Vatten

Jag är ganska trött. Jag blir alltid trött tidigt på fredagar. Det måste bero på sista kemilektionen.
Jag kom nyss hem från Obbe. Jag och Kajsa umgicks lite med trevligt folk :) För Kajsa blev det minst 6 glas vatten och 70 toabesök. Haha, men kul att komma ut :)

Bestämma sig

Nu tycker jag att vädret ska bestämma sig! Ena dagen snöar det och är svinkallt, nästa dag är det plusgrader och det regnar. Sen fryser regnet till is. Det är väldigt jobbigt!

Kajsa ska komma om ett tag, eller så. Senare ikväll ska vi åka vidare hem till Obbe och hans nya lägenhet där det är fest. Eller det kommer folk iallafall ;)
Men... jag vet inte vad jag ska ha på mig...

Trött

Gääääääsp! jag börjar bli lite sömnig. Jag har pluggat nästan hela tiden sen jag kom hem. Men nu har jag ingenting över helgen iallafall. Om jag inte får något imorgon vill säga. Hoppas, hoppas, hoppas inte. Men nu ska jag duscha och sen lägga mig i min varma sköna säng! Godnatt!

Ville bara säga...

... att nu har jag gjort alla mina läxor. Det är väldans skönt!

Bild

Bild är inte så fasligt tråkigt. Ganska kul faktiskt. Speciellt när lektionen är inställd, som den var idag. Och imrose snöade det snöflingor stora som lastbildar, så pappa skjussade mig till skolan. Och därför fick jag skjuss hem oxå :)

Nu ska jag plugga svenska, kemi och engelska. Nu när jag ändå har 2 timmar över.

För övrigt så har jag spelat vänd-10 på lunchen, som vanligt. Adam ville att jag skulle nämna honom i min blogg, att det var snällt av honom att sluta spela så att någon annan fick förlora ;) (Hoppas att du läser det här nu Adam!)

Möss

AAAH! Det är möss på vinden! Eller inte på vinden, den springer runt på innertaket. Och innertaket är bara en tunn väv som dom sitter och biter i ibland. Usch! Den kommer snart krafsa sig igenom och ramla på mitt huvud eller nåt. Hjälp!

Rec

Efter skolan åkte jag hem till Tobbe, för att vänta på Emmy som slutade senare än mig. Vi kollade på skräckfilmen 'Rec'. En spansk dokumentär om brandmän. Typ. Men det var mest vampyrvirusmonster. Usch, jag vart skrämd ett antal gånger x) Men annars mysigt :D

Step-up

Jag älskar att ha step-up på idrotten. Det är roligt att röra sig till musik, det är inte speciellt ansträngande och det är inte svårt. Men den största anledningen till att jag älskar step-up är att kolla på alla killarna. Alltså, killarna har ingen taktkänsla i sin kropp. Jag förstår det inte. Men det är mycket underhållande!

Utomhusdusch

Jag kom nyss in från duschen. Dyngsur är jag. Men det positiva är att jag bara behöver köpa 2-3 julklappar till! Och då måste jag åka ifrån den lilla staden Sala till den stora staden Västerås.

Idag hade jag sovmorgon förresten. Till halv 11. Underbart! Medans mina kära klasskamrater tänkte sönder sina stackars hjärnor under mattelektionen låg jag i min säng och snarkade.


Morgonringare

Jag hatar när folk ringer tidigt på morgonen. Har de inge vett i skallen? Speciellt när de ringer fel, då blir jag lite smått arg och slänger på luren i örat på dem.
Men imorse ringde någon som faktiskt skulle ringa hit, OCH han bad om ursäkt för att han ringde såhär tidigt. Vart har alla sånna människor tagit vägen?

Jag har märkt en sak när det är någon försäljare eller någon jag inte vet vem det är som ringer. De vill alltid tala med pappa, eller "någon av de vuxna". Och då antar de bara sådär automatiskt att jag är vuxen.
Som han som ringde nyss, han frågade: "Är det Bo's hustru jag då talar med?"
Det är ju inte alls creepy att blli kallad sin pappas fru?

7 ton

7 ton läxor. Det är vad jag har tagit hem idag. Fast jag har gjort lite av dem. 6 ton kvar då.
Men ett plus är att det är ca 3 veckor kvar i skolan! 14 skoldagar för att vara exakt. Jag känner nu när jag skriver att det är ett ganska värdelöst inlägg... Fast idag har det varit en ganska värdelös dag, eller nåt. Förutom det där mer matten ;)


IG-barn

Är det rättvist att låta alla som som inte klarade G på något matteprov få sitta kvar medans alla andra får gå? Inte för att jag fick IG, men eftersom matten var sista lektionen idag och efter det åker jag till Musikskolan så satt jag oxå kvar. Med alla IG-barn. Men min mattelärare var snäll mot mig och gav mig sovmorgon imorgon som kompensation, och för att jag inte behövde plugga så mycket mer. Imorgon börjar jag alltså 10.30!
Så folk, det lönar sig att plugga matte!

RSS 2.0